Νέα

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 965
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.855
Πόντοι
1.756
Αυτο ακριβως λεω. Οτι αν κινηθει η "κανονικη" δικαιοσυνη οπως λες, τοτε θα ανοιξουν στοματα και θα βγουν στην φορα και τα ονοματα των "ηθικων" αυτουργων.
Κινήθηκε η ευρωπαϊκή δικαιοσύνη και έστειλε ένα πόρισμα στη Βουλή για έλεγχο.
Εδώ και καιρό όμως στέλνει υποθέσεις στο ακροατήριο για παράνομες εισπράξεις χωρίς να απασχολούνται με "ηθικό" ή "αυτουργός" ή δεξέρωκιεγωτιάλλο...
Γιατί ΠΑΛΙ εμείς πρέπει να τα ανακατεύουμε όλα μάζι?????

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.030
Πόντοι
21.395
Κινήθηκε η ευρωπαϊκή δικαιοσύνη και έστειλε ένα πόρισμα στη Βουλή για έλεγχο.
Εδώ και καιρό όμως στέλνει υποθέσεις στο ακροατήριο για παράνομες εισπράξεις χωρίς να απασχολούνται με "ηθικό" ή "αυτουργός" ή δεξέρωκιεγωτιάλλο...
Γιατί ΠΑΛΙ εμείς πρέπει να τα ανακατεύουμε όλα μάζι?????
Οταν λεω ηθικο αυτουργο, εννοω αυτον που επιανε τον αγροτη και του ελεγε "θα σου δωσω 100 επιδοτηση και θα παμε στο ΑΤΜ αμεσως να μου δωσεις τα 70."

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.855
Πόντοι
1.756
Οταν λεω ηθικο αυτουργο, εννοω αυτον που επιανε τον αγροτη και του ελεγε "θα σου δωσω 100 επιδοτηση και θα παμε στο ΑΤΜ αμεσως να μου δωσεις τα 70."
Θεσπέσια.
Έβγαλε ένα πόρισμα, ονομάζει (κατηγορεί) 2 πρώην υπουργούς και στο πόρισμα αυτό αναφέρονται πολλά ονόματα και μάλιστα παρουσιάζεται ο τρόπος που έκαναν τη δουλειά.
Τι να τα κάνουν τα στόματα που ΘΑ ανοίξουν ΟΤΑΝ καταδικαστεί ο Α ή ο Β που πήρε λεφτά παράνομα?
Ήδη ξέρουν ότι τους χρειάζετε.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.030
Πόντοι
21.395
Θεσπέσια.
Έβγαλε ένα πόρισμα, ονομάζει (κατηγορεί) 2 πρώην υπουργούς και στο πόρισμα αυτό αναφέρονται πολλά ονόματα και μάλιστα παρουσιάζεται ο τρόπος που έκαναν τη δουλειά.
Τι να τα κάνουν τα στόματα που ΘΑ ανοίξουν ΟΤΑΝ καταδικαστεί ο Α ή ο Β που πήρε λεφτά παράνομα?
Ήδη ξέρουν ότι τους χρειάζετε.
Τωρα κανουμε μια υποθετικη συζητηση γιαν το πως πρεπει να γινει σωστα η δουλεια και να επιστραφουν οσα μπορουν να επιστραφουν και να επιβαρυνθουμε οσο το δυνατον λιγοτερα ολοι εμεις οι υπολοιποι. Μαντης δεν ειμαι αλλα το πιθανοτερο ειναι να κοπουν σε μεγαλο ποσοστο οι επιδοτησεις για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα, με αποτελεσμα να ακριβυνουν τα αγροτικα προιοντα και να την πληρωσουμε στο τελος ολοι.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.855
Πόντοι
1.756
Τωρα κανουμε μια υποθετικη συζητηση γιαν το πως πρεπει να γινει σωστα η δουλεια και να επιστραφουν οσα μπορουν να επιστραφουν και να επιβαρυνθουμε οσο το δυνατον λιγοτερα ολοι εμεις οι υπολοιποι. Μαντης δεν ειμαι αλλα το πιθανοτερο ειναι να κοπουν σε μεγαλο ποσοστο οι επιδοτησεις για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα, με αποτελεσμα να ακριβυνουν τα αγροτικα προιοντα και να την πληρωσουμε στο τελος ολοι.
Εμείς κουβέντα να κάνουμε, οι άλλοι όμως κάνουν τη δουλειά τους και στέλνουν υποθέσεις εκεί που πρέπει.
Αυτό γράφω, αφού πριν μια εβδομάδα έγινε το πρώτο δικαστήριο, ακολουθούν κι άλλα, κανείς από τους Ευρωπαίους δεν κάθεται να περιμένει πότε και πως θα κινηθεί η ελληνική δικαιοσύνη.
Δεν μπορούμε να γλυτώσουμε πολλά, το γιατί το γράφει παραπάνω ο @resp.
Κάτσε να βγει η πρώτη απόφαση και θα δούμε αν το ελληνικό κράτος θα εισπράξει κάτι.
Η ευρωπαϊκή όμως υπηρεσία θα είναι υποχρεωμένη να τα ζητήσει πίσω.
Οπότε??
Χαμένη η κυβέρνηση ότι κι αν κάνει, χαμένοι όλοι εμείς οι υπόλοιποι, χαμένοι όμως και οι "μεσάζοντες"....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.020
Πόντοι
2.356
Ποιο είναι αυτό το φυντάνι πάλι??
Αυτό που γράφεις μετά δεν ισχύει.
Γιατί η EPPO στοχευμένα κατηγορεί όσους κατηγορεί και από αυτούς ζητά ότι ζητά.
Τι τα κάναν τα λεφτά που πήραν και αν έχουν να επιστρέψουν δικό τους πρόβλημα.
Mονο που αυτούς τους δικάζουν τα ελληνικά δικαστήρια. Και ότι ανακτήσουν όταν τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις.
Το πρόβλημα δεν είναι δικό τους.
Δικό μας είναι, γιατί εμείς θα πληρώσουμε τα δικά τους κερατιατικα.

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.384
Πόντοι
2.356
Τα 415 εμείς θα τα πληρώσουμε γιατί είναι πρόστιμο που αφορά διοικητικές αστοχίες.
Υπηρεσίες του κράτους δεν έκαναν τη δουλειά τους.
Γι αυτό και καταλογιστηκε.
O Μαρινακης ειπε οτι δε θα το πληρωσουμε εμείς και οτι θα φερει πισω τα λεφτα

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.438
Πόντοι
3.556
O Μαρινακης ειπε οτι δε θα το πληρωσουμε εμείς και οτι θα φερει πισω τα λεφτα
Εγώ τον πιστεύω.
Είναι ο πιο αξιόπιστος Υπουργός του Κούλη.
Δε λέει ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.653
Πόντοι
3.936
Η Τεμπολογία είναι χαζολογία αδερφάκο. Τα έχουμε πει αυτά. Έλα στο pm να μιλήσουμε που μου κάνεις τη πλάκα σου. Η Τεμπολογία των γιγάντωσε τον κωλοΚουλη.
Στο εξωτερικό μιλάνε για μεθόδους μαφίας εξαφανίσεις προσώπων και τσιμεντωματα άρον άρον συγκαληψεις εξπρές, κτλπ -κ ο άλλος λέει για τεμπολογια- Ζιμπαμπουεολογια έπρεπε να λες. Αν έχανες χέρια πόδια σε ένα ατύχημα τι θα λεγες- όλα καλά πάμε παρακάτω?

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.801
Πόντοι
2.886
Η Τεμπολογία είναι χαζολογία αδερφάκο. Τα έχουμε πει αυτά. Έλα στο pm να μιλήσουμε που μου κάνεις τη πλάκα σου. Η Τεμπολογία των γιγάντωσε τον κωλοΚουλη.

Ραγιά λόγια είναι αυτά

Πρόβατο φοβισμένο, θα σε σφάξουν το Πάσχα
θα γίνεις κοκορέτσι και θα λες ότι είναι .... χαζολογία !

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny:

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
340
Πόντοι
21
Ραγιά λόγια είναι αυτά

Πρόβατο φοβισμένο, θα σε σφάξουν το Πάσχα
θα γίνεις κοκορέτσι και θα λες ότι είναι .... χαζολογία !

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny:
Εγώ αλλο προσπαθώ να καταλάβω, πως κατάντησε να έχει ένας προλετάριος τέτοιες απόψεις

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.930
Πόντοι
6.056
Έγκυρες πληροφορίες ... λένε ότι στα Χανιά ... σε χλιδάτα τζιπ και 4 Χ 4 ... φρεσκότερα της 3ετίας ....
μπαίνουν πωλητήρια .... Λέτε να έχει σχέση ;;;

Σχολίασε τίποτε ο Nr 2 Mr Malakas η Κλαούντια ;;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.061
Πόντοι
7.046
Ποιά μέλη μας πήραν επιδοτήσεις; Πήρε ολόκληρη η Ελλάδα, αποκλείεται να μην είναι κάποιοι ανάμεσά μας.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.061
Πόντοι
7.046

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.827
Πόντοι
47.293
Ενα θα σου παραθέσω απο το βιβλίο.
Η πρώτη 8ετία του ΕΘΝΑΡΧΗ έκανε 14 σκάνταλα.
Τα σκάνταλα του ΠΑΣΟΚ 81-89 λέει ο Ραφαηλίδης είναι ΠΑΡΟΝΥΧΙΔΑ σε όσα έκανε 1955-63 ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ.
Μη γράφεις ΠΑΣΟΚ 81-89 με πιάνει συγκινήση κ καταρρέω ψυχολογικά για το τι επιδοτήσεις παίρναμε τότε κ τι τώρα..τι γυναίκες στα κωλομπαρα της κάτω αχλαδιάς είχε επί ΠΑΣΟΚ κ ττι έχει τώρα ..
Ακόμη στο δώματιο μου έχω αφίσα του Τομ Κρουζ στο τοπ Γκαν κ του Ανδρέα μας

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.438
Πόντοι
3.556
Μη γράφεις ΠΑΣΟΚ 81-89 με πιάνει συγκινήση κ καταρρέω ψυχολογικά για το τι επιδοτήσεις παίρναμε τότε κ τι τώρα..τι γυναίκες στα κωλομπαρα της κάτω αχλαδιάς είχε επί ΠΑΣΟΚ κ ττι έχει τώρα ..
Αυτή η περίοδος θα γραφεί ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ.
Εκανε αναδιανομή εισοδήματος ο Ανδρέας ,αλλά με δανεικά και όχι ανάπτυξη.
Επί Ανδρέα είχαμε μείωση .

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.061
Πόντοι
7.046
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ προχώρησε πάρα πολύ. Σύντομα, θα είμαστε σε θέση να κλωνοποιήσουμε τον αγαπημένο μας Ανδρέα και η Ελλάδα να ξαναζήσει χρυσές εποχές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom