Νέα

Ναταλία Λάμπρου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
6.549
Πόντοι
1.336

Peka_

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2023
Like
473
Πόντοι
20
Στέλνεις 3 βιντεο της (για το ένα δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν είναι αυτή, το άλλο νομίζω πως ήδη παίζει στο νήμα) και μετά για άλλα ζητάει ανταλλαγή.
Επειδή τα ξέρεις όλα μαν αυτά τα βίντεο είναι επισημα αγορασμένα ! Προφανώς θα ζητήσω ανταλλαγή για τα υπόλοιπα ! Ποιος είμαι ρε τυπε ο Χριστός να τα δίνω όλα τσάμπα?

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
6.549
Πόντοι
1.336
Επειδή τα ξέρεις όλα μαν αυτά τα βίντεο είναι επισημα αγορασμένα ! Προφανώς θα ζητήσω ανταλλαγή για τα υπόλοιπα ! Ποιος είμαι ρε τυπε ο Χριστός να τα δίνω όλα τσάμπα?
Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Για το ένα σχολίασα ότι δεν καταλαβαίνω αν είναι όντως αυτή (μπορεί και ναι, μπορεί και όχι) και πως το άλλο παίζει ήδη στο νήμα. Και για τα υπόλοιπα, ζητάς ανταλλαγη. Δεν σχολίασα το αν συμφωνώ ή όχι με το ότι ζητάς ανταλλαγη. Είναι κάτι ψευδές; Περιγραφή γεγονότων κάνω και μάλιστα απαντώντας σε κάποιον που αμφέβαλε για το αν στέλνεις το οτιδήποτε.

Peka_

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2023
Like
473
Πόντοι
20
Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Για το ένα σχολίασα ότι δεν καταλαβαίνω αν είναι όντως αυτή (μπορεί και ναι, μπορεί και όχι) και πως το άλλο παίζει ήδη στο νήμα. Και για τα υπόλοιπα, ζητάς ανταλλαγη. Δεν σχολίασα το αν συμφωνώ ή όχι με το ότι ζητάς ανταλλαγη. Είναι κάτι ψευδές; Περιγραφή γεγονότων κάνω και μάλιστα απαντώντας σε κάποιον που αμφέβαλε για το αν στέλνεις το οτιδήποτε.
Ναι έτσι είναι (όλα είναι αληθινά βέβαια να ξες). Απλά εξηγώ την θέση μου. Όποιος θέλει μάγκες στέλνει και παίρνει

Vizolagnos99

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2024
Like
672
Πόντοι
80
1000009517.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

1000009516.jpg

hlias223

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2025
Like
174
Πόντοι
0
Ρε μάγκες τι μουνι είναι αυτό… όποιος έχει κάτι ας στείλει σας παρακαλώ

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.071
Πόντοι
1.326
Δεν πρέπει να υπάρχει άντρας σ’ αυτόν τον πλανήτη — ούτε εξ αίματος ούτε κατά λάθος γνωριμία — που να την κοιτάξει και να μη θέλει να τη λιώσει στο πήδημα. Να την πεθάνει στην πούτσα. Να τη σκίσει μέχρι να της γυρίσουν τα μάτια ανάποδα και να μην ξέρει αν ζει ή τελειώνει.

Κι δεν μιλάμε για τις δήθεν καυτές τύπισσες που πουλάνε σεξ με το κουτάλι. Δεν είναι του είδους "Σάσα Μπάστα", "Σοφία Φυρού", "Νικολέτα Ράλλη" ή "Ματσούκα" – αυτές είναι βιτρίνα. Γυαλισμένα κορμιά για likes και φτηνές καύλες. Σαν φουσκωτές κούκλες που μιμούνται τη γλώσσα του σεξ αλλά δεν την έχουν μιλήσει ποτέ. Στην τελική, μπροστά της μοιάζουν με άβγαλτες πουτάνες που δεν ξέρουν τι θα πει να γεννιέσαι για να καυλώνεις το σύμπαν.

Εκείνη; Δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα. Δεν ποζάρει, δεν προκαλεί. Υπάρχει. Και μόνο που αναπνέει, σηκώνει πούτσες. Σου ανατινάζει τον εγκέφαλο χωρίς να έχει πει λέξη. Μια κίνηση της μέσης, ένα βλέμμα, μια ανάσα — και θες να τη στρώσεις κάτω, να τη χύσεις μέσα της με όλο το βάρος της ύπαρξής σου.

Δεν είναι απλώς καυλωτική. Είναι κατάρα. Είναι αυτό το είδος γυναίκας που σε σημαδεύει, που άπαξ και τη θες, δεν ξεκολλάει απ’ τον εγκέφαλό σου ούτε με χειρουργείο. Θες να την πάρεις χωρίς οίκτο. Να την κάνεις να τρέμει, να κλαίει, να παρακαλάει για ακόμα.

Δεν έχω ξαναδεί τέτοια γυναίκα. Ούτε πιστεύω πως θα ξαναδώ. Γιατί τέτοιο θηλυκό δεν είναι απλώς γυναίκα — είναι σύμπτωμα. Σε τρώει από μέσα. Σε διαλύει. Και σε κάνει να το ζητάς ξανά.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.138
Πόντοι
16.235
Tετοια καγκουροσιχαματα όπως η κοπέλα αυτή είναι απλά απεχθή...εχει βλέμμα ντάγκλας και μάλλον όχι απλά επειδή θέλει να δείχνει "πιο επιθυμητή".
Αν την έχει δοκιμάσει μέλος να μας πει εντυπώσεις...γιατί κάτι μου λέει ότι θα επιβεβαιώνει την παροιμία"όπου ακούς πολλά κεράσια βαστά μικρό καλάθι".
Οver and out.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.466
Πόντοι
4.766
Tετοια καγκουροσιχαματα όπως η κοπέλα αυτή είναι απλά απεχθή...εχει βλέμμα ντάγκλας και μάλλον όχι απλά επειδή θέλει να δείχνει "πιο επιθυμητή".
Αν την έχει δοκιμάσει μέλος να μας πει εντυπώσεις...γιατί κάτι μου λέει ότι θα επιβεβαιώνει την παροιμία"όπου ακούς πολλά κεράσια βαστά μικρό καλάθι".
Οver and out.
Καλά εσένα θα σου στείλουμε την Σαπουτζάκη και την Κοντού να τις έχεις και να τις αλλάζεις πανες για την ακράτεια να βολευτεις

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.098
Πόντοι
1.056
Καλά εσένα θα σου στείλουμε την Σαπουτζάκη και την Κοντού να τις έχεις και να τις αλλάζεις πανες για την ακράτεια να βολευτεις
Ειναι ο απολυτος άρχοντας του gilf...κατω απο 60 χρονων δεν μετραει η γυναικα...αν δεν φαντασιωνεται την μασέλα πανω στο καβλι του δεν....μερακλης!!!!Αστο να παει...αστο!!!!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.138
Πόντοι
16.235
Εσυ πρόσεχε μην σου περάσουν βραχιολακια που παθαινεις πλάκα με την κάθε καγκουριαρα που μπορεί να είναι και ανήλικη και άσε τον πρόλογο.

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
9.362
Πόντοι
1.056

Καλά στο συγκεκριμένο δεν έχει αδικο, ομορφούλα κοπελα με ωραίο σώμα αλλα τέρμα καγκουρία :vomit::vomit::vomit:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.138
Πόντοι
16.235
Καλά στο συγκεκριμένο δεν έχει αδικο, ομορφούλα κοπελα με ωραίο σώμα αλλα τέρμα καγκουρία :vomit::vomit::vomit:
Mερικοι μένουν στην επιφάνεια και σε ένα σώμα....δεν παίζουν με ποιότητα όπως έλεγε ο Τσιτσιπας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom