rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.513
- Πόντοι
- 15.446
Άλλαξα και την ψήφισα.Δεν την ξέρουν φαίνεται πολύ και πολλοί τη Νίνα Γεωργαλά.
Για αυτό έμεινε σε 1 ψήφο.
Άλλαξα και την ψήφισα.Δεν την ξέρουν φαίνεται πολύ και πολλοί τη Νίνα Γεωργαλά.
Για αυτό έμεινε σε 1 ψήφο.
Σωστά.Kαι η Λάμψη του μακαρίτη Νίκου Φώσκολου πάτωσε (Καψάλη και Χρονοπούλου)![]()
Μόνο 2 ψήφους έχει βάλει ο ανανέωσηςKαι η Λάμψη του μακαρίτη Νίκου Φώσκολου πάτωσε (Καψάλη και Χρονοπούλου)![]()
Εβαλα 2.Μόνο 2 ψήφους έχει βάλει ο ανανέωσης
Μάνια Ντέλου με το τέλειο κωλαράκι μόνο 7, τι να πεις![]()
Βάλε να τις ψηφίσουμε όλεςΕβαλα 2.
Λίγο στην αρχή είχα 1.
Πάντως με 7 μήνες για λήξη ψηφοφορίας όλα γίνονται.
Εγώ όμως ως φασίστας και τοπικιστής δεν ξεπουλώ τις ψήφους μου για διαφορετικά πρώην μουνέταΆλλαξα και την ψήφισα.
Άμα ξηλώσεις τις ντομάτες στείλε και κανένα καφάσι προς τα εδώ.Εγώ όμως ως φασίστας και τοπικιστής δεν ξεπουλώ τις ψήφους μου για διαφορετικά πρώην μουνέτα
Ας ανοίξει ο Ανανέωσης νέο νήμα με λίστα από παλιές γκόμενες να ψηφίσω τη "βομβαρδισμένη" Μαριγώ.
Πάω για πότισμα, ήδη άργησα...
Οντως δεν έχει νήμα η Σινιώρη.Εγώ όμως ως φασίστας και τοπικιστής δεν ξεπουλώ τις ψήφους μου για διαφορετικά πρώην μουνέτα
Ας ανοίξει ο Ανανέωσης νέο νήμα με λίστα από παλιές γκόμενες να ψηφίσω τη "βομβαρδισμένη" Μαριγώ.
Πάω για πότισμα, ήδη άργησα...
Θα κάνω τώρα.Ε βρες μια αφορμή και φτιάξε κάτι που να κολλάει μαζί της, θες ψηφοφορία με vintage των 90s, σάμπως και κάνεις τίποτα άλλο εδώ εκτός από κογιότ;
Aντε γιατί μας σκότισες τον έρωτα και πήγα κάδο να χαίρονται οι οχτροί με τις συκιές ΓΑΜΩ την Μπρίνε...
Κάνε με κογιότ εκεί όταν το φτιάξεις![]()