Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.254
- Πόντοι
- 42.528
Αληθεύει ότι τα διαλύσατε με την Ελενίτσα;
Αληθεύει ότι τα διαλύσατε με την Ελενίτσα;
Μόνο η αποχή σώζειμην συνεχίζεις άλλο ...έχω κλείσει κ ραντεβού για το Σάββατο .. έτοιμος να το ακυρώσω είμαι
το "πολλή " με το "πολύ" ποτέ δεν μπόρεσα να το εμπεδώσω ... οπτικά μου κολλάει το "πολύ" .. κάτι σαν το Γιάνης με ένα νΠΟΛΛΗ ἡρεμία
το "πολλή " με το "πολύ" ποτέ δεν μπόρεσα να το εμπεδώσω ... οπτικά μου κολλάει το "πολύ" .. κάτι σαν το Γιάνης με ένα ν
Betadine @tsontopoulos Βetadin!Τον τελευταίο καιρο κουβαλάω τσίχλες και στοματικο διάλυμα , το έχω δώσει σε κοπέλες 3 φόρες .
Μια που ανάφερε λόγο αφαγείας μύριζε, και άλλες 2 λόγω πουτσίλας.
Τα τελευταία 2 βαριά ονόματα , αλλα δεν σας λέω , σας κάνω πουτανιές.
Πάντως πρέπει να ανφέρονται και αυτά.
Η καθαριότητα είναι ζητούμενο και απο τισ 2 πλευρές , για μένα δεν νοείτια κορίτσι , να μην εχει τσίχλες και κάτι για το στόμα 9 hexalen , dedadin listerin) κατι ρε παιδί μου να φέυγει η βαρβατίλα απο τα φλόκια...
Auto correct problem ρε voske, να γαμήσω θέλω οχι να κάνω απεντομωση...Betadine @tsontopoulos Βetadin!
Το dedadin είναι για κατσαρίδες
το "πολλή " με το "πολύ" ποτέ δεν μπόρεσα να το εμπεδώσω ... οπτικά μου κολλάει το "πολύ" .. κάτι σαν το Γιάνης με ένα ν
Ποτέ δε ξέρεις , μπορεί να έχει γεμίσει αράχνες η άλλη εκεί κάτω.Auto correct problem ρε voske, να γαμήσω θέλω οχι να κάνω απεντομωση...
Εγό πάντος δεν τον πολιεμπιστέβομε τον Horny στις ωρθωγραφικές του παρεμβάσοις.Σοῦ κολλᾶ γιατί τό βλέπεις συχνότερα. Γράφεται "πολλή" ἄν μπορεῖ νά γίνη πληθυντικός, ἄν δέν μπορεῖ τότε εἶναι "πολύ"... Εἰδάλλως εἶναι "πολλοί"...
ναιΚαι μια άλλη έφαγε μπουνιά στο σαγόνι απο έναν μαλάκα!
Καλά δεν είμαι και 100% βέβαιος αν είναι από "πελάτη" και όχι από κάποιο τσουτσέκι του γραφείου. Έχουν ακουστεί πολλά... μην κοιτάτε που σε εμάς δείχνουν ευγενικοίΚαι μια άλλη έφαγε μπουνιά στο σαγόνι απο έναν μαλάκα!
Από πελάτη είναιΚαλά δεν είμαι και 100% βέβαιος αν είναι από "πελάτη" και όχι από κάποιο τσουτσέκι του γραφείου.
Δεν είναι κ τόσο δύσκολο να τον εντοπίσουν...Από πελάτη είναι
Μπαναρίστηκε δια βίου απο το γραφείοΔεν είναι κ τόσο δύσκολο να τον εντοπίσουν...
ΥπόκοσμοςΤο ξέρατε ότι σε παραδίπλα γραφείο τρώνε πρόστιμο 20€ οι κοπέλες αν δεν ξεμπερδέψουν εύκολα, στην ώρα τους με τον πελάτη;
Για το glamour δεν γνωρίζω
Είχε πάρει μια ώρα και ζήτησε παράταση, την πήρε,αλλα την 2η ώρα ανακάτεψέ...ένας κοκάκιας δεν πλήρωσε το κορίτσι...και την επόμενη μέρα η πρόσοψη του σπιτιού του ήθελε ανακαίνιση...