Νέα

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 945
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.628
Πόντοι
9.931

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.934
Πόντοι
456

"Βρέθηκαν κρυπτονομισματα σε τραπεζική θυρίδα "

Ρε μαλακες δημοσιοκαφροι τι μαλακιες γράφεται; Πραγματικά δεν ξέρετε τι σας γίνεται :tooth::tooth::tooth::tooth:

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.137
Πόντοι
3.556

Ρε μαλακες δημοσιοκαφροι τι μαλακιες γράφεται; Πραγματικά δεν ξέρετε τι σας γίνεται :tooth::tooth::tooth::tooth:
Μπερδεύτηκαν από τη ζέστη οι άνθρωποι.

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
3.775
Πόντοι
456
:coffee::coffee:

Συν 2,5 % η ΝΔ....

Αποκάλυψη in για ΟΠΕΚΕΠΕ: Περί τα 2,5 εκατ. ευρώ έλαβαν οι οικογένειες Μαγειρία – Σεμερτζίδου τα έτη 2019 – 2024
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του In η οικογένεια της υποψήφιας πολιτεύτριας της ΝΔ μαζί με την οικογένεια του συζύγου της (μητέρα και αδελφές) φέρονται να έχουν εισπράξει περί τα 2,5 εκατ. ευρώ σε επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.656
Πόντοι
456

Εννοει Νομισματα κρυμμενα σε θυριδα = Κρυπτονομισματα :tooth:

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.137
Πόντοι
3.556
:coffee::coffee:

Συν 2,5 % η ΝΔ....

Αποκάλυψη in για ΟΠΕΚΕΠΕ: Περί τα 2,5 εκατ. ευρώ έλαβαν οι οικογένειες Μαγειρία – Σεμερτζίδου τα έτη 2019 – 2024
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του In η οικογένεια της υποψήφιας πολιτεύτριας της ΝΔ μαζί με την οικογένεια του συζύγου της (μητέρα και αδελφές) φέρονται να έχουν εισπράξει περί τα 2,5 εκατ. ευρώ σε επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Χρυσές δουλειές οι άνθρωποι.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
8.972
Πόντοι
2.356
Αυτός ο τύπος που το παίζει τίμιος υπουργός, θα υπογράψει επιτέλους την μετάθεση της Τυχεροπουλου στην ευρωπαϊκή εισαγγελία;

Μητσοτάκη: πόσους υπουργούς πρέπει να αλλάξεις, για να γίνουν τα αυτονόητα; Κύριος Δεν ξέρω.
Eντελώς τυχαία, σε όσες συνεντεύξεις δίνει ο Μητσοτάκης, ούτε ένας δημοσιογράφος δε ρωτά για την Τυχεροπούλου και τις συνεχόμενες διώξεις που υφίσταται με πλήρη κυβερνητική κάλυψη.
Λέει το γνωστό παραμύθι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και πάμε παρακάτω. Κι ας σκάει κάθε τρεις και λίγο μία γαλάζια ακρίδα ενταγμένη στο κομματικό τσίρκο Μητσοτάκη να τα έχει αρπάξει χοντρά.
Εδώ ο Μαρινάκης έκανε τον κωφάλαλο όταν τον ρωτούσαν αν ο φραπές είναι ακόμη μέλος της ΝΔ.
Την Τυχεροπούλου περιμένεις να αξιοποιήσουν;
Αυτή πρέπει να θαφτεί για να μην υπάρξουν μιμητές.
Κι ο βρωμερός βόθρος του Μαξίμου κάνει και θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να τη θάψει.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.137
Πόντοι
3.556
Eντελώς τυχαία, σε όσες συνεντεύξεις δίνει ο Μητσοτάκης, ούτε ένας δημοσιογράφος δε ρωτά για την Τυχεροπούλου και τις συνεχόμενες διώξεις που υφίσταται με πλήρη κυβερνητική κάλυψη.
Λέει το γνωστό παραμύθι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και πάμε παρακάτω. Κι ας σκάει κάθε τρεις και λίγο μία γαλάζια ακρίδα ενταγμένη στο κομματικό τσίρκο Μητσοτάκη να τα έχει αρπάξει χοντρά.
Εδώ ο Μαρινάκης έκανε τον κωφάλαλο όταν τον ρωτούσαν αν ο φραπές είναι ακόμη μέλος της ΝΔ.
Την Τυχεροπούλου περιμένεις να αξιοποιήσουν;
Αυτή πρέπει να θαφτεί για να μην υπάρξουν μιμητές.
Κι ο βρωμερός βόθρος του Μαξίμου κάνει και θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να τη θάψει.
Τόσα λεφτά έχει δώσει στα ΜΜΕ η ΝΔ.
Μην είναι και αχάριστοι να τον ρωτάνε πράγματα που τον στενοχωρούν ή δε θέλει ο Κούλης.

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
3.775
Πόντοι
456

Νέες εξελίξεις υπάρχουν για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς μετά τις αποκαλύψεις για εμπλοκή της υποψήφιας βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατίας, Καλλιόπης Σεμετζίδου με τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ, η ίδια οδηγήθηκε σε παραίτηση από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. :cry::cry:

Στην επιστολή της προς τον γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Σκρέκα αναφέρει ότι «με σεβασμό προς την παράταξή μας και τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση της συντονίστριας Κοινοτικών Πόρων και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στη γραμματεία Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας». :2funny::2funny:

Παράλληλα, συμπληρώνει πως «το τελευταίο διάστημα εγώ και η οικογένειά μου βρισκόμαστε στο επίκεντρο άδικης και στοχευμένης επίθεσης, με ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιεύματα. Όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πλήττουν άδικα την προσωπική και επαγγελματική μας εικόνα. Δεν είμαστε εμπλεκόμενοι σε καμία υπόθεση που ελέγχεται από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες».

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.327
Πόντοι
1.056
τη θέση της συντονίστριας Κοινοτικών Πόρων και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στη γραμματεία Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας». :2funny::2funny:

Πέρα από το να τρώνε επιδοτήσεις είμαι πολύ περίεργος να δω τι αρμοδιότητες ή job description που λέγανε και στο χωριό μου έχει κάποιος που βρίσκεται σε αυτή ή παρόμοια θέση

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.656
Πόντοι
456

Νέες εξελίξεις υπάρχουν για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς μετά τις αποκαλύψεις για εμπλοκή της υποψήφιας βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατίας, Καλλιόπης Σεμετζίδου με τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ, η ίδια οδηγήθηκε σε παραίτηση από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. :cry::cry:

Στην επιστολή της προς τον γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Σκρέκα αναφέρει ότι «με σεβασμό προς την παράταξή μας και τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση της συντονίστριας Κοινοτικών Πόρων και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στη γραμματεία Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας». :2funny::2funny:

Παράλληλα, συμπληρώνει πως «το τελευταίο διάστημα εγώ και η οικογένειά μου βρισκόμαστε στο επίκεντρο άδικης και στοχευμένης επίθεσης, με ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιεύματα. Όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πλήττουν άδικα την προσωπική και επαγγελματική μας εικόνα. Δεν είμαστε εμπλεκόμενοι σε καμία υπόθεση που ελέγχεται από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες».

Φταινε ο Κοζανιτες ξεκαθαρα, αν την ειχαν βγαλει βουλευτινα τωρα θα ειχε ασυλια και ολα θα ηταν μελο γαλα. Το χαντακωσαν το κοριτσι...

Εγγρ.
12 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
0

Τι έγινε ρε γαλάζιοι άριστοι;; Δεν ενεργοποιήθηκε το "αυτοματοποιημένο σύστημα διαγραφών" που διατυμπανίζατε ότι διέγραψε το "Φραπέ" και το "Χασάπη" και αναγκάσατε την αγρότισσα να παραιτηθεί από μόνη της;;;;;;;

Τσάμπα πήγαν τα κονδύλια που μασήσατε από το Ταμείο Ανάκαμψης μου φαίνεται!!! (σκάει και αυτό οσονούπω... stay tuned!!!!)

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.704
Πόντοι
206
Πού είναι τα παιδιά της ΝΔ εδώ μέσα που έσκουζαν τόσα χρόνια για την κυβέρνηση των αρίστων; Πού είναι οι Mr Malakes @barock κ.λπ.; Μου έλειψαν τα κατακάθια.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.137
Πόντοι
3.556
Πού είναι τα παιδιά της ΝΔ εδώ μέσα που έσκουζαν τόσα χρόνια για την κυβέρνηση των αρίστων; Πού είναι οι Mr Malakes @barock κ.λπ.; Μου έλειψαν τα κατακάθια.
Αναμένουν τη ΔΕΘ και τις νέες δημοσκοπήσεις.

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
11.410
Πόντοι
3.786
Ναι ρε μαλακες αλλά αν κυβερνούσε η αριστερά θα ταν καλύτερα;

Πάμε παρακάτω

Ρε γαμοσταυρε Μητσοτακη,τι στον πουτσο έχεις κατασκευάσει ρε πουτανοσπερμα;Πόσα δισσεκατομυρια μοίρασες και ακόμα σε πιπωνουν ρε μαλακα .

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.225
Πόντοι
5.506
Gxa0w8RWcAA-6ge.jpg

celebre