cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 17.799
- Πόντοι
- 3.556
Το βιζιτακι αεροσυνοδός και τον γοη από το ΑιγάλεωΠοιό ζευγάρι;
Το βιζιτακι αεροσυνοδός και τον γοη από το ΑιγάλεωΠοιό ζευγάρι;
Ποιος διαδίδει τέτοια ψέματα;εχω μαθει στις διανυκτερευσεις σε ξενοδοχεια γινεται χαμος με πιλοτους κ αεροσυνοδους....οργια..
νομιζα οτι μετα θα πει "ειμαι κ στις γονιμες ημερες μου".....Κλασσική Ελλεηνίδα: είναι πλέον σε φάση για παιδί, λέει, είναι έτοιμη, αφού πλησιάζει τα 40. ΟΥΣΤ!
Αυτή στη γέννα θα πάρει άλλα 30+ κιλά, θα πιάσει τα 120+, δεν θα χωράει στο διπλό κρεβάτι. Ο τύπος θα δουλεύει 3 δουλειές μόνο για να την ταϊσει, χώρια αυτός και το παιδί. Εκτός αν η μαμά του κάνει τριπλοβάρδιες.νομιζα οτι μετα θα πει "ειμαι κ στις γονιμες ημερες μου".....
Δεύτερο διαζύγιο μόνο που τώρα θα τη πληρώνει για την υπόλοιπη ζωή τουΑυτή στη γέννα θα πάρει άλλα 30+ κιλά, θα πιάσει τα 120+, δεν θα χωράει στο διπλό κρεβάτι. Ο τύπος θα δουλεύει 3 δουλειές μόνο για να την ταϊσει, χώρια αυτός και το παιδί. Εκτός αν η μαμά του κάνει τριπλοβάρδιες.
54.Ράνια πόσο ετών δήλωσε;
22?
είπε ότι δε θέλει να εντυπωσιάσει σε ένα ραντεβού, αλλά, να την εντυπωσιάσουνΤο τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ λένε οι γυναίκες για τις προτιμήσεις τους για τους άντρες, και με τι ΜΑΛΑΚΕΣ καταλήγουν ή είχαν μπλέξει, είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.