Νέα

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 965
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.841
Πόντοι
47.293
Άλλο σε ρωτάω άλλο απαντάς.
Στα 5400 μαϊμού έσοδα πόση είναι η εφορία;
Και δεν υπάρχει επιδότηση ανά προϊόν. Ιστορικά δικαιώματα έχεις. Άμα είχες σιταρια όταν κατοχυρώθηκαν, την επιδότηση γι αυτά θα πληρώνεσαι κι ας βάζεις και καρπούζια.
Ανάλογα την κλίμακα που θα είσαι
Μπορεί πχ κ χίλια ευρώ αν άνοιξε σε μια μεσαία κλίμακα

Όμως το κέρδος σου από εικονικό τιμολόγιο 5400 ευρώ ήτοι με είκοσι λεπτά το κιλό στάρι είναι 27000 κιλά επί πέντε λεπτά η επιδότηση στο κιλό άρα 1350 ευρώ

Δλδ θα κόψω εικονικό τιμολόγιο 5400 για να φορολογηθεί 1000 ευρώ ,+ για να κερδίσω 1350
;;;; Δεν στέκει

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.023
Πόντοι
2.356
Ανάλογα την κλίμακα που θα είσαι
Μπορεί πχ κ χίλια ευρώ αν άνοιξε σε μια μεσαία κλίμακα

Όμως το κέρδος σου από εικονικό τιμολόγιο 5400 ευρώ ήτοι με είκοσι λεπτά το κιλό στάρι είναι 27000 κιλά επί πέντε λεπτά η επιδότηση στο κιλό άρα 1350 ευρώ

Δλδ θα κόψω εικονικό τιμολόγιο 5400 για να φορολογηθεί 1000 ευρώ ,+ για να κερδίσω 1350
;;;; Δεν στέκει
Ειλικρινά, γράφεις για να γράφεις;
Τα 5400 είναι καθαρό ποσό.
Κέρδος, έσοδα, έξοδα έχουν βγει από την κανονική παραγωγή.
Είμαι ειδικού καθεστώτος άρα λιγότερα από 5.000 ευρώ επιδότηση ή 15.000 όγκο πωλησεων. Δεν έχω βιβλία. Δικαιούμαι και το 6% επιστροφή ΦΠΑ επί τιμολογίων με απλή δήλωση.
Έχω 10.800 τζίρο λοιπόν.
Τα 5.400 εικονικά. Αν ληφθούν υπόψη τα έξοδα, αρχίδια εφορία θα πληρώσω. Η καθαρή φορολογητέα μου στο σύνολο θα είναι της πλάκας.
Υπάρχει λοιπόν ένα τονάζ εικονικό 30 τόνων από μένα. Το τιμολόγιο φυσικά το κόβει ο έμπορος για λογαριασμό μου.
Το ίδιο κάνει και με άλλους του ιδίου καθεστώτος με μένα.
Και ξαφνικά βρίσκεται με ένα μεγάλο τονάζ, εικονικό όμως.
Όπου εκεί βαφτίζει ότι θέλει.
Έλεγχος φυσικά δεν υπάρχει πουθενά. Ούτε σε μένα ούτε σ' αυτόν.
Κι όπου κριθάρι βάλε ότι προϊόν θέλεις.
Όλα τα κιλά όλα τα λεφτά λοιπόν, είναι ο ορισμός του δώσε μου τον τρόπο να κάνω πλιάτσικο με κρατική ανοχή.
Κι αυτό έχει αποδειχθεί όπου δοκιμάστηκε.
Γι αυτό εγκαταλείφθηκε παντού.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.855
Πόντοι
1.756
Το excel αν κάποιος ξέρει να χρησιμοποιεί έστω και το 10% των δυνατοτήτων του, μπορεί να κάνει παπάδες
Είχε τότε τους περιορισμούς του με τους επεξεργαστές και τη μνήμη που είχαμε.
Το μηνιαίο μου έβγαινε 2500 με 4000 γραμμές και καμιά 20αρια στήλες, οι πιο πολλές με συναρτήσεις οι υπόλοιπες με κοντιτιοναλ φορματινγκ καιετσναουμ.
Αυτό σπάνια ζόριζε το πισι.
Όταν όμως δούλευα στο ετήσιο, που ήταν το τέλειο ρουφιανομάγαζο, εκεί είχα ακούσει πολλά "Άντε ρε γαμήσου ναουμ" από το κομπιουτεράκι μου :2funny::2funny::2funny:

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.841
Πόντοι
47.293
Ειλικρινά, γράφεις για να γράφεις;
Τα 5400 είναι καθαρό ποσό.
Κέρδος, έσοδα, έξοδα έχουν βγει από την κανονική παραγωγή.
Είμαι ειδικού καθεστώτος άρα λιγότερα από 5.000 ευρώ επιδότηση ή 15.000 όγκο πωλησεων. Δεν έχω βιβλία. Δικαιούμαι και το 6% επιστροφή ΦΠΑ επί τιμολογίων με απλή δήλωση.
Έχω 10.800 τζίρο λοιπόν.
Τα 5.400 εικονικά. Αν ληφθούν υπόψη τα έξοδα, αρχίδια εφορία θα πληρώσω. Η καθαρή φορολογητέα μου στο σύνολο θα είναι της πλάκας.
Υπάρχει λοιπόν ένα τονάζ εικονικό 30 τόνων από μένα. Το τιμολόγιο φυσικά το κόβει ο έμπορος για λογαριασμό μου.
Το ίδιο κάνει και με άλλους του ιδίου καθεστώτος με μένα.
Και ξαφνικά βρίσκεται με ένα μεγάλο τονάζ, εικονικό όμως.
Όπου εκεί βαφτίζει ότι θέλει.
Έλεγχος φυσικά δεν υπάρχει πουθενά. Ούτε σε μένα ούτε σ' αυτόν.
Κι όπου κριθάρι βάλε ότι προϊόν θέλεις.
Όλα τα κιλά όλα τα λεφτά λοιπόν, είναι ο ορισμός του δώσε μου τον τρόπο να κάνω πλιάτσικο με κρατική ανοχή.
Κι αυτό έχει αποδειχθεί όπου δοκιμάστηκε.
Γι αυτό εγκαταλείφθηκε παντού.
Αν μιλάς για το ειδικό καθεστώς δεν το ξέρω αν μιλάμε για κανονικό καθεστώς όπως είναι οι αγρότες οι επαγγελματίες τότε όπως σου λέω εγώ

Ας γίνουν όλοι κανονικού καθεστώτος αν θέλουν επιδότηση κ όχι ο κάθε μπάτσος κ δημόσιος υπάλληλος να ασχολείται με χωράφια ....για ψηφοφόρικους λόγους.

Επιδότηση μόνο ο επαγγελματίας κτηνοτρόφος αγρότης έτσι ώστε κ ούτε να κλέψεις να μπορείς κ να είσαι πιο υπεύθυνος

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.023
Πόντοι
2.356
Αν μιλάς για το ειδικό καθεστώς δεν το ξέρω αν μιλάμε για κανονικό καθεστώς όπως είναι οι αγρότες οι επαγγελματίες τότε όπως σου λέω εγώ

Ας γίνουν όλοι κανονικού καθεστώτος αν θέλουν επιδότηση κ όχι ο κάθε μπάτσος κ δημόσιος υπάλληλος να ασχολείται με χωράφια ....για ψηφοφόρικους λόγους.

Επιδότηση μόνο ο επαγγελματίας κτηνοτρόφος αγρότης έτσι ώστε κ ούτε να κλέψεις να μπορείς κ να είσαι πιο υπεύθυνος
Κι οι ειδικού καθεστώτος κατά κύριο επάγγελμα αγρότες θεωρούνται και ασφαλίζονται στον ΕΦΚΑ-ΟΓΑ.
Στο μόνο που διαφερουν από τους κανονικού είναι οι περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ. Αυτοί δεν υποχρεούνται.
Στα υπόλοιπα ισχύουν τα ίδια και για τα δύο καθεστώτα. Και μπορείς να μεταβαινεις από το ένα στο άλλο και κάθε χρόνο αν θέλεις.
Για τους μη αγρότες να συμφωνήσω. Ότι βγάλει το χωράφι. Δε μπορεί να είσαι μισθωτός πχ και να επιδοτεισαι.
Αλλά όπως πάει η δουλειά σε λίγο όλοι ετεροεπαγγελματίες θα γίνουν. Θέμα επιβίωσης.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.817
Πόντοι
3.846
έχουμε και το αιώνιο πασπαρτού - επιχείρημα της Αριστεράς (και όχι μόνο αλλα κυρίως της αριστεράς)

- Για όλα φταίει η κυβέρνηση

Μόνο που την κυβέρνηση τη βγάλαν οι φραπέδες κυβέρνηση. Οι φραπέδες που κάνουν εμπόριο ψήφων για να τα κονομάνε. Όσοι νόμοι και να βγουν ,ο Έλληνας δε θα αποβάλλει ποτέ τη λαμογιά από μέσα του. Πάντα θα είναι παρτάκιας ,τεμπελόσκυλο και ραγιάς. Για αυτό και θα προσκυνά αυτόν που του δίνει τα πακέτα. Η διαφθορά είναι κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας πολύ πριν το 1981.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.438
Πόντοι
3.556
Eνα άρθρο που διάβασα από ειδικό για ΟΠΕΚΕΠΕ.Ενδιαφέρον είναι.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ.

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
22.375
Πόντοι
8.296
IMG_1528.jpeg

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
977
Πόντοι
86
δηλωσανε μπανανιεs στον Ολυμπο !!!! Η αλλη συζυγοs μεγαλοστελεχουs του ΟΠΕΚΕΠΕ δηλωνε 1.200 ελαιοδεντρα μεσα στην Πτερυγα Μαχηs Αεροποριαs στην Ελευσινα !!!! Επαιρνε 120.000 τον χρονο απο το 2019

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.438
Πόντοι
3.556
δηλωσανε μπανανιεs στον Ολυμπο !!!! Η αλλη συζυγοs μεγαλοστελεχουs του ΟΠΕΚΕΠΕ δηλωνε 1.200 ελαιοδεντρα μεσα στην Πτερυγα Μαχηs Αεροποριαs στην Ελευσινα !!!! Επαιρνε 120.000 τον χρονο απο το 2019
Και λένε ότι αυτά δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ.
Έρχονται και άλλα.

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
977
Πόντοι
86
για γελια και για κλαματα...... τωρα η Ευρωπη θα κλεισει την χρηματοδοτηση .... τι φταινε οι νομιμοι αγροτεs και κτηνοτροφοι

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.364
Πόντοι
3.246
έχουμε και το αιώνιο πασπαρτού - επιχείρημα της Αριστεράς (και όχι μόνο αλλα κυρίως της αριστεράς)

- Για όλα φταίει η κυβέρνηση

Μόνο που την κυβέρνηση τη βγάλαν οι φραπέδες κυβέρνηση. Οι φραπέδες που κάνουν εμπόριο ψήφων για να τα κονομάνε. Όσοι νόμοι και να βγουν ,ο Έλληνας δε θα αποβάλλει ποτέ τη λαμογιά από μέσα του. Πάντα θα είναι παρτάκιας ,τεμπελόσκυλο και ραγιάς. Για αυτό και θα προσκυνά αυτόν που του δίνει τα πακέτα. Η διαφθορά είναι κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας πολύ πριν το 1981.
Εντάξει τότε να μη γίνει τίποτε, να μην αλλάξει τίποτε και τζάμπα τα συζητά ο κόσμος.
Κούλης φορέβερ.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.438
Πόντοι
3.556
για γελια και για κλαματα...... τωρα η Ευρωπη θα κλεισει την χρηματοδοτηση .... τι φταινε οι νομιμοι αγροτεs και κτηνοτροφοι
Από 2008 ξέρω για ατασθαλίες ΟΠΕΚΕΠΕ.
Αλλά τέτοια ρεμούλα δεν την περίμενα ομολογώ.

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
977
Πόντοι
86
η κυβερνηση ειπε σημερα οτι ανοιξε το συστημα για την επιστροφη των χρηματων οσοι πηρανε επιδοτηση και δεν επρεπε θα γελασουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.438
Πόντοι
3.556
η κυβερνηση ειπε σημερα οτι ανοιξε το συστημα για την επιστροφη των χρηματων οσοι πηρανε επιδοτηση και δεν επρεπε θα γελασουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Να δω αν θα τα γυρίσει κανείς.

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
977
Πόντοι
86
μονο για καφε,τσιγαρο,κινητο, τατουαζ, σαγιοναρα ειμαστε, λαμογια πρωτοι θα φαμε καμπανα απο την ευρωπη και θα εχουν απολυτο δικιο , τα διs προστιμα και μυαλο δε βαζει κανειs

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.438
Πόντοι
3.556
μονο για καφε,τσιγαρο,κινητο, τατουαζ, σαγιοναρα ειμαστε, λαμογια πρωτοι θα φαμε καμπανα απο την ευρωπη και θα εχουν απολυτο δικιο , τα διs προστιμα και μυαλο δε βαζει κανειs
Φταίει όμως και η Ευρώπη.
Σε αυτό.
Αφού βλέπετε ρεμούλα και πρόστιμα στην Ε.Ε. ,ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ τις δηλώσεις.
Λένε θα το κάνουν ΤΩΡΑ.

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
977
Πόντοι
86
οπωs οταν ειχε ερθει το ΔΝΤ και ρωτησε συγκεκριμενο αριθμο δημοσιων υπαλληλων σαν Κρατοs και δεν ξεραμε Ακριβηs αριθμο αρα............λορδεμπου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom