Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 176 άτομα (14 μέλη και 162 επισκέπτες)

Arxontas tou skotous

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
55
Like
9.353
Πόντοι
8.236
Σταμάτησε εντελώς κ έφυγε η ολόξανθη Κορίνα:cry:
Αυτή που έχουν τώρα πολύ ατσούμπαλη κ νομίζω (δεν είμαι σίγουρος) πως την έχω πετύχει Μετάξι.
Aυτη που εχουν τώρα είναι για τη χωματερή......!!!!.
Πάντως αν σταματάει μία κοπέλα από έναν οίκο δίνουν το ίδιο όνομα κ στην αντικαταστατρια της πάντα μήπως τσιμπήσει κάποιος που δεν ξέρει!!!
Όλα για κάποιο λόγο γίνονται...
Μεγάλη απώλεια η παλιά blondie angel Κορίνα του οικου για την περιοχή!! Πάει κ αυτή δυστυχώς!!

Τελευταία τροποποίηση:

OMpaglamas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2025
Like
96
Πόντοι
0
Μπορεί να κατέβω σήμερα και με κόβω για πρώτη στάση Αντριάνα Γκράν τσιμπούκ να φύγουν τα πολλά και μετά με βλέπω για Μιχαέλα . Μια φορά την πήρα αυτό το μουνάκι της μου έχει λείψει . Όσο για Αντριάνα μύστες και γαμώ τα τυπάκια στο μπουκίτσι πολύ δυνατή περνάει και μπάλες και ακαπ .

Καινούρια είναι αυτή? Το πρωί που πέρασα ήταν η γνωστή Βικτώρια.
Αν ναι πως είναι?
Βικτώρια δεν είδα εγω , 8 Μαΐου τη πέτυχα πρώτη φορά, δες την τότε ενημέρωση, υπάρχει περιγραφή.

Declan_Rice

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
11
Like
2.052
Πόντοι
491
Καλησπέρα μύστες μου μετά από 3 μήνες αποχής από τους οίκους ανοχής , αποφάσισα να πάω Ιάσωνος 44 στην Φωτειναρα , ξέρουμε αν είναι κανονικά στο πόστο της ;

fluffy

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
16
Like
3.212
Πόντοι
1.326

fluffy

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
16
Like
3.212
Πόντοι
1.326
Εψαχνα μια συγκεκριμενη τροφη για το πουλι μου (budgie) και την εβρισκα στο πετσοπαδικο Αγκυρας και Αχαρνων.Πραγμα που σημαινε πως δε θα αφηνα το αλλο πουλι μου χωρις μουνοτροφη παραπονεμενο.Περασμα με Αναστασια στο 9 οπου οι κριτικες σας επαληθευονται ,ειναι μεστην καυλα η θεια με μυρισε οτι ειμαι σε sub κουταβι κατασταση που ψαχνει μια κουγκαρ σκυλα να τον κανει ωπα και με κατασπαραξε στα μπαμ.Ουτε καποτα στην πιπα δεν προλαβα να της πω να βαλει ,με ρουφηξε και με πηδηξε η θεια σαν 15 χρονο που το παραπλανει η καθηγητρια, και γουσταρα φουλ.Αν ξαναπαω,θα παω πιο πονημερεμενος να την πηδηξω και λιγο γτ σημερα με πηδηξε αυτη.
Δε νομίζω ότι είναι ακόμη εκεί το pet shop...

Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
629
Like
102.100
Πόντοι
125.067
Καλησπέρα μύστες μου μετά από 3 μήνες αποχής από τους οίκους ανοχής , αποφάσισα να πάω Ιάσωνος 44 στην Φωτειναρα , ξέρουμε αν είναι κανονικά στο πόστο της ;

αφου αποφάσισες να πας, πήγαινε και ενημέρωσε κιόλας.

fluffy

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
16
Like
3.212
Πόντοι
1.326
Εκει ειναι ,ισως δεν ειναι Αγκυρας η καθετη και ειναι η επομενη οδος,καθε δεκα μετρα εχει και σοκακι στο συγκεκριμενο σημειο της Καμπουλ.
ΔΕΝ υπάρχει pet shop..
Έχει γίνει μινι-μάρκετ +κρέατα ουλουάχαντ-ουλουάχαντα..

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.392
Πόντοι
42.528
IMG_8458.jpeg

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
7.221
Πόντοι
1.406
Μητσαρα θεε παρ τους και τα σώβρακα! :rockon:

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
68
Like
6.945
Πόντοι
7.621
Περασμα χθες απο χωματιανου 11 τελειωματα 2ης βαρδιας,με την Αννα ,πολυ γλυκο και ομορφο κοριτσι και με διαθεση να σε περιποιηθει,οτι λενε τοσο καιρο για αυτη ισχυει,καθως και με Ελενη αρχες 3ης βαρδιας απο βεργας 2 ,μιλφ,σιγουρα πιο μετρια εμφανιασακα αλλα με πολυ καλη διαθεση και ορεξη να σε ικανοποιησει και αυτη.Γενικοτερα απο τις καλυτερες συνεδριες και οι 2

nikokiris

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2025
Like
47
Πόντοι
0
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 & 13 υπόγειο κλειστά.

Φωκαιας 13 ισόγειο Σόνια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 17α Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 17β Κλεοπάτρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 19 Κάρλα, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 25α Καρίνα λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25β & 27α κλειστά.

Φωκαίας 27Β κάτω Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.

Φωκαίας 27Β πάνω, ανοιχτές οι πόρτες τόσο από Αχαρνών όσο και από Φωκαίας αλλά πάνω κλειδωμένη, λογικά θα ανοίξει σε λίγο.
Στο Φ17α, Αλεξάνδρα είναι η κοπέλα με το έντονο βάψιμο;

• Like
Αντιδράσεις: Terori

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.369
Πόντοι
6.246
Μην μου πεις ότι είναι η Βάσια ή τότε μιλφ άρα πριν τον κοβιντ βεργας 7 πάνω που είχε ξανθό μακρύ μαλλί τσιμπουκοχειλαρες και μεγάλα φυσικά βυζια;;;!! Αν λες αυτήν έπαιξε στον κοβιντ σε δικό της χώρο κάπου στο γαλατσι σαν ανεξάρτητη και μπαίνω μέσα κλπ ξενερώνω γιατί είχα καιρό να την δω κι είχε σπάσει ! Ξαπλώνουμε και μ λέει δν έχω καπότα ! Σκαλώνω εγώ με τα πολλά μου λέει μπες έτσι καθαρός φαίνεσαι κι εγώ είμαι κομπλέ! Θυμάμαι ότι έπαθα τέτοια τρομάρα που έφυγα σχεδόν τρέχοντας! Τώρα φαντάζομαι θα είναι σχεδόν γκιλφ! Την είχα κ στ φβ !
Στειλε μου σε προσωπικο τηλ κ προφιλ της γτ αγγελια δε βρισκω κ αναγκαστηκα θα κατεβω βεργας αν δεν τα εχεις η αν δεν τα θυμασαι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom