athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 72.945
- Πόντοι
- 12.756
για πες αποψη και εσυνημα που θα παει στην κλαψα , παρόλο που κάποιοι εχουν γραψει σωστα πραγματα![]()

για πες αποψη και εσυνημα που θα παει στην κλαψα , παρόλο που κάποιοι εχουν γραψει σωστα πραγματα![]()
Είδανε το Adolescence και έγιναν όλοι ψυχολόγοι (εν τω μεταξύ στη σειρά ποτέ δε μαθαίνουμε για ποιο λόγο ακριβώς τη σκότωσε, υποθέτουμε ότι φταίει αυτή η φήμη).νημα που θα παει στην κλαψα , παρόλο που κάποιοι εχουν γραψει σωστα πραγματα![]()
τεμπεληδες και λουφατζιδες ειναι η γενια του ΟΠΕΚΕΠΕ και των διακοποδανιων...ας παμε να φυτεψουμε αναναδες στον ΟλυμποΕίδανε το Adolescence και έγιναν όλοι ψυχολόγοι (εν τω μεταξύ στη σειρά ποτέ δε μαθαίνουμε για ποιο λόγο ακριβώς τη σκότωσε, υποθέτουμε ότι φταίει αυτή η φήμη).
Παίζει πολύ κλάψα και πολύ μιζέρια "ανεβάστε φωτογραφία με το βρακί των γυναικών σας να τον παίξω, φέρτε μου ένα ζευγάρι να γαμήσω τη γυναίκα, στείλτε μου βίντεο, στείλτε μου τηλέφωνα από μητρομανείς πορνοστάρ" Τόσο τεμπέλης που έχει γίνει ο Έλληνας τι να τον κάνει η γυναίκα;
Σωστα το θετεις, φιλε ananias, αλλα εκεινο που εχω εισπραξει απο την ζωη, ειναι πως αν χασεις "το τραινο μιας διαδρομης", δεν εχει νοημα να περιμενεις το επομενο. Απλα αλλαζεις διαδρομη και πας για αλλα.Το ζήτημα που θίγεις είναι φλέγον και αφορά μια τεράστια μερίδα της ανθρωπότητας (τον δυτικό κόσμο κυρίως).
Είναι ένα φαινόμενο που κανένας δεν το έβλεπε να έρχεται νομίζω, και έχουν δημιουργηθεί ισοπεδωτικές ανισορροπίες λόγω αυτού.
Προσωπικά, η γενιά μου (40+) μια ημέρα απλά ξύπνησε και κλήθηκε να συνειδητοποιήσει πως οι συνθήκες άλλαξαν εν νυκτί. Ξαφνικά είδες τα 'απομεινάρια' που ήξερες να επανασυστήνονται ως γκόμενες. Γυναίκες που εσύ, -και μέτριος αν ήσουν- δεν θα θελες ποτέ να φανταστείς ερωτικά, βρέθηκαν να μετράνε ουρές διαθέσιμων ανδρών που τις προσέγγισαν από τον καναπέ τους.
Μείναμε με την απορία 'τι σκατά συνέβη εδώ χάμω?'
Απ όσα βλέπω, νομίζω το κύριο πρόβλημα βρίσκεται στις 35+ γυναίκες, καθώς αυτή η απότομη αλλαγή τους έκαψε τα μυαλά. Ξαφνικά απέκτησαν μια εικονική υπεραξία λόγω της δημόσια έκθεσης, και τρελάθηκαν.
'Τόσα χρόνια ΤΙ έκανα? Τελικά άξιζα πολλά περισσότερα!' -έτσι ένιωσαν, και ξαφνικά πολλές βρέθηκαν σ έναν αγώνα δρόμου να προλάβουν ό,τι μπορούν από τα 'νιάτα που έχασαν'.
Κι αυτό επειδή ήρθε τούμπα ο κόσμος στον οποίο μεγάλωσαν, είναι ένα σοκ.
Όποιος βγαίνει έξω συχνά τα βράδια, θα δει άπειρες γυναίκες 35άρες να συμπεριφέρονται σαν 20χρονες, ντίρλα, να κοπανιούνται, να παραπατάνε και να σαλιαρίζουν με ό,τι βρουν.
΄Και παντρεμένες με παιδιά που τα τιναξαν όλα στον αέρα, μόλισ είδαν πως 'μπορούν να χαρούν τη ζωούλα τους'.
Κι ως γνωστόν, η πληθώρα επιλογών, συχνά καταλήγει στην αναβλητικότητα αποφάσεων.
Τα πιο μικρά (λόγω δουλειάς μιλάω με αρκετό κόσμο στα 20κάτι του), εμένα τουλάχιστον μου φαίνονται κάπως πιο μαζεμένα και ψύχραιμα ίσως. -οριακά στο άκρο της απάθειας μπορεί.
Μεγάλωσαν με αυτά τα δεδομένα όμως, και μάλλον δε νιώθουν κάποιο απωθημένο. Δεν ξέρω.
Το αποτέλεσμα είναι πως η μεταιχμιακή γενιά είναι καμμένη από χέρι, δε σώζεται με τίποτα. Απ΄τη στιγμή που προκύπτουν αντικρουόμενα συμφέροντα (γυναίκες vs άνδρες), δεν υπάρχει επιστροφή, οι περισσότεροι θα μείνουν μόνοι τους με τα νεύρα και τα απωθημένα τους.
Θεωρώ πως ακόμη δεν είναι ξεκάθαρη η έκταση των επιπτώσεων.
Οι νεότερες γενιές φαντάζομαι κάπως θα το εξισορροπήσουν θέλοντας και μη. Είναι νωρίς ακόμα.
Οι ελάχιστοι ικανοί άνθρωποι που ξέρουν όντως τι θέλουν, θα τα καταφέρουν όπως και να χει. Οι υπόλοιποι ασ ανάψουν ένα κεράκι κι 'άντε γεια!'
Ναι ρε γαμωτη του. Αλλα χασαμε τα κουταλιαΚαι να ξερεις σήμερα εχει γινει η θάλασσα γιαούρτι.
Δε λέω ότι αυτές οι θεωρίες είναι μούφα. Ισχύει ότι πολλές γυναίκες ονειρεύονται μία ζωή που δεν υπάρχει. Θέλουν τον υπεργαμάτο που βλέπουν στην τηλεόραση.
Αντίστοιχα οι άντρες ονειρεύονται νυμφομανή και μουνάρα πορνοστάρ που να είναι και πιστή.
Κάποια στιγμή λοιπόν και οι μεν και οι δε καταλαβαίνουν ότι αυτό δεν υπάρχει. Οι επιλογές είναι δύο: Ή μένεις μια ζωή αγάμητος/η ή κάνεις σχέση με άτομα της κλάσης σου.
και όμως, έχω και προσωπικά παραδείγματα αντρών 50-60 ετών που πλέον τους κάθονται φάσεις από παιχνίδι διαδικτυακό, έστω εν μέρει. Δεν λέω ότι αν αρχίσουμε να σαλιαρίζουμε στο νετ θα πηδήσουμε ντε και καλά αλλά το διαδικτυακό φλερτ έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι.Τύποι σποφύγετε τα 90-10 και τα 84-16...
Βγείτε έξω και παίξτε μπάλα εκεί που όπως λέτε οι ίδιοι, θα είστε μόνοι σας.
Προσεγγίστε τις γυναίκες δια ζώσης στα μπαράκια, τα κλαμπάκια, τα καφέ, στο δρόμο, στην παρέα, οπουδήποτε...
Απλά, σωστά, ευγενικά αλλά χωρίς κόμπλεξ και φόβο και χωρίς μαλακίες.
Όπως έκαναν πάντα οι άντρες, κι όχι κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
Αυτά
Με τις Ελληνίδες είναι και δύσκολο σε περνάνε shit tests και μια λάθος απάντηση να δώσεις κόβεσαι.
28.Φίλε αν εισαι 22 όπως λεει το νικ κακώς είσαι εδώ μέσα.
Και να ξερεις σήμερα εχει γινει η θάλασσα γιαούρτι.
Κάποτε πήδαγες πολύ πιο δυσκολα
Μικρός εισαι, πολύ μικρός.28.
Απλά μετά από πολύ άσχημο χωρισμό προτιμώ τις πουτάνες. Το 22 είναι ο αγαπημένος μου αριθμός για αυτό το έβαλα.
Το να μην ειναι μπαζο παει και στις δυο μεριες, αμα εσυ εισαι κοντος χοντρος καραφλας δεν μπορει να εχεις απαιτηση να μην ειναι μπαζο η αλλη. Αντιστοιχα και η συνυπαρξη, αν η μιρλα σου δεν αντεχεται, δεν φταινε οι αλλοιΟ άντρας ψάχνει απλά κάποια να μην είναι τελείως μπάζο και να μπορεί να συνυπάρχει μαζί της.
Θέλει και διακοπές,θέλει και ταξίδια,θέλει και μπουζούκια,θέλει και εστιατόρια,πράγματα που αν καταλάβει ότι δεν μπορείς να της προσφέρεις,θα σε προσπεράσει κατευθείαν.
Ας μας πουν .... όλες οι λουλούδες που ανεβάζουν βίντεο φωτό ....Άμα ρωτήσεις άντρες που πηγαίνουν διακοπές,το 99,9% θα θέλει να γαμήσει.Απο τις γυναίκες,δε θέλει να γαμηθεί σχεδόν καμία.Ειδικά στις διακοπές,που υπάρχουν όλες οι συνθήκες για να γίνουν γνωριμίες και γαμήσια
Πηγαίνουν μονο για να χορεύουν με τις φίλες τους και να ανεβάζουν στο ινσταγκραμ.Και λένε ότι περνάνε...τέλεια.Ενώ οι άντρες αν πάνε και φύγουν χωρίς να κάνουν τίποτα,θα λένε ούτε φέτος γαμήσαμε![]()
Τυπάρα, είσαι ευχαριστημένος από το ζόντα ; Σκέφτεσαι να το αλλάξεις με χουαγιάρα ;Ειναι πολυτελεια να πας διακοπες; Ειναι πολυτελεια να κανεις κανενα ταξιδακι; Ειναι πολυτελεια και "παραλογη απαιτηση" να βγεις εξω να φας και να πιεις;
Δηλαδη, τι ακριβως θα κανεις σε μια σχεση; Θα βλεπετε ολη μερα τιβι και πειρατικες ταινιες στον καναπε, θα τρωτε μακαρονια και φτηνα σουβλακια, θα κανετε διακοπες σε ελευθερο καμπινγκ με οτοστοπ, και τα σαββατοβραδα θα πινετε μαλαματινα στα παγκακια; Ουτε σαν φοιτητες δεν ειμασταν τοσο μιζεροι
Πως γινεται ενας ανθρωπος που προσπαθησε να εχει την ζωη του σε ταξη, που δουλευει καποια χρονια, που δεν σκορπαει τα λεφτα (και τον χρονο) του σε μαλακιες, που προσεχει λιγο τον εαυτο του, να μην μπορει να ευχαριστηθει τα υποτυπωδη;
Οπως στρωσεις ετσι θα κοιμηθειςΔικαιολογιες απειρες, ευκολα τις βρισκεις, να παρεις την ζωη σου στα χερια σου ομως θελει κοπο και ενα ζευγαρι αρχιδια...
Ας μας πουν .... όλες οι λουλούδες που ανεβάζουν βίντεο φωτό ....
mykonos/santorini/paros is calling ....
ή
δεν γίνεται να μην ερωτευτείς (σ)την ... νησιά .....
Πήγαν εκεί και βρήκαν γαμιά ;;; ή μόνο κούναγαν κωλόχαρτα με κερασμένα ποτά ;
Αν βρήκαν γαμιά ... γιατί δεν φαίνεται πουθενά ;;;; Οι γαμιάδες ..... αν και γενικά οι άνδρες είναι λαλίστατοι ....
γιατί δεν μας λένε το δικό τους story επιτυχιας ;;;;;;;
Όλοι από το λιμάνι πάνε ρδέλο στούντιο ή για βίζιτα .........
Ιστορίες ανδρών από νησιά ....
Γυρνόντας από νησί .... όντας κάπου στις 12.30 στο λιμανι του πειραιά .... με καράβι από τα πρώτα ....
καλείς το βιζιτογραφείο που ψώνιζες από τις 11.40 έχοντας καλό σήμα στο κινητό ....
σου λένε ότι οι βίζιτες που ξερεις έπιαναν δουλειά μετά τις 19.00 ....
έκλεινες για τις 19.00 πρώτος .... αλλά δεν μπορείς να περιμένεις .... οπότε πας στούντιο και φυλής από το λιμάνι κατευθείαν ....
Στα μπουρδέλα ξέραν .... όταν πήγαινες με βαλίτσες .... γύριζες από τα νησιά !
Μετά από ... πετυχημένο κλάμπινγκ και μπητσόμπαρο ντρικινγκ ....