Νέα

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 965
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.523
Πόντοι
456
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΈΧΕΙ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

'Αρθρο 86: (Δίωξη κατά μελών της Κυβέρνησης, Ειδικό Δικαστήριο)​

1. Μόνο η Βουλή έχει την αρμοδιότητα να ασκεί δίωξη κατά όσων διατελούν ή διετέλεσαν μέλη της Κυβέρνησης ή Υφυπουργοί για ποινικά αδικήματα που τέλεσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, όπως νόμος ορίζει. Απαγορεύεται η θέσπιση ιδιώνυμων υπουργικών αδικημάτων.
3. Πρόταση άσκησης δίωξης υποβάλλεται από τριάντα τουλάχιστον βουλευτές. Η Βουλή, με απόφασή της που λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, συγκροτεί ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, διαφορετικά, η πρόταση απορρίπτεται ως προδήλως αβάσιμη. Το πόρισμα της επιτροπής του προηγούμενου εδαφίου εισάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής, η οποία αποφασίζει για την άσκηση ή μη δίωξης. Η σχετική απόφαση λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών. Με τη διαδικασία και την πλειοψηφία του πρώτου εδαφίου της παραγράφου αυτής η Βουλή μπορεί οποτεδήποτε να ανακαλεί την απόφασή της ή να αναστέλλει τη δίωξη, την προδικασία ή την κύρια διαδικασία.

Με αυτό ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ?
μα οχι βεβαιαα, προκειτε για κανονικους μαφιοζους ,αλλαο κοσμος ακομη να το καταλαβει ..επισης λεει πως πλεον ο εισαγγελεας ,ουτε καν του αρειου παγου, πρερπει να παραδωσει τη δικογραφια ,αμελητι ,δηλαδη αν εστω και εχει ανοιξει το φακελο και εχει διαβασει και μια προταση τοτε η δικογραφια δεν εχει πλεον καμμια ισχυ.Ε βεβαια οσο ναναι το να γνωριζει την υποθεση ενας εισαγγελεας ,και αν δεν ειναι δκος τοθυς, θα ξερει πως οντως επρεπε πχ να καταδικαστουν ,οποτε οταν μετα αυτοι θα αυτοαθοωνονται στις διαφορες επιτροπεσ της μαφια ς των 300 Σικελιανων ,οσο ναναι κατι μπορει να πει , καλυτερα να μην ξερει καβνεις ,αυτη ειναι η αξιοκρατια ,η ισονιμια ,η δικαιοσυνη πιο κατω και απο την Ουγκαντα Ελλας- Σικελια 2.0

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.523
Πόντοι
456
Ο μόνος που άξιζε να μπει στη βουλή (Θάνος Τζήμερος κ Δημιουργία Ξανά) και αντί αυτού βάλαμε τον Λεβέντη, τον Στίγκα με τους Σπαρτιάτες και την Νίκη μαζί με τη Ζωίτσα και τον Βελόπουλο...
ναι αλλαο Βελοπουλος στη δυσκολη στιγμη σε λιγα χρονια που θα παμε σε κανονικη χρεωκοπια , τωρα γινεται προσπαθεια να φαγωθουν οσα γινεται περισοτερα σπιτια και τα παντα ολα, θα παρει ενα τηλεφωνο τον Ιησου , ε οσο ναναι του χρωσταει καποια χαρη ,απο τοτε που του πουλαγε τις χειρογραφες επιστολες, και θα κανει ενα θαυμα και θα αρχισει πχ να αναβλυζει περελαιο παντου , να πεφτει χρυσος απο τον ουρανο ,τετοια μικροθαυματα ,

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.438
Πόντοι
3.556

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.523
Πόντοι
456

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.438
Πόντοι
3.556

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.523
Πόντοι
456
Λογικό.Β Εθνική έπεσε
εγω που απο μικρο παιδι πινω μονο φραπε τοσα χρονια ,ημουν νιος και γερασα ,να μην δικαιουμαι τιποτα , ισως δεν ημουν στο σωστο κομμα υποθετω

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.817
Πόντοι
3.846
Η κλασική αντίδραση του Έλληνα. Μετά που γίνεται η ζημιά αρχίζει τα "αν θεωρητικά ψηφίζαμε Βελόπουλο" "αν θεωρητικά είχαμε κομμουνισμό" "αν είχαμε χούντα" "αν είχαμε βασιλιά"

Ξυπνάτε:

Η Ελλάδα είχε νόμο ΝΟΜΟ που σου επέτρεπε να δηλώνεις βοσκοτόπι σε όποιο νομό θέλεις. Δηλαδή ΝΟΜΟΣ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ σου επέτρεπε να έχεις τα πρόβατα στην Κρήτη και να τα βόσκεις στην Άρτα.
- Ποιος διαμαρτυρήθηκε όταν βγήκε αυτός ο νόμος; Από την αντιπολίτευση διαμαρτυρήθηκε κανένας;

Η Τυχεροπούλου ,πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠ που ξεκίνησε την έρευνα και ο Σημανδράκος που μπλόκαρε τα ύποπτα ΑΦΜ τι κοινό έχουν; Τους έδιωξαν από τον Οργανισμό. Τους έδιωξαν και δε διαμαρτυρήθηκε κανείς. Ούτε από την αντιπολίτευση.

Καταλάβετέ το. Ο Ξυλούρης και οι αντίστοιχοι είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι. Η Κρήτη ψήφιζε ΠΑΣΟΚ, έχει ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, τώρα ΝΔ. Γιατί άραγε; Γιατί πολύ απλά ο Ξυλούρης δεν φέρνει μόνο το δικό του ΑΦΜ. Μαζεύει και ψήφους. Και τους μαζεύει με το να τους τάζει ρουσφέτια. Και έτσι βγαίνει και η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ ,ο οποισδήποτε. Με τα λεφτά που μοίρσε η ΝΔ αγόρασε βουλευτικές έδρες. Δεν τις έκλεψε τις αγόρασε. Από προσκυνημένους που απλώνουν το χέρι και ζητιανεύουν για τα λεφτά επειδή βαριούνται να δουλέψουν. Τα λεφτά δε δίνονται σε τυχαίους ανθρώπους, δίνονται σε αυτούς που φέρνουν ψήφους.

Το συμπέρασμα είναι ένα: Δεν υπάρχει σωτηρία για τον τόπο. Έτσι είμαστε και έτσι θα είμαστε για πάντα. Τέλος.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.438
Πόντοι
3.556
εγω που απο μικρο παιδι πινω μονο φραπε τοσα χρονια ,ημουν νιος και γερασα ,να μην δικαιουμαι τιποτα , ισως δεν ημουν στο σωστο κομμα υποθετω
Τόσο λαλάκες που τους πιάσαν με τη ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
Αλλά ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.
Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕ.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.816
Πόντοι
216
Μην πέφτετε από τα σύννεφα συντρόφια. Κρατάτε γερά.

Τελικά έσκασε η φούσκα και ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ που κάποιοι θα πληρώσουν έστω και λίγο την κουτοπονηριά τους. Δεν είχαμε καμία δουλειά να παίρνουμε επιδοτήσεις. ΚΑΜΜΙΑ. Είχες 100 δεντράκια και άλλα τόσα πρόβατα και το έπαιζες μεγαλοπαράγοντας σαν την Μινέρβα και τη ΦΑΓΕ. Έβγαζες 20 ντενεκέδες λάδι και τους πούλαγες μαύρα. Φάε τώρα το πρόστιμο για να μάθεις κερατά.

Οι Ολλανδοί είναι στα πρώτα κράτη παγκοσμίως σε παραγωγή γάλακτος αλλά ταυτόχρονα πολύ προηγμένοι. Εδώ ποιος τσοπάνης είναι έτσι; Πας σε στάνη και σιχαίνεσαι τον εαυτό σου. Ναι έχω μεγαλώσει με πρόβατα μιας που είχε ο παππούς μου. Το ίδιο και οι αγρότες. Διαβάζεις για ελιές ταχείας ανάπτυξης και βγαίνουν τα ζώα τα σου πουν ότι το λάδι πρέπει να το μαζεύεις με το χτένι. :headbang:

Αναρωτήθηκε ποτέ κανένας τι επιδότηση είναι αυτή; Μήπως η ΕΕ την έδινε για βελτίωση της παραγωγής και των μεθόδων της; Όχι φυσικά. Απλά τσεπώναμε το "μαρούλι" και καμαρώναμε στα μπουζούκια.

Ο πολιτικός που ζητάτε τώρα να παραιτηθεί γιατί να το κάνει; Πότε βγήκε ένα κόμμα να αναρωτηθεί για τα παραπάνω; Ένας πούστης της ΌΠΟΙΑΣ αντιπολίτευσης πήγε ποτέ στην εκλογική του περιφέρεια να δει; Εκείνοι οι δόλιοι οι εργάτες στη Μανωλάδα που όλο τους ακούμε δε αναρωτήθηκε κανένας γιατί είναι εδώ και μαζεύουν με τα χέρια αντί για κάποιο μηχάνημα;

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ γαμιέσαι αν παραιτηθείς ή πουλήσεις τους βουλευτές σου. Αύριο πρωί πάλι υπουργοί με διπλό μισθό και παροχές.

kammenos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
226
Πόντοι
21
Ίσως είμαι ο πλέον αναρμόδιος για να κρίνω σχετικά με το σκάνδαλο αυτό

Υπήρχαν και υπάρχουν αγρότες και κτηνοτρόφοι που ήταν και είναι ειλικρινείς.

Ομως δυστυχώς οι άνθρωποι ζουν σε μιζέρια και φτώχεια.

Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι οτι μιλάμε για ένα σκάνδαλο με ευρωπαϊκά χρήματα. Η Ρουμάνα εισαγγελέας, είναι αυτή που έστειλε την Ούρσουλα Β. Ντε λαιεν (ή όπως αλλιώς λέγεται) στα δικαστήρια για την μπίζνα της Pfizer.

Το κακό που πρέπει να δούμε :

Η Ευρώπη θα ζητήσει πίσω τα λεφτά. Λογικό.
Θα κοπούν οι επιδοτήσεις από ανθρώπους που τα χρειάζονται πραγματικά.
Από ανθρώπους που έπαθαν ζημιές οι καλλιέργειες τους λόγω καιρικών συνθηκών. Κλπ κλπ...

Το θέμα είναι η πείνα που θα πέσει στην Ελλάδα, με το κόστος παραγωγής να ανεβαίνει σε δυσθεώρητα ύψη.

Το θέμα είναι οι φόροι που θα βγουν μετά :
Έχουμε πρόστιμο από τον ΟΠΕΚΕΠΕ : Π.Χ. 3ΔΙΣ (λέω ένα νούμερο που μπορεί να γίνει και παραπάνω)

πληρώστε !
Φόροι
Φόροι
Περικοπές
Φόροι

Ήδη με τα 450εκ το είπε ο μητσοτακησ:
"Θα αποδοθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό".

Έχουμε συνειδητοποιήσει τι ρημαγδός φόρων και φτώχειας έρχεται ?

Ήδη ήρθε ένας κλονισμός της οικονομίας με το ελαιόλαδο... ας σκεφτούμε λίγο εξω από το "κουτί" (think out of the box)

Οι πολιτικοί μας είναι πολύ καλά βολεμένοι. Ζούνε σε χρυσά σπίτια.
Εμείς να δούμε τι θα κάνουμε τώρα.

Ναι αν δούμε νομικά το θέμα, επειδή είναι ευρωπαϊκά κονδύλια, και οι πολιτικοί Έχουν ευθύνη! Δεν ισχύει ο "νόμος περί ευθύνης υπουργών". Ισχύει το ευρωπαϊκό δίκαιο.

Πάντως αυτό που βλέπω είναι μια παραίτηση της κυβέρνησης και ακυβέρνητη χώρα... (οικουμενική κυβέρνηση).
Εκτός αν γίνει σκηνοθεσία ενός θερμού επεισοδίου ή να υποκινηθει εσωτερική σύγκρουση (τα έχω όλα τα σενάρια πλέον ανοικτά με τους πολιτικούς μας ταγούς γιατι φοβούνται την κοινωνική εξέγερση που θα έρθει λογω της πείνας) και δυστυχώς θα είμαστε τελείως εκτεθειμένοι...
Εύχομαι να μην είμαι τόσο καταστροφολόγος, αλλά προβλέπω πως δεινά έρχονται.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.841
Πόντοι
47.293
Η κλασική αντίδραση του Έλληνα. Μετά που γίνεται η ζημιά αρχίζει τα "αν θεωρητικά ψηφίζαμε Βελόπουλο" "αν θεωρητικά είχαμε κομμουνισμό" "αν είχαμε χούντα" "αν είχαμε βασιλιά"

Ξυπνάτε:

Η Ελλάδα είχε νόμο ΝΟΜΟ που σου επέτρεπε να δηλώνεις βοσκοτόπι σε όποιο νομό θέλεις. Δηλαδή ΝΟΜΟΣ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ σου επέτρεπε να έχεις τα πρόβατα στην Κρήτη και να τα βόσκεις στην Άρτα.
- Ποιος διαμαρτυρήθηκε όταν βγήκε αυτός ο νόμος; Από την αντιπολίτευση διαμαρτυρήθηκε κανένας;

Η Τυχεροπούλου ,πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠ που ξεκίνησε την έρευνα και ο Σημανδράκος που μπλόκαρε τα ύποπτα ΑΦΜ τι κοινό έχουν; Τους έδιωξαν από τον Οργανισμό. Τους έδιωξαν και δε διαμαρτυρήθηκε κανείς. Ούτε από την αντιπολίτευση.

Καταλάβετέ το. Ο Ξυλούρης και οι αντίστοιχοι είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι. Η Κρήτη ψήφιζε ΠΑΣΟΚ, έχει ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, τώρα ΝΔ. Γιατί άραγε; Γιατί πολύ απλά ο Ξυλούρης δεν φέρνει μόνο το δικό του ΑΦΜ. Μαζεύει και ψήφους. Και τους μαζεύει με το να τους τάζει ρουσφέτια. Και έτσι βγαίνει και η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ ,ο οποισδήποτε. Με τα λεφτά που μοίρσε η ΝΔ αγόρασε βουλευτικές έδρες. Δεν τις έκλεψε τις αγόρασε. Από προσκυνημένους που απλώνουν το χέρι και ζητιανεύουν για τα λεφτά επειδή βαριούνται να δουλέψουν. Τα λεφτά δε δίνονται σε τυχαίους ανθρώπους, δίνονται σε αυτούς που φέρνουν ψήφους.

Το συμπέρασμα είναι ένα: Δεν υπάρχει σωτηρία για τον τόπο. Έτσι είμαστε και έτσι θα είμαστε για πάντα. Τέλος.
Να ξεκαθαρίσουμε ότι τα βοσκοτόπια δίνονται θεωρητικά και μόνο σαν ισοδύναμα των ζώων
Πχ έχω 100 αγελάδα που ισοδυναμούν σε 500 στρέμματα βοσκότοπο
Λογικό είναι κάποιες περιοχές να έχουν πολλά ζώα άρα το ισοδύναμο των βοσκοτόπων να μην καλύπτει το Δήμο πχ Καρπάθου άρα ο ΟΠΕΚΕΠΕ του δίνει θεωρητικό ισοδύναμο βοσκότοπο από τη Θεσσαλία που έχει μπόλικο
Αυτό δεν είναι παράλογο κ έχει λογική ώστε τα ζωάκια πάμε για πληρωμή αλλιώς πχ της Καρπάθου οι κτηνοτρόφοι θα ήταν μια ζωή απλήρωτοι λόγωη επάρκειας βοσκοτόπων

Σοφό βοσκοτοπος δεν σημαίνει εκεί βοσκό τα γίδια μου αλλά είμαι ισοδύναμο πληρωμής διότι πχ στην Ολλανδία κ Ελβετία εχουν παντού σε κάθε περιφέρεια βοσκότοπους για να καλύπτουν τα ζώα ..

Περα από τα λαμόγια όμως βουλευτές και αγροτοπατερες κομματοσκυλα εγώ ξέρω το ερώτημα στους υπαλλήλους του ΟΠΕΚΕΠΕ που ενώ έβλεπαν επικαλυπτόμενες κ μη επιλεξιμα χωράφια βοσκότοπους δεν μιλούσε κανείς τους ..αυτό είναι τον τραγικό που σημαίνει κοι υπάλληλοι τα τρώγανε ..

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.438
Πόντοι
3.556
Να ξεκαθαρίσουμε ότι τα βοσκοτόπια δίνονται θεωρητικά και μόνο σαν ισοδύναμα των ζώων
Λογικό είναι κάποιες περιοχές να έχουν πολλά ζώα άρα το ισοδύναμο των βοσκοτόπων να μην καλύπτει το Δήμο πχ Καρπάθου άρα ο ΟΠΕΚΕΠΕ του δίνει θεωρητικό ισοδύναμο βοσκότοπο από τη Θεσσαλία που έχει μπόλικο
Αυτό δεν είναι παράλογο κ έχει λογική ώστε τα ζωάκια πάμε για πληρωμή αλλιώς πχ της Καρπάθου οι κτηνοτρόφοι θα ήταν μια ζωή απλήρωτοι λόγωη επάρκειας βοσκοτόπων

Σοφό βοσκοτοπος δεν σημαίνει εκεί βοσκό τα γίδια μου αλλά είμαι ισοδύναμο πληρωμής διότι πχ στην Ολλανδία κ Ελβετία εχουν παντού σε κάθε περιφέρεια βοσκότοπους για να καλύπτουν τα ζώα ..

Περα από τα λαμόγια όμως βουλευτές και αγροτοπατερες κομματοσκυλα εγώ ξέρω το ερώτημα στους υπαλλήλους του ΟΠΕΚΕΠΕ που ενώ έβλεπαν επικαλυπτόμενες κ μη επιλεξιμα χωράφια βοσκότοπους δεν μιλούσε κανείς τους ..αυτό είναι τον τραγικό που σημαίνει κοι υπάλληλοι τα τρώγανε ..
Πέφτω από τα σύννεφα.ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.020
Πόντοι
2.356

Δεν πάει έτσι. Η επιδότηση δινόταν στα ζώα. Και το 2015 η ΕΕ αποφάσισε να πηγαίνει στα βοσκοτόπια, γιατί δεν έβγαζε άκρη με τα κεφάλια.
Που ήταν και το σωστό, γιατί που εβοσκαν τα ζώα; Ειδικά τα μη σταβλισμένα.
Όλες οι χώρες προσαρμοστηκαν αμέσως.
Εκτός της δικής μας που δεν είχε τα αυτονόητα.
Κτηματολόγιο, δασικούς χάρτες, βοσκοτοπικούς χάρτες. Δέχθηκαν μια εξαίρεση οι της ΕΕ, μέσω της τεχνικής λύσης. Για ένα χρόνο κιόλας.
Και τι πάει να πει δεν έφταναν τα βοσκοτόπια στην Κάρπαθο;
Και που έβοσκαν τα ζώα; Τι έτρωγαν; Ας μην πληρωθούν αν δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις.
Γιατί αυτά έβλεπε η ΕΕ κι άλλαξε τον τρόπο επιδότησης.
Δε θα δικαιολογήσουμε το παλιό στρεβλό σύστημα, επειδή οι δικοί μας του έβγαλαν τα μάτια του καινούριου, του σωστού.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.440
Πόντοι
456
Αυτό που χρειάζεται η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.
Το λέει χρόνια ο Λεβέντης.
ΟΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΠΑΤΑΡΑΝ ΓΙΑΤΊ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΗΣΤΑΡΧΕΙΟ.
Και πιστεύεις ότι θα το δεχθούμε αυτό; Η οποία Βουλή προκύψει , θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης;

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.841
Πόντοι
47.293
Δεν πάει έτσι. Η επιδότηση δινόταν στα ζώα. Και το 2015 η ΕΕ αποφάσισε να πηγαίνει στα βοσκοτόπια, γιατί δεν έβγαζε άκρη με τα κεφάλια.
Που ήταν και το σωστό, γιατί που εβοσκαν τα ζώα; Ειδικά τα μη σταβλισμένα.
Όλες οι χώρες προσαρμοστηκαν αμέσως.
Εκτός της δικής μας που δεν είχε τα αυτονόητα.
Κτηματολόγιο, δασικούς χάρτες, βοσκοτοπικούς χάρτες. Δέχθηκαν μια εξαίρεση οι της ΕΕ, μέσω της τεχνικής λύσης. Για ένα χρόνο κιόλας.
Και τι πάει να πει δεν έφταναν τα βοσκοτόπια στην Κάρπαθο;
Και που έβοσκαν τα ζώα; Τι έτρωγαν; Ας μην πληρωθούν αν δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις.
Γιατί αυτά έβλεπε η ΕΕ κι άλλαξε τον τρόπο επιδότησης.
Δε θα δικαιολογήσουμε το παλιό στρεβλό σύστημα, επειδή οι δικοί μας του έβγαλαν τα μάτια του καινούριου, του σωστού.
Πχ Έτρωγαν αγοραστό φαγητό στην Κάρπαθο ..αλλά τα ζωικό κεφάλαιο σε σχέση με τη γη βόσκησης ήταν μεγαλύτερο και δεν καλύπτονταν οπότε δανείζονταν γη από τη Θεσσαλία ...

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.438
Πόντοι
3.556

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023