Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.023
Πόντοι
37.562

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.358
Πόντοι
9.931
Κανονικά τους σακατευεις στο ξύλο και τους αφήνεις ανάπηρους.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.939
Πόντοι
456
Και λιγα λες, σε τετοιες περιπτωσεις θελει σαδιστικο παραδειγματισμο τυπου καυτο λαδι σε ολο το σωμα, να υποφερουν και να παρακαλανε να ειχαν πεθανει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
16.993
Πόντοι
3.656
....Η 14χρονη είχε γνωρίσει μέσω TikTok έναν άνδρα, ο οποίος κατάφερε να την πείσει να συναντηθούν, όπως και έγινε. Οι δυο τους συναντήθηκαν με τον άνδρα να την παρασέρνει στο σπίτι του......

A, ωραία. Όλοι μας πρέπει να συμβουλέψουμε τις κόρες / ανηψιές κλπ, όταν συναντηθούν με έναν άντρα τον οποίο γνώρισαν από τα Κοινωνικά Δίκτυα, να τον ακολουθήσουν ΑΜΕΣΩΣ στο σπίτι του, όπως έκανε η εν λόγω 14χρονη. Όλα θα πάνε καλά

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
25.984
Πόντοι
7.046
....Η 14χρονη είχε γνωρίσει μέσω TikTok έναν άνδρα, ο οποίος κατάφερε να την πείσει να συναντηθούν, όπως και έγινε. Οι δυο τους συναντήθηκαν με τον άνδρα να την παρασέρνει στο σπίτι του......

A, ωραία. Όλοι μας πρέπει να συμβουλέψουμε τις κόρες / ανηψιές κλπ, όταν συναντηθούν με έναν άντρα τον οποίο γνώρισαν από τα Κοινωνικά Δίκτυα, να τον ακολουθήσουν ΑΜΕΣΩΣ στο σπίτι του, όπως έκανε η εν λόγω 14χρονη. Όλα θα πάνε καλά
Ή πράγματι έγινε βιασμός γιατί η μικρή είχε ΣΚΑΤΑ στο κεφάλι και πήγε σε σπίτι άγνωστου άνδρα, ΜΟΝΗ, ΧΩΡΙΣ να ενημερώσει μια φίλη/αδελφό για το πού/ποιός/τι.

Ή, έγινε ότι έγινε με την θέλησή της και το μετάνοιωσε, μπορεί να ένοιωσε σκουπίδι μετά.

Με κάθε επιφύλαξη πάντα, και εγώ μπορεί να λέω αρλούμπες.

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
557
Πόντοι
81
Ή πράγματι έγινε βιασμός γιατί η μικρή είχε ΣΚΑΤΑ στο κεφάλι και πήγε σε σπίτι άγνωστου άνδρα, ΜΟΝΗ, ΧΩΡΙΣ να ενημερώσει μια φίλη/αδελφό για το πού/ποιός/τι.

Ή, έγινε ότι έγινε με την θέλησή της και το μετάνοιωσε, μπορεί να ένοιωσε σκουπίδι μετά.

Τύπε και με την θέληση της να έγινε δεν δικαιολογεί τους άλλους. Η θέληση ισχύει απο 15 χρονών και πάνω.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.834
Πόντοι
16.235

Oσο κυκλοφορούν ανήλικα με κινητό αυτό θα είναι στο πρόγραμμα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
17.095
Πόντοι
7.745
Η 14χρονη όταν είδε από κοντά ότι είναι Ρομά δεν φοβήθηκε καθόλου?
η ήταν και η 14χρονη Ρομά?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
16.993
Πόντοι
3.656
Τύπε και με την θέληση της να έγινε δεν δικαιολογεί τους άλλους. Η θέληση ισχύει απο 15 χρονών και πάνω.
το γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να ακουμπάμε ανήλικη. Όλοι μας, τουλάχιστον όσοι είμαστε καλά στα μυαλά μας, συμφωνούμε ότι είναι παράνομο κι ίσως σου καταστρέψει τη ζωή, ακόμα κι αν το ανήλικο ξεβρακωθεί μπροστά σου. Άλλο επεσήμανα. Ότι όσα κορίτσια σκέφτονται κι ενεργούν έτσι, αργά ή γρήγορα θα μπλέξουν. Κι ίσως μπλέξουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι απέναντί τους

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.501
Πόντοι
456

αν ειναι δυνατον ..νομος, δεν αγγιζουμε γυναικα χωρις τη θεληση της δεν αγγιζουμε ανηλικη , ουτε με τη θεληση της.Μετα απο 38 χρονια προπονητης τενις, και επιπεδου Εθνικης σαν παικτης , μου την επεφτεναν πολυ αγρια 14 χρονα , να μου ζητανε ενα φιλακι μετα τη προπηνση να μου λενε να παμε βολτα δεν φανταζεστε τι μαλ@κιες εχω ακουσει, μια Βραζιλιανα 37 χρονων παντρεμενη με Ελληνα ναυτικο καλα τετοια κερατα θα ζηλευε και ο ταρανδος, εφτασε σε σημειο ,να μου πει να κανω σεξ με τη 17 χρονη κορη της γιατι ειμαι καλος ανθρωπος ,τη πρωτη της φορα να μην ειναι τραυματικη ,μη ρωτησεται οχι ουτε με τη μανα εκανα κατι. στη δουλεια σου πρεπει μνα εισαι σοβαρος .Οι ενηλικοι λοιπον πρεπει να εχουν σωας τας φρενας, οπως οριζεται καιο στη ψυχολογια ,να μπορουν να πουν ασπρο μαυρο ειναι ανηλικη δεν αγγιζουμε.οι υπολοιποι ειναι επικυνδινοι να κυκλοφορουν στη κοινωνια, καλα σκεφτονται τους παιδεραστες για καποιο χημικο ευνουχισμο ,,δεν μπορω να ακουω συμψηφισμους σε τετοιο θεμα , αφηστε τα παιδια ησυχα να ωριμασουν και οταν ενηλικιωθουν ,οκ δεν ειμαστε Ιραν , ας κανουν οτι θελου οτι γουσταρουν

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.834
Πόντοι
16.235
το γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να ακουμπάμε ανήλικη. Όλοι μας, τουλάχιστον όσοι είμαστε καλά στα μυαλά μας, συμφωνούμε ότι είναι παράνομο κι ίσως σου καταστρέψει τη ζωή, ακόμα κι αν το ανήλικο ξεβρακωθεί μπροστά σου. Άλλο επεσήμανα. Ότι όσα κορίτσια σκέφτονται κι ενεργούν έτσι, αργά ή γρήγορα θα μπλέξουν. Κι ίσως μπλέξουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι απέναντί τους
Aν υπήρχαν ΓΟΝΕΙΣ και όχι απλά κάποιοι διαταραγμένοι με παιδί δεν θα υπήρχε τέτοιο θέμα στην επικαιρότητα.
Ενδεικτικό της σαπιλας και του κενού που υπάρχει στα κ
αν ειναι δυνατον ..νομος, δεν αγγιζουμε γυναικα χωρις τη θεληση της δεν αγγιζουμε ανηλικη , ουτε με τη θεληση της.Μετα απο 38 χρονια προπονητης τενις, και επιπεδου Εθνικης σαν παικτης , μου την επεφτεναν πολυ αγρια 14 χρονα , να μου ζητανε ενα φιλακι μετα τη προπηνση να μου λενε να παμε βολτα δεν φανταζεστε τι μαλ@κιες εχω ακουσει, μια Βραζιλιανα 37 χρονων παντρεμενη με Ελληνα ναυτικο καλα τετοια κερατα θα ζηλευε και ο ταρανδος, εφτασε σε σημειο ,να μου πει να κανω σεξ με τη 17 χρονη κορη της γιατι ειμαι καλος ανθρωπος ,τη πρωτη της φορα να μην ειναι τραυματικη ,μη ρωτησεται οχι ουτε με τη μανα εκανα κατι. στη δουλεια σου πρεπει μνα εισαι σοβαρος .Οι ενηλικοι λοιπον πρεπει να εχουν σωας τας φρενας, οπως οριζεται καιο στη ψυχολογια ,να μπορουν να πουν ασπρο μαυρο ειναι ανηλικη δεν αγγιζουμε.οι υπολοιποι ειναι επικυνδινοι να κυκλοφορουν στη κοινωνια, καλα σκεφτονται τους παιδεραστες για καποιο χημικο ευνουχισμο ,,δεν μπορω να ακουω συμψηφισμους σε τετοιο θεμα , αφηστε τα παιδια ησυχα να ωριμασουν και οταν ενηλικιωθουν ,οκ δεν ειμαστε Ιραν , ας κανουν οτι θελου οτι γουσταρουν
Ωραίος.
ρανία πολλών "γονιών".

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
16.993
Πόντοι
3.656
Έπραξες Άριστα. Όχι μόνο για τα μικρά, αλλά και με τη Βραζιλιάνα.

Υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η περίπτωση να ήθελε να ξεπαρθενιάσεις εσύ την κόρη της, το έχω ακούσει από Φίλο που έκανε συνεχώς Εξωτικά Ταξίδια. Ψηλός, Καστανόξανθος, όμορφο πρόσωπο, με τον αέρα του πολυταξιδεμένου. Στην Βραζιλία τον πλησίασε τύπος και του πρότεινε να του φέρει τις κόρες του στο Ξενοδοχείο, όχι απλά να τις γαμάει, αλλά και να τις γκαστρώσει, ώστε τα εγγόνια του να έχουν καλύτερες πιθανότητες, αφού θα είχαν περισσότερο λευκή επιδερμίδα.

όμως υπήρχε και η περίπτωση να θέλει να σε εκβιάσει, δεν μπορώ να φανταστώ τι μπλέξιμο θα είχες αν συνέβαινε κάτι τέτοιο

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.544
Πόντοι
46.423

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.232
Πόντοι
42.528
χαχαχαχα

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
όμως υπήρχε και η περίπτωση να θέλει να σε εκβιάσει, δεν μπορώ να φανταστώ τι μπλέξιμο θα είχες αν συνέβαινε κάτι τέτοιο
εμ, εδώ που τα λέμε πώς είναι δυνατόν να γνωρίζεις τις πραγματικές προθέσεις του άλλου; Ειδικά όταν σου κάνει μια πρόταση που ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, κάτι μπορεί να βρωμάει στην υπόθεση.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.730
Πόντοι
216
1751644118382.png

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.358
Πόντοι
9.931
Τυπε καλό το 17χρονο;;:grin:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.076
Πόντοι
3.846

@Easy Rider δεν χρειάζονται ναπάλμ ούτε Αυστριακός μπογιατζής.
Ξύλο μετά μουσικής σε δημόσια θέα για παραδειγματισμό και μετά βλέπουμε πόσο θα παρανομήσουν εκ νέου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom