Νέα

Το φαινόμενο 90 - 10

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kgkano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.729
Πόντοι
3.846
νημα που θα παει στην κλαψα , παρόλο που κάποιοι εχουν γραψει σωστα πραγματα :coffee:
Είδανε το Adolescence και έγιναν όλοι ψυχολόγοι (εν τω μεταξύ στη σειρά ποτέ δε μαθαίνουμε για ποιο λόγο ακριβώς τη σκότωσε, υποθέτουμε ότι φταίει αυτή η φήμη).

Παίζει πολύ κλάψα και πολύ μιζέρια "ανεβάστε φωτογραφία με το βρακί των γυναικών σας να τον παίξω, φέρτε μου ένα ζευγάρι να γαμήσω τη γυναίκα, στείλτε μου βίντεο, στείλτε μου τηλέφωνα από μητρομανείς πορνοστάρ" Τόσο τεμπέλης που έχει γίνει ο Έλληνας τι να τον κάνει η γυναίκα;

OP
OP
K

kgkano

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2023
Like
141
Πόντοι
0
Είδανε το Adolescence και έγιναν όλοι ψυχολόγοι (εν τω μεταξύ στη σειρά ποτέ δε μαθαίνουμε για ποιο λόγο ακριβώς τη σκότωσε, υποθέτουμε ότι φταίει αυτή η φήμη).

Παίζει πολύ κλάψα και πολύ μιζέρια "ανεβάστε φωτογραφία με το βρακί των γυναικών σας να τον παίξω, φέρτε μου ένα ζευγάρι να γαμήσω τη γυναίκα, στείλτε μου βίντεο, στείλτε μου τηλέφωνα από μητρομανείς πορνοστάρ" Τόσο τεμπέλης που έχει γίνει ο Έλληνας τι να τον κάνει η γυναίκα;
τεμπεληδες και λουφατζιδες ειναι η γενια του ΟΠΕΚΕΠΕ και των διακοποδανιων...ας παμε να φυτεψουμε αναναδες στον Ολυμπο

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.150
Πόντοι
206
Το ζήτημα που θίγεις είναι φλέγον και αφορά μια τεράστια μερίδα της ανθρωπότητας (τον δυτικό κόσμο κυρίως).
Είναι ένα φαινόμενο που κανένας δεν το έβλεπε να έρχεται νομίζω, και έχουν δημιουργηθεί ισοπεδωτικές ανισορροπίες λόγω αυτού.

Προσωπικά, η γενιά μου (40+) μια ημέρα απλά ξύπνησε και κλήθηκε να συνειδητοποιήσει πως οι συνθήκες άλλαξαν εν νυκτί. Ξαφνικά είδες τα 'απομεινάρια' που ήξερες να επανασυστήνονται ως γκόμενες. Γυναίκες που εσύ, -και μέτριος αν ήσουν- δεν θα θελες ποτέ να φανταστείς ερωτικά, βρέθηκαν να μετράνε ουρές διαθέσιμων ανδρών που τις προσέγγισαν από τον καναπέ τους.
Μείναμε με την απορία 'τι σκατά συνέβη εδώ χάμω?'
Απ όσα βλέπω, νομίζω το κύριο πρόβλημα βρίσκεται στις 35+ γυναίκες, καθώς αυτή η απότομη αλλαγή τους έκαψε τα μυαλά. Ξαφνικά απέκτησαν μια εικονική υπεραξία λόγω της δημόσια έκθεσης, και τρελάθηκαν.
'Τόσα χρόνια ΤΙ έκανα? Τελικά άξιζα πολλά περισσότερα!' -έτσι ένιωσαν, και ξαφνικά πολλές βρέθηκαν σ έναν αγώνα δρόμου να προλάβουν ό,τι μπορούν από τα 'νιάτα που έχασαν'.
Κι αυτό επειδή ήρθε τούμπα ο κόσμος στον οποίο μεγάλωσαν, είναι ένα σοκ.
Όποιος βγαίνει έξω συχνά τα βράδια, θα δει άπειρες γυναίκες 35άρες να συμπεριφέρονται σαν 20χρονες, ντίρλα, να κοπανιούνται, να παραπατάνε και να σαλιαρίζουν με ό,τι βρουν.
΄Και παντρεμένες με παιδιά που τα τιναξαν όλα στον αέρα, μόλισ είδαν πως 'μπορούν να χαρούν τη ζωούλα τους'.
Κι ως γνωστόν, η πληθώρα επιλογών, συχνά καταλήγει στην αναβλητικότητα αποφάσεων.

Τα πιο μικρά (λόγω δουλειάς μιλάω με αρκετό κόσμο στα 20κάτι του), εμένα τουλάχιστον μου φαίνονται κάπως πιο μαζεμένα και ψύχραιμα ίσως. -οριακά στο άκρο της απάθειας μπορεί.
Μεγάλωσαν με αυτά τα δεδομένα όμως, και μάλλον δε νιώθουν κάποιο απωθημένο. Δεν ξέρω.

Το αποτέλεσμα είναι πως η μεταιχμιακή γενιά είναι καμμένη από χέρι, δε σώζεται με τίποτα. Απ΄τη στιγμή που προκύπτουν αντικρουόμενα συμφέροντα (γυναίκες vs άνδρες), δεν υπάρχει επιστροφή, οι περισσότεροι θα μείνουν μόνοι τους με τα νεύρα και τα απωθημένα τους.
Θεωρώ πως ακόμη δεν είναι ξεκάθαρη η έκταση των επιπτώσεων.
Οι νεότερες γενιές φαντάζομαι κάπως θα το εξισορροπήσουν θέλοντας και μη. Είναι νωρίς ακόμα.

Οι ελάχιστοι ικανοί άνθρωποι που ξέρουν όντως τι θέλουν, θα τα καταφέρουν όπως και να χει. Οι υπόλοιποι ασ ανάψουν ένα κεράκι κι 'άντε γεια!'
Σωστα το θετεις, φιλε ananias, αλλα εκεινο που εχω εισπραξει απο την ζωη, ειναι πως αν χασεις "το τραινο μιας διαδρομης", δεν εχει νοημα να περιμενεις το επομενο. Απλα αλλαζεις διαδρομη και πας για αλλα.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056
Δε λέω ότι αυτές οι θεωρίες είναι μούφα. Ισχύει ότι πολλές γυναίκες ονειρεύονται μία ζωή που δεν υπάρχει. Θέλουν τον υπεργαμάτο που βλέπουν στην τηλεόραση.
Αντίστοιχα οι άντρες ονειρεύονται νυμφομανή και μουνάρα πορνοστάρ που να είναι και πιστή.

Κάποια στιγμή λοιπόν και οι μεν και οι δε καταλαβαίνουν ότι αυτό δεν υπάρχει. Οι επιλογές είναι δύο: Ή μένεις μια ζωή αγάμητος/η ή κάνεις σχέση με άτομα της κλάσης σου.

Αυτό ισχύει μονο για τις γυναίκες.Μονο οι γυναίκες ψάχνουν για ζωή που δεν υπάρχει.Γι'αυτό και ο μέσος άντρας έχει πάει κατα διαόλου.

Δηλαδή εσυ βλέπεις τους άντρες να ψάχνουν όλοι...νυμφομανεις πορνοστάρ;Και κάθονται αγάμητοι...επειδή δεν βρίσκουν τέτοιες;

Ο άντρας ψάχνει απλά κάποια να μην είναι τελείως μπάζο και να μπορεί να συνυπάρχει μαζί της.Για την γυναίκα,δεν αρκούν αυτά.Θέλει και διακοπές,θέλει και ταξίδια,θέλει και μπουζούκια,θέλει και εστιατόρια,πράγματα που αν καταλάβει ότι δεν μπορείς να της προσφέρεις,θα σε προσπεράσει κατευθείαν.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056
Εν τω μεταξύ,όσοι λέτε για μιζέριες και μαλακίες...και λέτε σε άλλους να βγουν έξω να κάνουν καμάκι...κι ότι οι γυναίκες είναι πανεύκολες...θέλω να σας δω ρε μπαγάσες απο μια γωνία,πως βγαίνετε εσεις...οι αμίζεροι υπερκοινωνικοί κάμακες σε ελληνικά μαγαζιά...και κάνετε τις ελλεεινίδες να πέφτουν ξερές.Πολύ θέλω να το δω...

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.615
Πόντοι
3.506
Ελλάδα καμάκι έξω πολλοί λίγοι κάνουν.Οσες φορές έβγαινα σε κλαμπ ή ντίσκο παλιά δεν έβλεπα κανέναν να κάνει καμάκι.Μόνο εγώ έκανα.Και τώρα αν βγει κάποιος έξω δε βλέπει καμάκια.Μόνο κοινές παρέες κτλ.
Με τις Ελληνίδες είναι και δύσκολο σε περνάνε shit tests και μια λάθος απάντηση να δώσεις κόβεσαι.Με τις Σλάβες είναι πολύ πιο εύκολα και λάθος να κάνεις το διορθώνουνε.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
Τύποι σποφύγετε τα 90-10 και τα 84-16...

Βγείτε έξω και παίξτε μπάλα εκεί που όπως λέτε οι ίδιοι, θα είστε μόνοι σας.
Προσεγγίστε τις γυναίκες δια ζώσης στα μπαράκια, τα κλαμπάκια, τα καφέ, στο δρόμο, στην παρέα, οπουδήποτε...
Απλά, σωστά, ευγενικά αλλά χωρίς κόμπλεξ και φόβο και χωρίς μαλακίες.

Όπως έκαναν πάντα οι άντρες, κι όχι κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

Αυτά
και όμως, έχω και προσωπικά παραδείγματα αντρών 50-60 ετών που πλέον τους κάθονται φάσεις από παιχνίδι διαδικτυακό, έστω εν μέρει. Δεν λέω ότι αν αρχίσουμε να σαλιαρίζουμε στο νετ θα πηδήσουμε ντε και καλά αλλά το διαδικτυακό φλερτ έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056
Με τις Ελληνίδες είναι και δύσκολο σε περνάνε shit tests και μια λάθος απάντηση να δώσεις κόβεσαι.

Μερικα shit tests

'Ποσους φολοουερς έχεις στο ινσταγκραμ;' (άρα...δεδομένο οτι έχεις ινσταγκραμ)

'Ποιο είναι το αγαπημένο σου νησί;' (άρα...δεδομένο οτι πας κάθε χρονο σε νησί)

'Η αγαπημένη μου πόλη είναι το Λονδίνο' (άρα δεδομένο ότι καθε τρεις και λίγο πρέπει να την πηγαίνεις στο Λονδίνο)

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.264
Πόντοι
206
τους πεφτουλες απο το ινσταγκραμ και τα σοσιαλ απλα τους εχουν να ανεβαζουν την αυτοπεποιθηση τους και να την ψωνιζουν ακομη περισσοτερο, σιγα ποια καθεται τωρα που ειναι 25 χρονων να ασχοληθει με εναν ακυρο που της εστειλε μηνυματα οτι ειναι κουκλα, αφου και στο πραγματικο κοσμο μια χαρα γνωριμιες εχουν και προτασεις, αυτον που θα επιλεξει θα τον εχει γνωρισει πρωτα στον πραγματικο κοσμο να δει τι δουλεια κανει, ποσο εκμεταλευσιμος ειναι, αν θα γινει ο ταξιτζης της, αν θα την πηγαινει για ψωνια και διακοπες σε χλιδατα νησια,
απλα τα λιγουρια του ινστα κανουν την ζωη πιο δυσκολη αυτων των αντρων που τις ξερουν στο πραγματικο κοσμο και θα τις πιασουν γκομενες,
εκει που η αλλη θα ηθελε ο αλλος να χαλαει για παρτι της 300 ευρω το μηνα, λογω ινστα την ψωνιζει περισσοτερο και θελει να χαλαει ο γκομενος της 800 ευρω

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.264
Πόντοι
206
ειχα παει στο μαλλ μια βολτα το απογευμα, και εβλεπες μια χαρα ωραιες κοπελες με κατι πατσαβουριδες για γκομενους,
αν η αλλη καθοταν να κανει διαλογη απο το ινστα που εχει χιλιαδες ακολουθους ,σιγουρα θα μπορουσε να ειχε βρει εναν πιο εμφανισιμο,αφου σιγουρα θα της εχουν στειλει και ωραιοι αντρες στο τσατ, απλα αυτη επιλεγει γκομενο απο τον πραγματικο κοσμο, για αυτο την βλεπεις να καταληγει με τον πατσαβουρη, δεν γουσταρουν ακυρους οι ελληνιδες ουτε τα πεσιματα, πανε με την μεθοδο της γνωριμιας απο την παρεα,
ο ελληνας ειναι ο λιγουρης που μια ακυρη να του στειλει ενα γεια, ειναι ικανος να βγει μαζι της και να κανει σχεδια για γαμο μαζι της,

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.734
Πόντοι
456
Φίλε αν εισαι 22 όπως λεει το νικ κακώς είσαι εδώ μέσα.

Και να ξερεις σήμερα εχει γινει η θάλασσα γιαούρτι.
Κάποτε πήδαγες πολύ πιο δυσκολα
28.

Απλά μετά από πολύ άσχημο χωρισμό προτιμώ τις πουτάνες. Το 22 είναι ο αγαπημένος μου αριθμός για αυτό το έβαλα.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.893
Πόντοι
4.696
28.

Απλά μετά από πολύ άσχημο χωρισμό προτιμώ τις πουτάνες. Το 22 είναι ο αγαπημένος μου αριθμός για αυτό το έβαλα.
Μικρός εισαι, πολύ μικρός.
Να χαίρεσαι και να εκμεταλλεύεσαι τα νιάτα σου, γενικότερα αλλά και ειδικά μιλάω, γιατι πίσω δεν ξανάρχονται.
Άποψη προσωπική βγες από το χώρο σε τετοια ηλικία.
Ή αν μείνεις έχε το ως "αλατοπίπερο" κι όχι για κυρίως γεύμα.
Ξεπέρασε το ότι συνέβη και ζήσε με τις κοπέλες και τους φίλους.
Η ζωή είναι έξω, εδώ μέσα είναι απλά καποιες στιγμές, μην το κάνεις τρόπο ζωής

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.310
Πόντοι
10.656
Ο άντρας ψάχνει απλά κάποια να μην είναι τελείως μπάζο και να μπορεί να συνυπάρχει μαζί της.
Το να μην ειναι μπαζο παει και στις δυο μεριες, αμα εσυ εισαι κοντος χοντρος καραφλας δεν μπορει να εχεις απαιτηση να μην ειναι μπαζο η αλλη. Αντιστοιχα και η συνυπαρξη, αν η μιρλα σου δεν αντεχεται, δεν φταινε οι αλλοι :coffee:

Θέλει και διακοπές,θέλει και ταξίδια,θέλει και μπουζούκια,θέλει και εστιατόρια,πράγματα που αν καταλάβει ότι δεν μπορείς να της προσφέρεις,θα σε προσπεράσει κατευθείαν.

Ειναι πολυτελεια να πας διακοπες; Ειναι πολυτελεια να κανεις κανενα ταξιδακι; Ειναι πολυτελεια και "παραλογη απαιτηση" να βγεις εξω να φας και να πιεις;
Δηλαδη, τι ακριβως θα κανεις σε μια σχεση; Θα βλεπετε ολη μερα τιβι και πειρατικες ταινιες στον καναπε, θα τρωτε μακαρονια και φτηνα σουβλακια, θα κανετε διακοπες σε ελευθερο καμπινγκ με οτοστοπ, και τα σαββατοβραδα θα πινετε μαλαματινα στα παγκακια; Ουτε σαν φοιτητες δεν ειμασταν τοσο μιζεροι

Πως γινεται ενας ανθρωπος που προσπαθησε να εχει την ζωη του σε ταξη, που δουλευει καποια χρονια, που δεν σκορπαει τα λεφτα (και τον χρονο) του σε μαλακιες, που προσεχει λιγο τον εαυτο του, να μην μπορει να ευχαριστηθει τα υποτυπωδη;

Οπως στρωσεις ετσι θα κοιμηθεις :coffee: Δικαιολογιες απειρες, ευκολα τις βρισκεις, να παρεις την ζωη σου στα χερια σου ομως θελει κοπο και ενα ζευγαρι αρχιδια...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.765
Πόντοι
6.056
Άμα ρωτήσεις άντρες που πηγαίνουν διακοπές,το 99,9% θα θέλει να γαμήσει.Απο τις γυναίκες,δε θέλει να γαμηθεί σχεδόν καμία.Ειδικά στις διακοπές,που υπάρχουν όλες οι συνθήκες για να γίνουν γνωριμίες και γαμήσια

Πηγαίνουν μονο για να χορεύουν με τις φίλες τους και να ανεβάζουν στο ινσταγκραμ.Και λένε ότι περνάνε...τέλεια.Ενώ οι άντρες αν πάνε και φύγουν χωρίς να κάνουν τίποτα,θα λένε ούτε φέτος γαμήσαμε :(
Ας μας πουν .... όλες οι λουλούδες που ανεβάζουν βίντεο φωτό ....
mykonos/santorini/paros is calling ....

ή

δεν γίνεται να μην ερωτευτείς (σ)την ... νησιά .....

Πήγαν εκεί και βρήκαν γαμιά ;;; ή μόνο κούναγαν κωλόχαρτα με κερασμένα ποτά ;
Αν βρήκαν γαμιά ... γιατί δεν φαίνεται πουθενά ;;;; Οι γαμιάδες ..... αν και γενικά οι άνδρες είναι λαλίστατοι ....

γιατί δεν μας λένε το δικό τους story επιτυχιας ;;;;;;;

Όλοι από το λιμάνι πάνε ρδέλο στούντιο ή για βίζιτα .........

Ιστορίες ανδρών από νησιά ....
Γυρνόντας από νησί .... όντας κάπου στις 12.30 στο λιμανι του πειραιά .... με καράβι από τα πρώτα ....

καλείς το βιζιτογραφείο που ψώνιζες από τις 11.40 έχοντας καλό σήμα στο κινητό ....
σου λένε ότι οι βίζιτες που ξερεις έπιαναν δουλειά μετά τις 19.00 ....

έκλεινες για τις 19.00 πρώτος .... αλλά δεν μπορείς να περιμένεις .... οπότε πας στούντιο και φυλής από το λιμάνι κατευθείαν ....

Στα μπουρδέλα ξέραν .... όταν πήγαινες με βαλίτσες .... γύριζες από τα νησιά !
Μετά από ... πετυχημένο κλάμπινγκ και μπητσόμπαρο ντρικινγκ ....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.765
Πόντοι
6.056
Ειναι πολυτελεια να πας διακοπες; Ειναι πολυτελεια να κανεις κανενα ταξιδακι; Ειναι πολυτελεια και "παραλογη απαιτηση" να βγεις εξω να φας και να πιεις;
Δηλαδη, τι ακριβως θα κανεις σε μια σχεση; Θα βλεπετε ολη μερα τιβι και πειρατικες ταινιες στον καναπε, θα τρωτε μακαρονια και φτηνα σουβλακια, θα κανετε διακοπες σε ελευθερο καμπινγκ με οτοστοπ, και τα σαββατοβραδα θα πινετε μαλαματινα στα παγκακια; Ουτε σαν φοιτητες δεν ειμασταν τοσο μιζεροι

Πως γινεται ενας ανθρωπος που προσπαθησε να εχει την ζωη του σε ταξη, που δουλευει καποια χρονια, που δεν σκορπαει τα λεφτα (και τον χρονο) του σε μαλακιες, που προσεχει λιγο τον εαυτο του, να μην μπορει να ευχαριστηθει τα υποτυπωδη;

Οπως στρωσεις ετσι θα κοιμηθεις :coffee: Δικαιολογιες απειρες, ευκολα τις βρισκεις, να παρεις την ζωη σου στα χερια σου ομως θελει κοπο και ενα ζευγαρι αρχιδια...
Τυπάρα, είσαι ευχαριστημένος από το ζόντα ; Σκέφτεσαι να το αλλάξεις με χουαγιάρα ;
Μεταξύ ιταλικών φερέτι , ολλανδικών φεντσιπ και γερμανικών άμπεκινγκ και ρασμούσεν τι προτείνεις ;
Να βάλουμε λες και πανιά ή αποκλειστικά ντήζελ κινητήρες ;
Τρεις των 7500 ίππων είναι κομπλέ λες ;

Να μπορείς να ξεκινάς από φουντσάλ και να μπαίνεις μοντεβίδεο χωρίς ανεφοδιασμό ....
τα τάνκερ στη μέση του ατλαντικού για ανεφοδιασμό , κόβουν κώλους, δεν συμφέρει ... τα ξέρεις ....
Τα λέγαμε στο ρομέα γιώτινγκ κλαμπ τις προάλες ... θυμάσαι !

Τελευταία τροποποίηση:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.588
Πόντοι
456
Ας μας πουν .... όλες οι λουλούδες που ανεβάζουν βίντεο φωτό ....
mykonos/santorini/paros is calling ....

ή

δεν γίνεται να μην ερωτευτείς (σ)την ... νησιά .....

Πήγαν εκεί και βρήκαν γαμιά ;;; ή μόνο κούναγαν κωλόχαρτα με κερασμένα ποτά ;
Αν βρήκαν γαμιά ... γιατί δεν φαίνεται πουθενά ;;;; Οι γαμιάδες ..... αν και γενικά οι άνδρες είναι λαλίστατοι ....

γιατί δεν μας λένε το δικό τους story επιτυχιας ;;;;;;;

Όλοι από το λιμάνι πάνε ρδέλο στούντιο ή για βίζιτα .........

Ιστορίες ανδρών από νησιά ....
Γυρνόντας από νησί .... όντας κάπου στις 12.30 στο λιμανι του πειραιά .... με καράβι από τα πρώτα ....

καλείς το βιζιτογραφείο που ψώνιζες από τις 11.40 έχοντας καλό σήμα στο κινητό ....
σου λένε ότι οι βίζιτες που ξερεις έπιαναν δουλειά μετά τις 19.00 ....

έκλεινες για τις 19.00 πρώτος .... αλλά δεν μπορείς να περιμένεις .... οπότε πας στούντιο και φυλής από το λιμάνι κατευθείαν ....

Στα μπουρδέλα ξέραν .... όταν πήγαινες με βαλίτσες .... γύριζες από τα νησιά !
Μετά από ... πετυχημένο κλάμπινγκ και μπητσόμπαρο ντρικινγκ ....

Οι λατρεις των διακοπων σε νησια και του καμακιου σε ΓΚΚ (Γλυφαδα, Κηφισια, Κολωνακι) θυμιζουν λιγο ψηφοφορους της ΝΔ που δουλευουν με τον βασικο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom