guy123guy123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 4.539
- Πόντοι
- 456
Κωλος για πολυ ξεκωλιασμα πραγματικα
Ξαναλεω! Ότι άμα γουστάρει και ο ίδιος γαμαει! Και είναι δυνατός!Κωλος για πολυ ξεκωλιασμα πραγματικα
Στα παπαρια μας εμείς το πάτο του θέλουμε να σκίσουμεΞαναλεω! Ότι άμα γουστάρει και ο ίδιος γαμαει! Και είναι δυνατός!
Απλά καβλωνει λέω κ θέλει να γαμησει κι αυτός!Στα παπαρια μας εμείς το πάτο του θέλουμε να σκίσουμε
Καλά,σιγά μη σκάσουμε 300 για να γαμήσουμε το Θέμη...Όποιος θέλει του τα σκάει και τον γαμαει
ενα 50 αρικο το δινω παντως για να του χαρχαλεψω την κωλαρα του.Καλά,σιγά μη σκάσουμε 300 για να γαμήσουμε το Θέμη...
Το εννοείς παθητικός. Είναι πουστης ;150 μου ζητησε, καθαρα παθητικος αν καταλαβα καλα
ΜερακλήδεςΓνωστός μου που δούλευε σε κλαμπ που σύχναζει ο θεμης μου είχε πει ότι έκαναν ουρές αυτοί που θέλαν να τον γαμησουν . Και οι περισσότεροι πολύ υπεράνω υποψίας.
Μερακλής ...Το εννοείς παθητικός. Είναι πουστης ;
εδω εγω σκεφτομαι τα 150, αμα ηταν ενεργοπαθη θα τα εδινα σιγουραΓνωστός μου που δούλευε σε κλαμπ που σύχναζει ο θεμης μου είχε πει ότι έκαναν ουρές αυτοί που θέλαν να τον γαμησουν . Και οι περισσότεροι πολύ υπεράνω υποψίας.
Για 250 δίνω κι εγώ κώλο!!!Φίλος, όχι πολυλογάς, μου έχει πει ότι τον πηδάει με 250 ευρώ την ώρα. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια.