Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 10.001
- Πόντοι
- 3.296
πολλα τα βασίλεια μαν ..αφου λεω να το θαψω να ξεκουραστει λιγο..με μια πενταρα στου κωνστανταρα εχει καταντησει ο γαυρος

πολλα τα βασίλεια μαν ..αφου λεω να το θαψω να ξεκουραστει λιγο..με μια πενταρα στου κωνστανταρα εχει καταντησει ο γαυρος
Έχω να κάνω μία δήλωση στο δημαρχείο (σχετικά με τα περουσιολογικά) και μετά ίσως χρειαστεί να πάω και στη λογίστρια (χαλάρωσε/στε δεν είναι εμφανίσιμη). Μπαίνοντας σε μια τέτοια διαδικασία, ε δεν θα πεταχτώ έστω για λίγο κοπροσκυλιό, τη στιγμή που μου βγήκε σε ξυνό το σαββατοκύριακο;και εσυ δεη πας ?
Και εσένα κάλεσε το Δημαρχείο μόνο για δήλωση?Έχω να κάνω μία δήλωση στο δημαρχείο (σχετικά με τα περουσιολογικά) και μετά ίσως χρειαστεί να πάω και στη λογίστρια (χαλάρωσε/στε δεν είναι εμφανίσιμη). Μπαίνοντας σε μια τέτοια διαδικασία, ε δεν θα πεταχτώ έστω για λίγο κοπροσκυλιό, τη στιγμή που μου βγήκε σε ξυνό το σαββατοκύριακο;
Ισχύει.Τέσπα ας αφήσουμε τα δικά μου ζόρια (μαθημένο το βουνό από τα χιόνια) και δείτε το εξής:
![]()
«Μην κάνετε κρύο ντους εν μέσω καύσωνα» - Τι εξηγούν οι ειδικοί | LiFO
Τι προτείνουν ερευνητές σε όσους θέλουν να δροσιστούν σε ημέρες καύσωναwww.lifo.gr
Ντους με χλιαρό νερό πάντα!!
Αυτό όντως είναι το πιο επικύνδινο.Μα είναι επικίνδυνο...
Και μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ μην μπουκάρετε ιδρωμένοι στη θάλασσα.
Εχει συμβεί πιο παλιά σε ένα συγχωριανό μου.Δεν θέλει πολύ να υποστείς ανακοπή καρδιάς αν μπουκάρεις ιδρωμένος...
Δεν ήμουν αυτόπτης,αλλά θυμάμαι ότι ήταν φουλ ιδρωμένος είχε σαραντάρι και βούτηξε σούμπιτος μέσα.Ανέφερε το θλιβερό περιστατικό με λεπτομέρειες αν σου είναι εύκολο.
Ισχύει.Δεν έχει να κάνει με την ηλικία το κακό σε περιόδους καύσωνα:
![]()
Αποκλειστικό - Σε εξειδικευμένο κέντρο της Ιταλίας ο 15χρονος που υπέστη θερμοπληξία ενώ έκανε πεζοπορία στο Μέτσοβο - ertnews.gr
Με ειδικά διαμορφωμένο αεροσκάφος του ιδρύματος Νιάρχος, έπειτα από συνεννόηση με το υπουργείο υγείας, ο 15χρονος Δημήτρης μεταφέρθηκε από τον Άραξο στηνwww.ertnews.gr
Θερμοπληξία παθαίνεις σε όποια ηλικία.Ακόμα και σκληραγωγημένος να είναι κάποιος οι μαγκιές από ένα σημείο και μετά αποβαίνουν μοιραίες.
Τη μέθοδο τρίπλεξ δεν έπιασα γιατί σπαμάριζε ο Ανανέωσης,ΓΚΡ είσαι ο επόμενος...
Λέγω (όπως ο Νίκολης)...
Μάλλον ξαναλέω....
Τις τιμές 1Χ2 τις βάζει αυτόματα ο κυρΠαντελής στα κουτάκια 1Χ2 αφού υπολογίζει τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών. Φυσικά, μπορείς να τις αλλάζεις κατά το δοκούν, δεν βλέπετε τα βελάκια;
Τώρα τύγχανε τα περισσότερα παιχνίδια με τέτοιες αποδόσεις να έχουν λήξει διπλό τελικό, το οποίο σημαίνει ότι έχεις μεγάλες πιθανότητες επιβεβαίωσης (70% εν προκειμένω) αλλά καλό είναι να μπαίνει και η μέθοδος Τρίπλεξ επάνω που όπως είχα αναφέρει παλιότερα στον Ανανέωση είναι μια παραλλαγή της μεθόδου των πεπερασμένων στοιχείων.