Νέα

Ποιό εξώφυλλο του Ελληνικού Playboy ήταν το αγαπημένο σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ananeotikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΕΞΙ PLAYBOY?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
63.585
Πόντοι
36.036
Σταμάτησε εσύ και μην με ξανακογιότ κανένας εκεί μέσα. Το νήμα είναι ξένο το παραγαμήσαμε και βασικά δεν καίγομαι για τη Φλόριντα, ε τι να γράφω μαλακίες σωρηδόν;
Άσε μην εισπράξω και καμμία τεχνική ποινή από τη Διοίκηση.
Εδώ έχουμε τουλάχιστον ελεύθερη είσοδο εκτός κι αν ΓΚΡ ο νηματοθέτης.

@πολυζωης έλα εδώ, ήμουν κατανοητός ξέρεις σαν παλιός τι έχει παιχτεί σε άλλα νήματα μην ξύνουμε πληγές και προκαλούμε φασαρίες εκ νέου.
Ο νηματοθέτης της Φλοριντα έχει να μπει από το 2010 ρε Ντούντα :confused:

Σε πείραξε η ζέστη μλκ :tooth:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.708
Πόντοι
3.846
Σε πείραξε η ζέστη μλκ :tooth:
H αγαμία έχει βαρέσει εσένα λοιπόν πρέπει να ανέβω Αθήνα ενωρίτερα να σας πάω στη Βασίλισσα μπας και έρθετε στα ίσια μου φαίνεται :coffee:
Σε ποιο νήμα έκανα το κογιότ που λες;
Σε τούτο δεν είναι;
Άρα προς τι;
ΓΚΡ....

Αλλαγή άβαταρ, πλέον μόνο κάτι προς σύκα, συκιές :coffee:μιλάμε όταν ξημερώσει, ξημερώνει Κυριακή...

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.708
Πόντοι
3.846
Προχωρούμε :coffee:
Αυτή ποια είναι :rolleyes:
Ένας φίλος μου την εποχή που ρίχναμε αλεύρια κι αυγά μετά το σχολείο/φροντιστήριο (απόκριες) της έριξε ένα...
Δεν πηγαίναμε μαζί σχολείο να καθόμασταν στο διπλανό θρανίο...
Ανανέωση ψάξε αν βγήκε σε κανένα εξώφυλλο :sunglasses:

Συνημμένα

• jh.jpg
    jh.jpg
    20,6 KB · Εμφανίσεις: 12
Τελευταία τροποποίηση:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.565
Πόντοι
15.446
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.708
Πόντοι
3.846
Άρα μάθατε (αν δεν ξέρατε επίσημα) την ηλικία της Μαριγώς :coffee:
Η ρίψη της χειροβομβίδας του αυγού έγινε τα 90ς έξω από το φροντιστήριο των Σπανού (φυσικός) - Κατσιλιέρη (μαθηματικός). Εγώ πήγαινα στο απέναντι ενώ ο βομβιστής Βασίλης πήγαινε μαθηματικά στο απέναντι μαζί με εμένα και φυσικοχημεία στο Σπανό κι από εκεί γνώριζε φατσικά τη Μαριγώ :sunglasses:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.708
Πόντοι
3.846
αυτά τα ξέρει ο ανανέωσης.
Ας μάθετε και κάτι άλλο :coffee:
Χρόνια στη φοιτητούπολη της Αχαΐας είχα κάνει παρέα με διάφορους τύπους και τύπισσες :coffee:
Ώσπου μια μέρα ένας μινάρας μου είπε εκεί που καθόμασταν και βλέπαμε τον καιρό της Μαριγώς το εξής:

Αυτή ήταν φίλη του Γιάννη και τις έριξε αυγό όταν πήγαιναν σχολείο :confused:

(το είπε στην παρέα του πίνανε ξύδια)

Μωρέ μαλακοπίτουρα τι τους είπες παπάτζες αφού δεν το έκανα εγώ ήταν η απάντηση μου

Ε και τι να τους έλεγα ότι το έκανε ο Βασίλης σάμπως τον ξέρουν :2funny:

Τα λέω αυτά για να μην μπείτε στην ιδέα να με αποκωδικοποιήσετε, είμαι μορφή υψηλών συχνοτήτων :headbaning1:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.708
Πόντοι
3.846
Δεν μάθαμε για ποιο λόγο έγινε η ρίψη :coffee:
Να πάρω το Βασίλη και να ρωτήσω κυριακάτικα για περιστατικό ~35 ετών θα μου ΓΚΡ, έτσι κι αλλιώς μια τυπική φιλική σχέση κρατάμε και τηλεφωνιόμαστε στις εορταστικές περιόδους για λίγο, πέρασαν τα χρόνια, χαθήκαμε...
Μόνο με την "πηγή" κρατώ ακόμη προσωπικές σχέσεις 30 ετών γιατί είμαι μεγάλη πουτάνα :coffee: τα κορίτσια είναι τόσο αθώα μπροστά μου και δεν καταλαβαίνουν πόσο ύπουλος πορνόγερος έχω γίνει :confused:
Για αυτό βγάζω υπερβολική αγάπη με πάθος ώστε να συγχωρήσει ο δημιουργός του σύμπαντος τις αμαρτίες μου προς τις δυστυχισμένες αυτές ψυχούλες, έχω αμαρτωλή κσρδιά :confused:

Συνημμένα

• Screenshot_20250629-093830~2.png
    Screenshot_20250629-093830~2.png
    298,1 KB · Εμφανίσεις: 13
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.708
Πόντοι
3.846
Εκ πρώτης όψεως έχει δροσίσει λίγο, φυσά βοριάς αλλά δεν κόβω να βρέχει στα κυπαρίσσια της Κυπαρισσίας :coffee: μακάρι να ρίξει έστω 10 λεπτά να δροσιστούν τα δέντρα και τα τζιτζίκια που κάνουν υπερωρίες...
Έχει ποδοσφαίρου ανάγνωσμα, αφήστε με ήσυχο μιλάμε στις 32 του άλλου του μηνός :coffee:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.565
Πόντοι
15.446
Να πάρω το Βασίλη και να ρωτήσω κυριακάτικα για περιστατικό ~35 ετών θα μου ΓΚΡ, έτσι κι αλλιώς μια τυπική φιλική σχέση κρατάμε και τηλεφωνιόμαστε στις εορταστικές περιόδους για λίγο, πέρασαν τα χρόνια, χαθήκαμε...
Μόνο με την "πηγή" κρατώ ακόμη προσωπικές σχέσεις 30 ετών γιατί είμαι μεγάλη πουτάνα :coffee: τα κορίτσια είναι τόσο αθώα μπροστά μου και δεν καταλαβαίνουν πόσο ύπουλος πορνόγερος έχω γίνει :confused:
Για αυτό βγάζω υπερβολική αγάπη με πάθος ώστε να συγχωρήσει ο δημιουργός του σύμπαντος τις αμαρτίες μου προς τις δυστυχισμένες αυτές ψυχούλες, έχω αμαρτωλή κσρδιά :confused:
Έπρεπε να υπήρχε νήμα στο σαιτ, τι μαλακίες ανδραγαθήματα κάνατε στα μαθητικά/φοιτητικά σας
χρόνια, π.χ. ρίψη αυγών, γαλακτοκομικών κλπ.
Είχα φάει και εγώ 2 αποβολές αλλά για άλλους λόγους :rolleyes:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.701
Πόντοι
2.636
Και αυτή πολύ δυνατή.
Μιας και την αναφέρατε με τον άλλον τον συναγωνιστή.

Την Νίκη Κάρτσωνα θυμάμαι ένα εξώφυλλο πολύ παλιό και μάλιστα το κράτησα για αρκετά χρόνια στο αρχείο μου και ήταν το "ΕΝ Τούτω Νίκη..." Πράγματι πολύ ωραία γυναίκα και έχει κρατηθεί μέχρι και σήμερα πολύ όμορφη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εκ πρώτης όψεως έχει δροσίσει λίγο, φυσά βοριάς αλλά δεν κόβω να βρέχει στα κυπαρίσσια της Κυπαρισσίας :coffee: μακάρι να ρίξει έστω 10 λεπτά να δροσιστούν τα δέντρα και τα τζιτζίκια που κάνουν υπερωρίες...
Έχει ποδοσφαίρου ανάγνωσμα, αφήστε με ήσυχο μιλάμε στις 32 του άλλου του μηνός :coffee:
Εκεί κάτω σε εσάς λογικά οι ζέστες είναι αφόρητες. Κουράγιο εύχομαι και μακάρι το καλοκαίρι να είναι κάπως δροσερό και να μην μας και σας τσακίσει. Την καλημέρα μου.

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.476
Πόντοι
3.556
Ένας φίλος μου την εποχή που ρίχναμε αλεύρια κι αυγά μετά το σχολείο/φροντιστήριο (απόκριες) της έριξε ένα...
Δεν έκανε Playboy δυστυχώς η Σινιώρη.
Θα ήταν από αυτές που θα έκαναν θραύση αν έκαναν.

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.476
Πόντοι
3.556
Σε τέτοια γυναικάρα τη Σινιώρη μόνο έναν έριξε?

Giorgos(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2020
Like
3.313
Πόντοι
446
αυγο της εριξε;

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.708
Πόντοι
3.846
Έπρεπε να υπήρχε νήμα στο σαιτ
Ας φτιάξει κάποιος από την παρέα μας, εγώ πλέον μπαινοβγαίνω εδώ μέσα.
Μια επιθυμία μου είναι να πάω στα κυπαρίσσια Κυριακή και να είναι συννεφιασμένη.

Παλαιάς κοπής κι αυτός όπως τα εν λόγω κορίτσια.

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.476
Πόντοι
3.556
Και η Ράνια Θρασκιά θα έκανε θραύση και θα ήταν στην ψηφοφορία αν έκανε Playboy.:bigdick::bigdick::bigdick:
1751189105533.jpeg

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.708
Πόντοι
3.846
Σε τέτοια γυναικάρα τη Σινιώρη μόνο έναν έριξε?
Ρωτάς κι εσύ λες κι ήμουν παρών στο περιστατικό...
Σε μια παρέα (ταβέρνα Πατρών) πίναμε και το έφερε η κουβέντα. Τυχαίο σκηνικό ήταν το αυγό, ο Βασίλης είχε προμηθευτεί "πυρομαχικά" και όποιος/όποια περνούσε εκείνη την στιγμή θα "βομβαρδιζόταν".
Εγώ δεν την ήξερα καν την κοπέλα αφού δεν φοιτούσαμε στο ίδιο σχολείο/φροντιστήριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom