Διαγραμμένο μέλος 256484
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2025
- Like
- 700
- Πόντοι
- 80
Έδωσε ρεσιτάλ!
τυπε μιλάμε για κομμαντο μέσα στα σπαρτά στα ξερόχορτα στα φύλλα , μιλάμε για επαγγελματική δουλειά , κάλυψη απόκρυψη κλπΣκαφατη κωλαρα.
τυπε μιλάμε για κομμαντο μέσα στα σπαρτά στα ξερόχορτα στα φύλλα , μιλάμε για επαγγελματική δουλειά , κάλυψη απόκρυψη κλπρισπεκτ.
Το φωτοσοπ έχει κι ένα όριο μωρ μλκες ...
Ο τύπος ξέσκισε όλο το κορμί του ..μαδισε όλο το δέρμα ..ίδιος με τα μινκ έγινε όταν τα ξεμαδιαζουν για του γούνα..κ όλα αυτά για να δώσει τροφή για εμάς τους μπανιστιρτζιδες εδώ στο νήματυπε μιλάμε για κομμαντο μέσα στα σπαρτά στα ξερόχορτα στα φύλλα , μιλάμε για επαγγελματική δουλειά , κάλυψη απόκρυψη κλπρισπεκτ.
Σε παραλία γυμνιστών έχω πετύχει σε κομμάτι που δεν είχε κόσμο , να είναι αραγμενο αντίστοιχο σκαφος στα 30 μέτρα από την ακτη.Σκαφατη κωλαρα.
μάγκας ο τύπος τυπε. οχι σαν τα γνωστά ναυάγια που έχουν ξεβρακωθεί εκατό φορές και συνεχίζουν και ανεβάζουν φωτο από ιντερνετ. εδώ ο παραπάνω τύπος μιλάμε είναι μίξη γκουσγκούνη και καλινσκι. ματακιας και κομάντο μαζί.Ο τύπος ξέσκισε όλο το κορμί του ..μαδισε όλο το δέρμα ..ίδιος με τα μυγκ έγινε όταν τα ξεμαδιαζουν για του γούνα..κ όλα αυτά για να δώσει τροφή για εμάς τους μπανιστιρτζιδες εδώ στο νήμα
Ευγε
Γδαρθηκε σαν το βιζον για μια φωτό για το κοινό του μπου ..μάγκας ο τύπος τυπε. οχι σαν τα γνωστά ναυάγια που έχουν ξεβρακωθεί εκατό φορές και συνεχίζουν και ανεβάζουν φωτο από ιντερνετ. εδώ ο παραπάνω τύπος μιλάμε είναι μίξη γκουσγκούνη και καλινσκι. ματακιας και κομάντο μαζί.![]()
Είμαι άσχετος με το φωτοσοπ αλλά ρε φίλε κάνε αίτηση στο τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος .. ταλέντο....!!Το φωτοσοπ έχει κι ένα όριο μωρ μλκες ...
Την γυαλισε την κωλαρα με γυαλοχαρτο. Αν κάνεις ζουμ σταματάνε τα κύματα ένα εκατοστό πριν τον κωλο κ από την άλλη έχει περίγραμμα
Δε χρειάζεται να είσαι ειδικός.Είμαι άσχετος με το φωτοσοπ αλλά ρε φίλε κάνε αίτηση στο τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος .. ταλέντο....!!
Η γυναίκα μου σήμερα. Όλο το μουνί έξω...χαμπάρι δεν πήρε παλι
Καλά σίγουρα πρέπει να είναι ΑΜΕΑ η κοπέλα και να μην έχει σωστή αντίληψη...Η γυναίκα μου σήμερα. Όλο το μουνί έξω...χαμπάρι δεν πήρε παλι
Για την τοποθέτηση σου σου αφιερώνω αυτό ..Δε χρειάζεται να είσαι ειδικός.
Αν έχεις δει γυναικείο κωλο από κοντά, θα ξέρεις πως είναι αδύνατο σε τέτοιο μέγεθος να μην έχεις ίχνος κυτταρίτιδας.
Ακόμη και για τους πιο γυμνασμενους - που αυτός δεν είναι.
Αυτή μάλισταΓια την τοποθέτηση σου σου αφιερώνω αυτό ..
Έσκασε το ιππικό![]()
προτιμω δεξια . πιο θυλυκο σκαρί. αριστερή κλασσικη περίπτωση καταποσης στέκας (του μπιλιάρδου εννοώ , όχι του εκτοπισμένου ξεπεσμένου πρώην πρόεδρου μπουεφα)Για την τοποθέτηση σου σου αφιερώνω αυτό ..
Έσκασε το ιππικό![]()
Ρε μαλάκααααπροτιμω δεξια . πιο θυλυκο σκαρί. αριστερή κλασσικη περίπτωση καταποσης στέκας (του μπιλιάρδου εννοώ , όχι του εκτοπισμένου ξεπεσμένου πρώην πρόεδρου μπουεφα)κωλος μέση πλάτη ευθεία γραμμή. μπαίνεις και εκεί αλλά με λιγότερο σασπένς. δεξιά έχει πιο πολύ τεκμήριο
Eνταξει όμως δεν διάφορα φωτογραφίων ..εμένα μου ήρθαν στον πιατο φλωρατζα φωτογραφία κ τις μετέφερα εδώ αντίθετα ο φίλος ο ήρωας μας με κίνδυνο της ζωής του απαθανάτισε τη φωτό στο κότερο μέσα από τσαλιά φίδια αρκούδεςπροτιμω δεξια . πιο θυλυκο σκαρί. αριστερή κλασσικη περίπτωση καταποσης στέκας (του μπιλιάρδου εννοώ , όχι του εκτοπισμένου ξεπεσμένου πρώην πρόεδρου μπουεφα)κωλος μέση πλάτη ευθεία γραμμή. μπαίνεις και εκεί αλλά με λιγότερο σασπένς. δεξιά έχει πιο πολύ τεκμήριο
Ρετρος μόνος του πρόδωσε την ηλικία του .παλιάς κοπής άνδρας που θέλει τη γυναίκα με το λιπακι της !! Με τα καλουδια της, την κυτταρίτιδα της και τα πιααιμα της ....Ρε μαλάκαααα![]()
Βολκάνε ο @RETRO ψάχνει στρογγυλάδα στο κωλαράκι.Ρετρος μόνος του προσδώσει την ηλικία του .παλιάς κοπής άνδρας που θέλει τη γυναίκα με το λιπακι της !! Με τα κακουχία της την κυτταρίτιδα της και τα πιααιμα της ....![]()
Βολκάνε ο @RETRO ψάχνει στρογγυλάδα στο κωλαράκι.
Κάτι γνωρίζει...ρώτα