Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 20
- Like
- 21.283
- Πόντοι
- 4.646
δείτε εδώ ένα μπάζο που ζητάει και 200 για μια ώρα ρε 
nobody gives a fuck....ολοκληρο νημα για ενα πουτανακι; ελεοςΑνοιγω αυτο το thread για το sabrinaki .Oποιος την εχει παρει να γραψει εδω για να ξερουμε και οι υπολοιποι μυστες.
Αυτή δεν είναι απλά μπάζο, αλλά η χωματερή στα Λιόσια.δείτε εδώ ένα μπάζο που ζητάει και 200 για μια ώρα ρε
Ενώνουμε Μάρτα με ξανθιά μαλλιά που δούλευε σε Ισμήνης και μετά σε 238 και Μελαντίας;ακριβώς
τυπε μια κ ανελαβες τη προμοσιον,Ανοιγω αυτο το thread για το sabrinaki .Oποιος την εχει παρει να γραψει εδω για να ξερουμε και οι υπολοιποι μυστες.
Temu την δεύτερη φορά που θα 'ρθω να γαμήσω...Πακέτο promotion απ' το Temu?
Το τηλέφωνο πάντως που ανέβασες στη φωτογραφία του scam με το τηλέφωνο στη φωτογραφία της αγγελίας που ανέβηκε είναι ολόιδιο.τυπε μια κ ανελαβες τη προμοσιον,
για να σχηματισει καποιος γνωμη πρεπει να τη συναντησει κ αν υπαρχει οντως καποια κοπελα γι αρχη ας σηκωσει το τηλ η ας απαντησει σε καποιο μνμ
εσυ αν την εχεις παρει πες την εμπειρια σου γτ αν απο μια φωτο ανοιξες νημα για ενα πορνηδιο που δεν ξερεις τοτε οπως ειπα προμοτορας..η απλα εισαι αγαπουλης!
το κειμενο αγγελιας παντως φαινεται το γνωστο copy paste του γνωστου αγνωστου αλβανου που στηνει κομπινες στο κανεσεξ
τα υπολοιπα στην κριση σας οι υπολοιποι
Χαχαχαχαχα εμ με αυτά τα παλικάρια που ζητάνε πληροφορίες για κοπέλες με 300...500... Και θεωρούν ότι πρέπει να τους πουν και ευχαριστώ.... Κάντε υπομονή τα χειρότερα έρχονται!!!δείτε εδώ ένα μπάζο που ζητάει και 200 για μια ώρα ρε
Τύπε τα πληρώνει. Αποκλείται να τα ζητάει.δείτε εδώ ένα μπάζο που ζητάει και 200 για μια ώρα ρε
Τρέξε κομάντο..
Ρε μάγκες, αυτή είναι η παλιά γνωστή Μαρτα;;;
Κανενα promotion δεν ανελαβα ,τυπε μια κ ανελαβες τη προμοσιον,
για να σχηματισει καποιος γνωμη πρεπει να τη συναντησει κ αν υπαρχει οντως καποια κοπελα γι αρχη ας σηκωσει το τηλ η ας απαντησει σε καποιο μνμ
εσυ αν την εχεις παρει πες την εμπειρια σου γτ αν απο μια φωτο ανοιξες νημα για ενα πορνηδιο που δεν ξερεις τοτε οπως ειπα προμοτορας..η απλα εισαι αγαπουλης!
το κειμενο αγγελιας παντως φαινεται το γνωστο copy paste του γνωστου αγνωστου αλβανου που στηνει κομπινες στο κανεσεξ
τα υπολοιπα στην κριση σας οι υπολοιποι
οκ εσενα σου απαντησε κιολας που δεν απανταει πουθενα κ σου ειπε κ για τζωρτζινα που συμπτωση εισαι στη παραθεση για την απατη απο αναφορα του '23...Κανενα promotion δεν ανελαβα ,
Απλα ρωτησα γιατι ειδα την αγγελια και ειχα μιλησει viber με αυτο τον αριθμο και μου ειχε πει μαλιστα οτι κανει duo και με τζωρτζινα . Επισης κοβω τον πουτσο μου οτι εχω δει σαμπρινακι σε καποιο thread να παιρνει πιπα σε εναν τυπο με πολλα τατουαζ. Προμοτορας δεν ειμαι ουτε θα γινω .
Αν έδινε αυτή 200€ θά τό σκεφτόμουνα να το κάνω το ψυχικό.δείτε εδώ ένα μπάζο που ζητάει και 200 για μια ώρα ρε