αν ειναι δυνατον ..νομος, δεν αγγιζουμε γυναικα χωρις τη θεληση της δεν αγγιζουμε ανηλικη , ουτε με τη θεληση της.Μετα απο 38 χρονια προπονητης τενις, και επιπεδου Εθνικης σαν παικτης , μου την επεφτεναν πολυ αγρια 14 χρονα , να μου ζητανε ενα φιλακι μετα τη προπηνση να μου λενε να παμε βολτα δεν φανταζεστε τι μαλ@κιες εχω ακουσει, μια Βραζιλιανα 37 χρονων παντρεμενη με Ελληνα ναυτικο καλα τετοια κερατα θα ζηλευε και ο ταρανδος, εφτασε σε σημειο ,να μου πει να κανω σεξ με τη 17 χρονη κορη της γιατι ειμαι καλος ανθρωπος ,τη πρωτη της φορα να μην ειναι τραυματικη ,μη ρωτησεται οχι ουτε με τη μανα εκανα κατι. στη δουλεια σου πρεπει μνα εισαι σοβαρος .Οι ενηλικοι λοιπον πρεπει να εχουν σωας τας φρενας, οπως οριζεται καιο στη ψυχολογια ,να μπορουν να πουν ασπρο μαυρο ειναι ανηλικη δεν αγγιζουμε.οι υπολοιποι ειναι επικυνδινοι να κυκλοφορουν στη κοινωνια, καλα σκεφτονται τους παιδεραστες για καποιο χημικο ευνουχισμο ,,δεν μπορω να ακουω συμψηφισμους σε τετοιο θεμα , αφηστε τα παιδια ησυχα να ωριμασουν και οταν ενηλικιωθουν ,οκ δεν ειμαστε Ιραν , ας κανουν οτι θελου οτι γουσταρουν