Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.766
Πόντοι
3.506
Σε ανόητους και σε "γουρούνια με ρούχα " δεν απαντάω ....το ποιος είναι ελαφρύς ας μην το θίξουμε ,γιατί κάποιοι εδώ μέσα είναι για πνιξιμο στον νεροχύτη....

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
22.255
Πόντοι
8.296
Θα συμφωνήσω μια φορά με τον ελαφρύ. Όταν πήγα πριν μέρες όλες ήταν διαθέσιμες.
Ο "ελαφρύς" τουλάχιστον ενημερώνει, και δημόσια αλλά και σε pm, σε αντίθεση με τους περισσότερους εδώ μέσα..

privatepilot

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2024
Like
40
Πόντοι
0
Ξύπνησα 4:30 και σκέφτομαι ...
Αν ήμουν ξύπνιος και δεν με οδηγούσε το ξερό (κάτω)κεφάλι προχτές στο Κρυσταλ δεν θα έτρωγα ην φόλα ονόματος Υβονη.
Πριν λίγες βδομάδες έκανα κριτική για αυτήν.Απαράδεκτη

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.796
Πόντοι
206
Όντως ?Εκανε κάτι καβάλες πριν τον βάλει στο στόμα,αλλά πρώτη φορά την πήρα δεν είχα θάρρος…Εννοώ τριψιματα
Μάλλον ρωτάει αν κάνει πρόγραμμα με σεξ και δεν έβαλε ερωτηματικό... Περιμένει να το μαντέψουμε...... Έχω και μια φίλη που το κάνει αυτό στα σόσιαλ.....

Sexypistol

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
7.081
Πόντοι
1.056
Εγω σε
Σε ανόητους και σε "γουρούνια με ρούχα " δεν απαντάω ....το ποιος είναι ελαφρύς ας μην το θίξουμε ,γιατί κάποιοι εδώ μέσα είναι για πνιξιμο στον νεροχύτη....
Εγω σε εχω για εκλεκτό, απο όσα διαβάζω τουλάχιστον...

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.429
Πόντοι
446

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.235
Πόντοι
10.555
εχει παει κανεις τελευταια Body free spa? παιζει τιποτα καλο?

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.255
Πόντοι
6.255
καλημερα,κανενα νεο απο harmony,
Από 31 Μαρτίου δεν ψηθηκες να πας;
Είναι στη ίδια οικοδομή που ήταν πρίν από 20 χρόνια το ελαιοτριβείο της Μάγκυς; Τηλέφωνο επικοινωνίας; Υπάρχει full πρόγραμμα ή μόνο μασάζ;
Μασάζ και φραπέ. Αν δω κάτι παραπάνω θα ενημερώσω...
Πουπουλο σαν τη φανελα του ηρακλη , που λεει και ο ραπτοπουλός !!!
Να βράσω τον Ραπτόπουλο. Η φανελάρα μας έχει και τρία βαριά αστέρια πάνω.

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.696
Πόντοι
9.195
Καλησπερα σε ολους!Ηρθε το καλοκαιρι και δεν προλαβαίνουμε…να δροσιστούμε. Περασμα λοιπον πριν κατι μερες απο εναν Μιχαλη Ζεσι Σπα ,Μοναστηριου 52 εφοσον Νταμες δεν είχε αυτή που επιλέγω (Μελινα) και τζαμπα πηγα. Ηταν νωρίς και μιας και που η κίνηση αραιώθηκε εφτασα γρηγορα. Ενα πρεζονι αδυνατο και αλλες 2 αδιαφορες συν μια πιο φυσιολογική ονομα Λαουρα περιπου 30+ Ευγενικη αλλα τιποτα παρα πανω μεσα. Απαλο μασαζακι, ομιλιτικη αλλα δεν πηγα να κανω ψυχανάλυση ουτε να απανταω σε προσωπικές ερωτήσεις. Πρόγραμμα κατω του μετρίου, στοματικο αδιαφορο με προφυλαξη…στα 80!! Στηθος πεσμενο και δεν αφηνει να αγγίξω τιποτα. Στην πράξη μετρια πραγματα απλα να τελειωσει. Πεταμένα λεφτα.
Και θα το ξανα πω και οποιον αρεσει, και σιγουρα οι παλιοί συναγωνιστές θα συμφωνησουν: οι παλιες ξερουν να τιμούν τα λεφτα τους και ενδιαφέρονται για τους πελατες τους! Δεν με νοιαζει προσωπικα αν ειναι και 40+ γτ υπαρχουν και καλοσυντηρημενες! Με ενδιαφέρει να σεβεται τα λεφτα που παιρνει οπως και εγω σεβομαι την δουλεια της. Περαστηκα μας λοιπον!
Νταμες αν μας διαβαζεις φερε την Μελινα πισω
Τη Λάουρα που ανέφερες την είχα "πάρει" στο διαμέρισμα που είχε ο Μιχάλης επί της Αγ. Πάντων. Πολύ πριν γεννήσει, τίμια παρουσία αρκετά ομιλητική με στοιχεία ψυχανάλυσης. Η Μελίνα του Dames εμφανιζόταν ως Λίνα στο Zesi Spa, στη Μοναστηρίου. Πάντως, ένα είναι το σίγουρο: Οι υπηρεσίες-προγράμματα αλλά και οι τιμές που απαιτούν απ' τους πελάτες τους τα "ελαιοτριβεία" της Θεσσαλονίκης απέχουν πάρα πολύ σε ποιότητα, ποσότητα αλλά και προσφορά παραγόμενων υπηρεσιών απ' αυτά της Αθήνας, όπου αυτά που επισκέφτηκα είχαν στο πρόγραμμά τους και το κομμάτι του σεξ. Ίδιες σχεδόν τιμές, αλλά πολύ μεγάλες διαφορές σε πρόσωπα (εμφάνιση) αλλά, όπως είπα και υπηρεσίες.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.879
Πόντοι
266
Έχουμε ινφο?

Συνημμένα

• Screenshot_20250703-130403_Facebook.jpg
    Screenshot_20250703-130403_Facebook.jpg
    465,6 KB · Εμφανίσεις: 49

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
504
Πόντοι
21

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
481
Πόντοι
21
Καλησπερα σε ολους!Ηρθε το καλοκαιρι και δεν προλαβαίνουμε…να δροσιστούμε. Περασμα λοιπον πριν κατι μερες απο εναν Μιχαλη Ζεσι Σπα ,Μοναστηριου 52 εφοσον Νταμες δεν είχε αυτή που επιλέγω (Μελινα) και τζαμπα πηγα. Ηταν νωρίς και μιας και που η κίνηση αραιώθηκε εφτασα γρηγορα. Ενα πρεζονι αδυνατο και αλλες 2 αδιαφορες συν μια πιο φυσιολογική ονομα Λαουρα περιπου 30+ Ευγενικη αλλα τιποτα παρα πανω μεσα. Απαλο μασαζακι, ομιλιτικη αλλα δεν πηγα να κανω ψυχανάλυση ουτε να απανταω σε προσωπικές ερωτήσεις. Πρόγραμμα κατω του μετρίου, στοματικο αδιαφορο με προφυλαξη…στα 80!! Στηθος πεσμενο και δεν αφηνει να αγγίξω τιποτα. Στην πράξη μετρια πραγματα απλα να τελειωσει. Πεταμένα λεφτα.
Και θα το ξανα πω και οποιον αρεσει, και σιγουρα οι παλιοί συναγωνιστές θα συμφωνησουν: οι παλιες ξερουν να τιμούν τα λεφτα τους και ενδιαφέρονται για τους πελατες τους! Δεν με νοιαζει προσωπικα αν ειναι και 40+ γτ υπαρχουν και καλοσυντηρημενες! Με ενδιαφέρει να σεβεται τα λεφτα που παιρνει οπως και εγω σεβομαι την δουλεια της. Περαστηκα μας λοιπον!
Νταμες αν μας διαβαζεις φερε την Μελινα πισω
Όπως είπαν και οι προλαλησαντες, κατά πάσα πιθανότητα για άλλη Λάουρα θα λές, διότι η Λάουρα που ξέρουμε όλοι μας είχε αφήσει πολλά υποσχόμενα σε όσους είχαν περάσει...Τώρα εγω που είχα περάσει κανα 6μηνο πριν και εννοείται δεν ξανά πάτησα (το είχα αναφέρει και στο νήμα που υπάρχει για zesi),είχα περάσει μ αυτό το πρεζόνι που λες,μου την έπεσε κατευθείαν εκεί να με χαϊδεύει κτλ,άσε που δεν είχε και κάτι αξιόλογο μια Ρίτα που ψιλοβρωμαει και άλλη μια χοντρή και στο παρασύνθημα, μόλις πέρασα μέσα,ήταν η πρώτη φορά που δεν μπόρεσα να τελειώσω..Στοματικό έκανε τόσο γρήγορα λες ήταν τρόμπα και γενικά πολλές δήθεν κραυγές και φωνές άσε που σκεφτόμουν μη κόλλησα κ τίποτα μετα έτσι που την είχα δει φτιαγμένη..Έφυγα τρέχοντας..Το έχω ξανα πει πλέον dames/zesi ούτε για 30 ευρω δεν κάνουν..

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.658
Πόντοι
736

thesp1974

Μέλος