Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.151
- Πόντοι
- 746
Χωματιανου 11 ισόγειο! Ηταν και δίδυμου 8 όροφος όπως έχουν πει!Ποια Αννα ειναι αυτη η συγκεκριμενη κ που βρισκεται παιχτη?
Χωματιανου 11 ισόγειο! Ηταν και δίδυμου 8 όροφος όπως έχουν πει!Ποια Αννα ειναι αυτη η συγκεκριμενη κ που βρισκεται παιχτη?
Ω αυτη ειναι σε ευκολο δρομο μεχρι κ για μενα που δεν ξερω καλα,ευχαριστω!Χωματιανου 11 ισόγειο! Ηταν και δίδυμου 8 όροφος όπως έχουν πει!
Διδυμου 27 Τανια Βικτωρια και Ιβανα ,αν βρεις Ιβανα τα καταπινει.το μονο που κανει το λιστεριν και το στοματικο διαλυμα ειναι να μη μυριζει πουτσιλα το στομα. τιποτα παραπανω
1ον μη σπαμάρουμε την ενημέρωση!!!Θα μπορούσε να δουλέψει άραγε ένα hexalen ή betadine? Κάτι πρέπει να κάνουν, να έχω ένα μαζί μου.......αν είναι!!!!

Για όσους κάνουν πούρο, fanta strawberryΚωνσταντίνο Κατακουζηνό, για τους μπουρδελιάρηδες μόνο Fanta
Αν είσαι καπνιστής πάρε πορτοκαλί, αν όχι πάρε μπλε, κι αν κάνεις ηλεκτρονικό πάρε Λουξ

Στο 30α μόλις μπήκα ενώ είχε αναμμένο φως μου λέει η τσα ότι δεν έχει έρθει ακόμα η κοπέλα και όταν έφευγα ερχόταν η Άντζελα για αυτό το έγραψα.Μαλλον δεν μπήκες καν σε αυτούς τους οίκους...
Η Άντζελα ηταν στο Περδικα 1 οροφος και στο Ιασωνος 30α ειναι η Μαρια με τα τατουάζ
Για τα δεδομένα μια χαρά η Άντζελα! Δν ξέρω βέβαια μέσα το δωμάτιο αν παλεύεται από βρώμα και αν αξίζει η κοπέλα!Στο 30α μόλις μπήκα ενώ είχε αναμμένο φως μου λέει η τσα ότι δεν έχει έρθει ακόμα η κοπέλα και όταν έφευγα ερχόταν η Άντζελα για αυτό το έγραψα.
Ε μπούκι.
Μην περιμένεις πολλά άλλα είναι τίμια κοπέλα σε αυτό που προσφέρει.Για τα δεδομένα μια χαρά η Άντζελα! Δν ξέρω βέβαια μέσα το δωμάτιο αν παλεύεται από βρώμα και αν αξίζει η κοπέλα!
Στο 30α μόλις μπήκα ενώ είχε αναμμένο φως μου λέει η τσα ότι δεν έχει έρθει ακόμα η κοπέλα και όταν έφευγα ερχόταν η Άντζελα για αυτό το έγραψα.
Δεν έχω κανένα λόγο να γράψω μαλακίες, ούτε περιμένω κάποιο μπράβο, απλά ενημέρωση κάνω οπότε τυχόν παω.