Περπάτημα κάνει καλό
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 45
- Like
- 11.447
- Πόντοι
- 6.246
Άμα δεν είναι χειρότερη από Κολοκυνθούς 38, έχει ακόμα...Ναι με διάφορα

Άμα δεν είναι χειρότερη από Κολοκυνθούς 38, έχει ακόμα...Ναι με διάφορα

το είχα κάνει με τη Μαρία τη Ρουμάνα στο Λιμπερτυ, η πόρτα ήταν για τον πουτσο, άνοιξε, και δεν έτρεχε μια...εγώ είχα τη Μαρία στα 4 της γαμουσα τον κωλο την είχα πιάσει από το μαλλί τα προστυχόλογα/πουτανιλικια πήγαιναν βροχή και πέρασαν δύο καθαρίστριες και καμιά 8αριά άνθρωποι. Εγώ διαπίστωσα την ώρα αυτή ότι δεν είχα θέμα, όσο για τη Μαρία...μη σου πω ότι γούσταρε πιο πολύ από μένα τη φάση. Πάει βέβαια κάπου μια διετία.Μία πρόταση, να κάνουμε σεξ στα μπουρδέλα με ανοιχτή πόρτα, να βλέπουν στο σαλόνι τι γίνεται στο κρεβάτι
Μία πρόταση, να κάνουμε σεξ στα μπουρδέλα με ανοιχτή πόρτα, να βλέπουν στο σαλόνι τι γίνεται στο κρεβάτι
Μόλις επέστρεψα από το Φωκαιας 25 με τα σκαλακια όπου δούλευε η γνωστη πορνοφατσα με τα ενισχυμένα βυζιά Σάρα. Αφού την ξεμουνιασα, φεύγοντας η καυλα γαμιοταν από ένα πιτσιρικά στο πρώτο δωμάτιο με την πόρτα ανοιχτή και η παρέα του στο σαλόνι να παίρνει μάτι και να σχολιάζει. Στάθηκα και εγώ για λίγο και έκανα κερκίδα μαζί με τους πιτσιρικάδες! Σενάριο για τσόντα!
Να ενημερώσω ότι γουστάρει μπινελίκια. Καθώς την πηδαγα, μόλις ακούστηκε φασαρία από την άφιξη των λιτσιρικαδων, της λέω "κάνε φασαρία μωρή καριόλα, να ακουστουμε στο σαλόνι και άλλα τέτοια μπινελίκια και δεν μου χάλασε χατήρι.
Μου έχει τύχει κάποιες φορές σε hotel Β.Π. όπου πηγενα σαν συντηρητής.το είχα κάνει με τη Μαρία τη Ρουμάνα στο Λιμπερτυ, η πόρτα ήταν για τον πουτσο, άνοιξε, και δεν έτρεχε μια...εγώ είχα τη Μαρία στα 4 της γαμουσα τον κωλο την είχα πιάσει από το μαλλί τα προστυχόλογα/πουτανιλικια πήγαιναν βροχή και πέρασαν δύο καθαρίστριες και καμιά 8αριά άνθρωποι. Εγώ διαπίστωσα την ώρα αυτή ότι δεν είχα θέμα, όσο για τη Μαρία...μη σου πω ότι γούσταρε πιο πολύ από μένα τη φάση. Πάει βέβαια κάπου μια διετία.
Εγώ σαν σούπερ τσοντακιας εχω συνηθισει να βλέπω άλλους να γαμανε γκόμενες από την οθόνη, ενώ παρακολουθώ σαν κερατας, και θα με έφτιαχνε να έβλεπα σε ζωντανό τις αγαπημένες μου πουτανες, αυτές που εγώ δεν μπορώ να γαμισω καλά, να ξεσκίζονται από άλλουςΜία πρόταση, να κάνουμε σεξ στα μπουρδέλα με ανοιχτή πόρτα, να βλέπουν στο σαλόνι τι γίνεται στο κρεβάτι
Αυτή που πηγαινοέρχεται χρόνια στα κεντρικά.Η νικολ με την κωλαρα είναι που έβγαινε με ένα σορτσάκι τζιν και είχε βάλει και τελευταία ελεύθερο στοματικό;;
Whorehouse blues;Ακόμα έτσι είναι αυτό;
Πέρσι το Σεπτέμβριο ίδιο ήταν στη φώτο μου..
Πάλι με Ρόζα τότε
![]()
Αν λεσ για μια κοντή ναι ήταν και την Κυριακή πρώτη βάρδια. Ατσουμπαλη χοντρή λατίναΜια Βαλερια λατινα με βυζαρες απο Μεγαλεκου 23 ειναι αυτη που ηταν Μαραθωνος 59α
Εχει φυσικες βυζαρες?
Δε βρισκω κριτικες..
Κ 2 φορες που εχω παει 1η βαρδ ηταν κλειστα
Είσαι μερακλίδικο παλικάρι?Κάποια για β βάρδια για αυταρχικό και οίκο με σύνεργα ;;
Οχι ρε μην το κανεις αυτο....θα σε πουνε μερακλοφοβικό....Είσαι μερακλίδικο παλικάρι?
![]()

Με συγκινήσατε !Πορνοαναμνήσεις...
Σήμερα θα βάλω ένα σπιτάκι, που όσο απλό κι αν φαίνεται, έχει γράψει πορνοιστορία!!!
Πηνελόπης 6 Μεταξουργείο
Το πρώτο σπιτάκι που έφερε ανατολικές κοπέλες στη χώρα μαςΤο πέτυχα στα τελευταία του με τη θεόχοντρη τσατσά που ξεχείλιζε στην καρέκλα κ είχε σφηνώσει
![]()
Ήρθαμε με τον @Elganador κ μερικά πορνοδάκρυα κύλησαν με την ιστορία του οίκου...