xan4625
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 39
- Like
- 16.961
- Πόντοι
- 7.446
γλυκομίλητος , όπως πάνταστα αρχίδια μας
της πουτανες να μην πειράξουν

γλυκομίλητος , όπως πάνταστα αρχίδια μας
της πουτανες να μην πειράξουν
είναι και μουνάρες ..Περιμένω τη στιγμή να έρθουν ιρανές εσκορτ
αν ακούσεις όμως κανένα Allahu Akbar , πήδα από το μπαλκόνιΠεριμένω τη στιγμή να έρθουν ιρανές εσκορτ
πρόσεχε γιατί ακούειαν ακούσεις όμως κανένα Allahu Akbar , πήδα από το μπαλκόνι
Ιρανή είναι ?πρόσεχε γιατί ακούει
![]()
από το αμόλΙρανή είναι ?
πρόσεχε γιατί ακούει
![]()
ανέβασε τον στον ομορφάντραΤράνς είναι ?
Πέταξες πετσέτα ?
Έχει καρτέλα ?
Έγραψες κριτική ???
![]()
Οδηγός της ιρανηςπρόσεχε γιατί ακούει
![]()
ανέβασε τον στον ομορφάντρα
και πάτα λικε με το κλώνο σου
χαχαχαχαχαχχα
οι δικοί μου είναι μάγκες αληθινή γαμιαδες και τιμημένη εδώ στο μπουΘα την ανεβάσω στους κωλομπαράδες για να σε κάνουν λίκε οι δικοί σου ...
αυτά να τα γράφετε εδώ παρακαλώ στο νήμα τουHappy Hours
Εν Αθήναι τη 24/06/2025
Αφιέρωσις στον διδάσκαλο των ταπεινών μας ανεξέλεγκτων ερωτογενών ορμών και των επακόλουθων ορθογραφικών μας παρεκκλίσεων, εξοχώτατον Hornyasfuck
"...Τί περίεργον! Αι ώραι παρήρχοντο τόσον βραδέως, και όμως η ημέρα είχε ανατείλει! Εν άρωμα από γαρδένιες και γαζίες εγέμιζε τόν αέρα. ∆ύο ελαφρά και επιμήκη σύννεφα έπλεαν εις τόν ουρανόν, σαν νησίδες εις πέλαγος γαλάζιο, ροδίζοντα συνεχώς από τάς πρώτας ακτίνας τού ηλίου που τά ήγγιζαν. Τό άγγιγμα τούτο ήτο σαν μία θωπεία εραστού εις τά βυζιά, ή τό αιδοίον, μίας κόρης δια πρώτην φοράν θωπευομένης, ή εις τούς μαστούς και τό αιδοίον μίας γυναικός ερωτευμένης, που, κατόπιν μακράς αναμονής, συνευρίσκεται με τόν εραστήν της. Εν δροσερόν ψιμύθιον αφρού ανήρχετο από τά ελαφρότατα κύματα που διέτρεχαν ως ρίγος ηδυπαθείας τήν επιφάνειαν τών πρωινών υδάτων, και διεσκορπίζοντο επί τού πελωρίου σκάφους,..."
"...Η παιδαγωγός έγινε κάτωχρος και επετάχυνε το βήμα. Αλλά η παιδίσκη είχε ήδη διακρίνει τον αυνανιζόμενον άνδρα και εκοίταζε την τεραστία ψωλήν του, τους ταλαντευόμενους από κάτω βαρείς όρχεις, καθώς και την ζωηράν χειρονομίαν που έκαμνε επί του ερωτικού οργάνου του ο λάγνος ναυτικός, τρίβων αυτό σταθερώς, και καλύπτων και αποκαλύπτων συνεχώς την ομοιάζουσαν με μεγάλη πρύμνην χονδρήν και σφύζουσα ερυθράν κεφαλήν του..."
(αποσπάσματα από το "Ο Μέγας Ανατολικός" του Α. Εμπειρίκου)
--
Σωστή επισήμανση, δεν γνώριζα την ύπαρξη του, ευχαριστώ!αυτά να τα γράφετε εδώ παρακαλώ στο νήμα του
![]()
Μαθήματα ορθογραφίας από τον hornyasfuck - Page 12 - bourdela.com forum
@hornyasfuckwww.bourdela.com
Σωστή επισήμανση, δεν γνώριζα την ύπαρξη του, ευχαριστώ!
By the way, μήπως εσύ και οι άλλοι που ξεκατινιάζεστε μεταξύ σας σε καθημερινή βάση για ότι σας κατέβει, να φτιάξετε ένα δικό σας νήμα αντί για αυτό του glamour; μήπως λέω; για σκέψου το, αν δεν το καταλαβαίνεις δεν πειράζει, αγνόησε την προτροπή μου και συνέχισε... "πας καλά, θα πας μπροστά!"
Και εσύ ποιος είσαι που κάνεις υποδείξεις; Αυτοχρίστηκες moderator; Ή σε πείραξε που έχεις περίπου τον ίδιο αριθμό σε likes στις τελευταίες κριτικές σας για την Annita;αυτά να τα γράφετε εδώ παρακαλώ στο νήμα του
![]()
Μαθήματα ορθογραφίας από τον hornyasfuck - Page 12 - bourdela.com forum
@hornyasfuckwww.bourdela.com
τύπε εγώ δεν βλέπω τα likeΚαι εσύ ποιος είσαι που κάνεις υποδείξεις; Αυτοχρίστηκες moderator; Ή σε πείραξε που έχεις περίπου τον ίδιο αριθμό σε likes στις τελευταίες κριτικές σας για την Annita;![]()
τύπε εγώ δεν βλέπω τα like
εγώ ξεμουνιαζω εσκορτ και ενημερώνω
Εχουν φτιαχτει 500 νηματα για να μη πεφτει σπαμ εδω και ξερεις ποιο ηταν αποτελεσμα? Μαλωνουν σε ολα τα ταυτοχροναΣωστή επισήμανση, δεν γνώριζα την ύπαρξη του, ευχαριστώ!
By the way, μήπως εσύ και οι άλλοι που ξεκατινιάζεστε μεταξύ σας σε καθημερινή βάση για ότι σας κατέβει, να φτιάξετε ένα δικό σας νήμα αντί για αυτό του glamour; μήπως λέω; για σκέψου το, αν δεν το καταλαβαίνεις δεν πειράζει, αγνόησε την προτροπή μου και συνέχισε... "πας καλά, θα πας μπροστά!"