patriarcha
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 523
- Πόντοι
- 21
Αποσύρθηκε απ την ενεργό δρα΄ση;Υπέροχη ιδρώνε πολύ την φανέλα
Αποσύρθηκε απ την ενεργό δρα΄ση;Υπέροχη ιδρώνε πολύ την φανέλα
Ελπίζω όχι.Αποσύρθηκε απ την ενεργό δρα΄ση;
1) Τσιγάρο αρχίσαμε 2η Λυκείου και καπνίζαμε στις τουαλέτες το ήξεραν οι καθηγητές κι ο αυστηρός λυκειάρχης αλλά δεν μας ΓΚΡ, απλά δεν βγαίναμε προαύλιο.Και μια είχα πλακωθεί, όχι τίποτα σοβαρό κάτι ψιλές.
Γιατί αυτός έφαγε 3 και εσύ 2?1) Τσιγάρο αρχίσαμε 2η Λυκείου και καπνίζαμε στις τουαλέτες το ήξεραν οι καθηγητές κι ο αυστηρός λυκειάρχης αλλά δεν μας ΓΚΡ, απλά δεν βγαίναμε προαύλιο.
2) Δεύτερη Γυμνασίου εισέπραξα 48ωρη αποβολή επειδή βριστίκαμε άσχημα με έναν καριόλη. Έφαγε 3μερη νομίζω.
ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΟΙ ΣΥΚΙΕΣ![]()
Μόνο βρισιές, τίποτα φάπες δεν πέσανε;Δεύτερη Γυμνασίου εισέπραξα 48ωρη αποβολή επειδή βριστίκαμε άσχημα με έναν καριόλη. Έφαγε 3μερη νομίζω.
Ποιός ήταν ?ΨΨ @dimigoall @athinaios44 δώστε αριθμούς λογαριασμών αφού δεν έχω στείλει ακόμη γεωργικά
Ενώ έριξα λίγο σιέστα (λαγοκοιμόμουν με αφύπνιση φυσικά) χτύπησε κινητό γαμώτο τσιμπούκι μου...
Πότε θα τα στείλεις τα γεωργικά; ενημέρωσε γιατί αυτοί είναι μοναχοφάηδες
Ο Βούδας ήταν, τι σε νοιάζει πέρασαν 40 χρόνια περίπου από τότε...Ποιός ήταν ?
Θα βρέξει .Ο Βούδας ήταν, τι σε νοιάζει πέρασαν 40 χρόνια περίπου από τότε...
Είσαι μέσα για τη φάση αν έλθω επάνω;
Ή μου είσαι τΣΥΡΙΖΟΚΚ€?
Ακόμη δεν έχει βρέξει ξεροβόρι δροσιάς με σύννεφα ΓΚΡ κόβω να πηγαίνω με νοικιασμένο τρακτέρ να ποτίσω τις ελιές τον άλλο μήνα![]()
Όποτε θέλετε στέλνω ένα δοχείο με ταξί Mercedικό πληρωμένο από εμένα ΓΚΡ δεν έχω τόνους..Πότε θα τα στείλεις τα γεωργικά;
Ας χιονίσει, εσύ καλά είσαι εκεί πάνω, αλίμονο από τον κοσμάκη που περιμένει να επιβιώσει....Θα βρέξει .
Που το ξέρεις ότι ήταν συκιά?Ας χιονίσει, εσύ καλά είσαι εκεί πάνω, αλίμονο από τον κοσμάκη που περιμένει να επιβιώσει....
Απάντηση πάντως δεν έδωσες
Μια συκιά είχε παλιότερα ότι τα παίρνω γενικά σοβαρά σε μεγαλύτερο βαθμό από όσο πρέπει για αυτό και τον ΠΛΟΚ μόνιμα.
Διάβασε τον ορισμό ξανάΠου το ξέρεις ότι ήταν συκιά?
Καλό βόλι.Στο Ρίο (όχι της Βραζιλίας) είχαμε πετύχει μια μπαρίστρια που έμοιαζε με τη Νένα Χρονοπούλου (εγώ και η "πηγή")
Διάβασε τον ορισμό ξανάέχει μεταφορική έννοια. Τώρα αν ωθείται κι είναι δελφινοκαβαλητής ας κόψει το λαιμό του...
ΓΚΡ βλέπω καμμιά είδηση στα γρήγορα, εφόσον 17:00 πάω στον πόλ€μο![]()
Ναι αποσυρθηκε εδω και 4 χρονια. απο οσο ξερωΑποσύρθηκε απ την ενεργό δρα΄ση;
Με τόσα (το ποντάρισα κι αλλού) κάνω πολλά κορίτσια να ρίχνουν κλανίδι, αλλά εσύ θα έρθεις;Καλό βόλι.
Καλή επιτυχία και να μας κεράσεις με τα κέρδηΨΨ @rodriguez96 γιατί διάλεξα 1Ε μόνο το κάθε δελτίο και δεν το έριξα κατευθείαν επί 20;
Ο ΟΠΑΠ (προπατζίδικα) έχει όριο το 1 εκατομμύριο (μείον φόροι) ενώ οι άλλες στοιχηματικές ανάλογα από 100 έως 200 συνήθως, η Novibet έχει τα 500 αν δεν απατώμαι. Αλλά το κυριότερο είναι ότι στο προπατζίδικο παίρνεις και την απόδειξη του δελτίου, στο διαδίκτυο παίζει (και έχει γίνει πολλές φορές) να μην σε πληρώσουν αν τα αρπάξεις χοντρά προφασιζόμενοι διάφορα νομικά τερτίπια και πίπες925 χιλιάδες στην Ιαπωνία