Robert Vinken
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Καλή ξεκούραση και καλή διασκέδαση!Καλησπέρα, ξανά μαζί από τέλη Αυγούστου λόγω διακοπών..
Φιλιά και καλά να περνάτε.
![]()
![]()
Καλή ξεκούραση και καλή διασκέδαση!Καλησπέρα, ξανά μαζί από τέλη Αυγούστου λόγω διακοπών..
![]()
![]()
Διάβαζα πολλούς μήνες τα σχόλια σας, έβλεπα και τις φωτογραφίες που ανέβαζε η Μαλβίνα, ε δεν ήθελε και πολύ. Σε κάθοδό μου αυτές τις μέρες προνόησα και έκλεισα ραντεβού. Τι παίδαρος θεέ μου. Σωματάρα, ωραίο πρόσωπο και ωραία διάσπαρτα τατουάζ και πιρσινγκ. Ήρθε με μακρύ φόρεμα, και αφού μιλήσαμε λίγο στο σαλόνι του ξενοδοχείου μου περάσαμε στο δωμάτιο. Μπαίνει για ντουζ και βγαίνει με ένα σετ λευκά δαντελωτά εσώρουχα. Ένιωσα τον χωροχρόνο να καμπυλώνεται. Φιλιά πολύ ωραία και παθιασμένα, στοματικό πολύ καλό, δέχεται κι όλας, και στην κυρίως μάχη ίδρωσε τη φανέλα. Στη συζήτηση μετά επίσης πολύ κοινωνική. Έφυγε στην ώρα της αγνοώντας το κινητό που δονήθηκε μερικές φορές. Σας καταλαβαίνω απολύτως που την αποθεώνετε τόσους μήνες.
Καλές διακοπές σου εύχομαι και να περάσεις καλά!
Ευχαριστώ τύπεΚαλές διακοπές σου εύχομαι και να περάσεις καλά!
Καλημέρα....Ευχαριστώ τύπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
(Μην περιμένεις να με γαμήσεις το σεπτεμβρη όμως)
Καλημέρα....
Σε ποιόν ευχήθηκα Καλές διακοπές?
Σε μένα φίλε, αλλά όσο δεν έχεις "απαιτήσεις" όλα καλά...Καλημέρα....
Σε ποιόν ευχήθηκα Καλές διακοπές?
Εκτιμώ για εδώ πήγαινες...Καλησπέρα, ξανά μαζί από τέλη Αυγούστου λόγω διακοπών..
![]()
![]()
Λοιπόν Καλές Διακοπές και σε εσένα John 100Σε μένα φίλε, αλλά όσο δεν έχεις "απαιτήσεις" όλα καλά...
Αντεύχομαι
Καλές Διακοπές να περάσεις καλά!Καλησπέρα, ξανά μαζί από τέλη Αυγούστου λόγω διακοπών..
![]()
![]()
Διακο-παρειδεν την βρισκεις με τιποτα πλεο ]
Δεν μπορεί τώρα, ξεκουράζεται
Δεν μπορεί τώρα, ξεκουράζεται![]()
Μαλβίνα θα λέτε και θα κλάιτε, κουφάλες. Καίει την κορμάρα της τώρα.
![]()
Γι' αυτό επέλεξα αυτήν την φωτό για αναδημοσίευση. Και για αυτούς που τους αρέσουν τα ωραία οπίσθια αλλά και αυτούς για τις πατούσες.Ωχχχ...
Θα πλακώσουν τώρα όλοι οι πατουσολάγνοι.![]()