George BarbaTroll
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.442
- Πόντοι
- 3.446
Δεν εννοεί στην Αχιλλέως ...
Υπάρχει και ο ανταγωνισμός από την πληθώρα γνήσιων γυναικών στην Βραζιλία (μην ξεχνάμε το 60%του πληθυσμού της Βραζιλίας είναι γυναίκες και από τον αντρικό πληθυσμό το 15% γκέι) αν και πολλοί στρέιτ γίνονται τρανς να ξεφύγουν από της φαβελες
Όντως είναι ακραίο ...Έψαξα και το είδα ..Αυτό σε όποιον μπει θα τον διαλύσειθα έλεγα η Πέρλα Λόχαν
Εγώ ίσα ίσα δεν μπορώ άντρες με τράνςΓενικά, βαριέμαι όσο δεν πάει το τρανς σε τρανς, αλλά αυτό εδώ της Πέρλα έχει οδηγήσει σε σπονδές απ' την πλευρά μου:
![]()
Oiled ladyboy Paloma Perla Lohan - Tranny Tube Name
Oiled ladyboy Paloma Perla Lohan - Free tranny tube videos in HDwww.trannytube.name
Ούτε εγώ μέχρι που άρχισα να τον παίρνω συστηματικά. Από τότε 9/10 τσόντες με τρανς είναι shemale to guy.Εγώ ίσα ίσα δεν μπορώ άντρες με τράνς
Όχι. Δεν δουλεύει.δουλεύει ακομα αυτη; κροσ δεν ειναι;
καλά, μην το λες αυτόΌντως είναι ακραίο ...Έψαξα και το είδα ..Αυτό σε όποιον μπει θα τον διαλύσει

Έχεις δοκιμάσει;καλά, μην το λες αυτό![]()
Εγώ ναι .2 φορές.Έχεις δοκιμάσει;
μέχρι το κεφαλάκιΈχεις δοκιμάσει;
ήρωαςΕγώ ναι .2 φορές.
Πώς άντεξες ρε φίλε ... Μπράβο σουΕγώ ναι .2 φορές.
Αναμένω να γυρίσει να πάωΕπίσκεψη στο κορίτσι αν και ήμουν επιφυλακτικός για το παθητικό της. Πραγματικά θηλυκή και πολύ όμορφη από κοντά.αριστη επαγγελματίας πέρασα πραγματικά όμορφα.εχυσε κιόλας χωρίς να το έχω συμφωνήσει! Όσο για το εργαλείο της δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο!!! Θα περάσουν καλά και οι παθητικοί!!!
Συμφωνώ. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμαθα έλεγα η Πέρλα Λόχαν
Της Λόχαν δεν το έχω δει από κοντά να πω την αλήθεια αλλά από τα βίντεο και τις φωτογραφίες πιστεύω είναι μόνο για να χορτάσει το μάτι αυτό το πράγμα δεν μπορείς καν να το διαχειριστείς ούτε να κάνεις φάση με αυτόΣυμφωνώ. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα
σε χρεωσε για το δικο της χυσιμο;Επίσκεψη στο κορίτσι αν και ήμουν επιφυλακτικός για το παθητικό της. Πραγματικά θηλυκή και πολύ όμορφη από κοντά.αριστη επαγγελματίας πέρασα πραγματικά όμορφα.εχυσε κιόλας χωρίς να το έχω συμφωνήσει! Όσο για το εργαλείο της δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο!!! Θα περάσουν καλά και οι παθητικοί!!!
Όχι φίλε.100 το μισάωρο είχαμε πει.δεν ασχολήθηκε με ρολόι καθόλου.δεν με πίεσε με το χρόνο καθολουσε χρεωσε για το δικο της χυσιμο;