ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.457
- Πόντοι
- 3.556
Την Μεγάλη ή την Καθαρά Δευτέρα?Κι εγώ λακάω, τα λέμε τη Δευτέρα
Την Μεγάλη ή την Καθαρά Δευτέρα?Κι εγώ λακάω, τα λέμε τη Δευτέρα
Κάποια από όλες τις ΔευτέρεςΤην Μεγάλη ή την Καθαρά Δευτέρα?
Εχει άκρες και σε αυτό?Κάποια από όλες τις Δευτέρες
Δεν βλέπω άνοδο της Νίνας Γεωργαλά και υποψιάζομαι Μεσσηνιακό δάκτυλο![]()
You bet, που λένε και στα αμερικάνικαΕχει άκρες και σε αυτό?
Καλά τα λες δάσκαλε, μόνο 2 ψήφουςΤούτη δεν είναι η Νίνα Γεωργαλά;
Θα μου πεις ότι εδώ μέσα θαυμάζουν την ποντικομαμή από το Μεξικό του Ελμπασάν και τη 40χρονη μπεμπέκα εξ Σουδάν![]()
Με τίποτα αυτό.Ίσως δεν ψηφίζει ο κόσμος γιατί φοβάται μην βγει σεργούνι, φανερή ψηφοφορία γαρ![]()
Μιλάμε από ΔευτέραΚΟΓΙΟΤ
Θέλουμε νέο avatar.ΨΨ @rodriguez96 αγνόησε το κογιότ αφού δεν το πρόλαβες, έστειλαν στα αποδυτήρια το νήμακρίμα γιατί έψηνα σεξοτουρισμό
Φταίει αυτός ο γκαντέμης = Ανανέωσης που έχει δήθεν σοβαρευτεί![]()
Και τι πειράζει που είναι φανερή; όλες γυναίκες είναι δεν έχουν κρυφέςΊσως δεν ψηφίζει ο κόσμος γιατί φοβάται μην βγει σεργούνι, φανερή ψηφοφορία γαρ![]()
Φανερή είναι στη Βουλή και η ψηφοφορία για Πρόεδρο Δημοκρατίας.Και τι πειράζει που είναι φανερή; όλες γυναίκες είναι δεν έχουν κρυφές![]()
Έτσι που τα έκανες και την έβαλες πάνω στη ψηφοφορία Νόνη και Ίνα τι περίμενες;Δυνατή αντεπίθεση κάνει η Ινα Λαζοπούλου.
![]()
Τυχαία τα έβαλα.Έτσι που τα έκανες και την έβαλες πάνω στη ψηφοφορία Νόνη και Ίνα τι περίμενες;
Τώρα έχει ψηφίσει τόσος κόσμος, αλλά Νίνα Γεωργαλά (=Μούναρος) που είναι τελευταίαΤυχαία τα έβαλα.
Ισχύει.Τώρα έχει ψηφίσει τόσος κόσμος, αλλά Νίνα Γεωργαλά (=Μούναρος) που είναι τελευταία
νομίζω αδικείται