DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.082
- Πόντοι
- 2.846
Όχι ρε συ, υπάρχει και το εναλλάξ.Θα το παίζουμε κορόνα γράμματα
Όχι ρε συ, υπάρχει και το εναλλάξ.Θα το παίζουμε κορόνα γράμματα
Και άμα γουστάρεις έχουμε και τον τρίτον τον κανιβαλο τον φέρνουμε και αυτόνΘα το παίζουμε κορόνα γράμματα
Εγώ έχω ένα κέρμα ευρώ είναι έχει και από τής δύο μεριές γράμματα με αυτό θα παίζουμε.Όχι ρε συ, υπάρχει και το εναλλάξ.![]()
...άλλοι πάνε ν αλλάξουν τσιμουχες εγώ θα πάω ν αλλάξω μουνι & κωλι αν ερθει κι αυτόςΚαι άμα γουστάρεις έχουμε και τον τρίτον τον κανιβαλο τον φέρνουμε και αυτόν
Ω ναι.. να δώσω δώρα στ αγαπημένα αγόρια μου!!Παρεπιμπτώντος με αυτά και μ΄αυτά πλησιάζουν οι 3000 σελίδες.Μην ξεχνιόμαστε.
![]()
Είπαμε μέρα και ώρα
Όταν έρθεις μόνιμα εδώ και με πρώτη ευκαιρία.Είπαμε μέρα και ώρα
Τη για τον Σεπτέμβριο μιλάς τώρα στην βράσει κολλάει το σίδεροΌταν έρθεις μόνιμα εδώ και με πρώτη ευκαιρία.
Καυλωμένο τ αγορι μας απαπαπαπα!!!Τη για τον Σεπτέμβριο μιλάς τώρα στην βράσει κολλάει το σίδερο
Δεν κρατιέται μωρο!Όταν έρθεις μόνιμα εδώ και με πρώτη ευκαιρία.
Μέσα. Έλα εσύ και θα βρούμε τρόπο.Τη για τον Σεπτέμβριο μιλάς τώρα στην βράσει κολλάει το σίδερο
Ετοιμάσου να αλλάξεις και καταλύτη χαχαχαχαΚαυλωμένο τ αγορι μας απαπαπαπα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν κρατιέται μωρο!
Έχω αρχίσει να τον φοβάμαι κι εγώ αυτόν.Καυλωμένο τ αγορι μας απαπαπαπα!!!
Δεν κρατιέται μωρο!
Περιμένω την Τζο να μου δώσει πράσινο φως και ανεβαίνω Αθήνα σε τρεις ώρες είμαι εκείΜέσα. Έλα εσύ και θα βρούμε τρόπο.
...που να δεις και τον κανιβαλο που λέειΈχω αρχίσει να τον φοβάμαι κι εγώ αυτόν.![]()
Μας φοβισες βρε χαχαχαχαχαχα!!!Περιμένω την Τζο να μου δώσει πράσινο φως και ανεβαίνω Αθήνα σε τρεις ώρες είμαι εκεί
Σε καλό μου τόσο γέλιο, να στε καλα,σας λατρεύω!Έχω αρχίσει να τον φοβάμαι κι εγώ αυτόν.![]()
Νίκο ο γλυκας έτσι θα σκάσω μύτη στην κατεχακη με τον κανιβαλο...που να δεις και τον κανιβαλο που λέει
Μας φοβισες βρε χαχαχαχαχαχα!!!