Vizolagnos99
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2024
- Like
- 672
- Πόντοι
- 80
Σιγα μην έχειΤελικά έστειλε σε κανέναν?εγώ δεν πήρα τίποτα
Σιγα μην έχειΤελικά έστειλε σε κανέναν?εγώ δεν πήρα τίποτα
Τσέκαρε dm και πες μας μετά αν έχωΣιγα μην έχει
Στέλνεις 3 βιντεο της (για το ένα δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν είναι αυτή, το άλλο νομίζω πως ήδη παίζει στο νήμα) και μετά για άλλα ζητάει ανταλλαγή.Σιγα μην έχει
Επειδή τα ξέρεις όλα μαν αυτά τα βίντεο είναι επισημα αγορασμένα ! Προφανώς θα ζητήσω ανταλλαγή για τα υπόλοιπα ! Ποιος είμαι ρε τυπε ο Χριστός να τα δίνω όλα τσάμπα?Στέλνεις 3 βιντεο της (για το ένα δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν είναι αυτή, το άλλο νομίζω πως ήδη παίζει στο νήμα) και μετά για άλλα ζητάει ανταλλαγή.
Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Για το ένα σχολίασα ότι δεν καταλαβαίνω αν είναι όντως αυτή (μπορεί και ναι, μπορεί και όχι) και πως το άλλο παίζει ήδη στο νήμα. Και για τα υπόλοιπα, ζητάς ανταλλαγη. Δεν σχολίασα το αν συμφωνώ ή όχι με το ότι ζητάς ανταλλαγη. Είναι κάτι ψευδές; Περιγραφή γεγονότων κάνω και μάλιστα απαντώντας σε κάποιον που αμφέβαλε για το αν στέλνεις το οτιδήποτε.Επειδή τα ξέρεις όλα μαν αυτά τα βίντεο είναι επισημα αγορασμένα ! Προφανώς θα ζητήσω ανταλλαγή για τα υπόλοιπα ! Ποιος είμαι ρε τυπε ο Χριστός να τα δίνω όλα τσάμπα?
Ναι έτσι είναι (όλα είναι αληθινά βέβαια να ξες). Απλά εξηγώ την θέση μου. Όποιος θέλει μάγκες στέλνει και παίρνειΔεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Για το ένα σχολίασα ότι δεν καταλαβαίνω αν είναι όντως αυτή (μπορεί και ναι, μπορεί και όχι) και πως το άλλο παίζει ήδη στο νήμα. Και για τα υπόλοιπα, ζητάς ανταλλαγη. Δεν σχολίασα το αν συμφωνώ ή όχι με το ότι ζητάς ανταλλαγη. Είναι κάτι ψευδές; Περιγραφή γεγονότων κάνω και μάλιστα απαντώντας σε κάποιον που αμφέβαλε για το αν στέλνεις το οτιδήποτε.
εδω εδω ψηλε, στειλεΌποιος θέλει γυμνά να μου στειλει
Στείλε φίλεΌποιος θέλει γυμνά να μου στειλει
Καλά εσένα θα σου στείλουμε την Σαπουτζάκη και την Κοντού να τις έχεις και να τις αλλάζεις πανες για την ακράτεια να βολευτειςTετοια καγκουροσιχαματα όπως η κοπέλα αυτή είναι απλά απεχθή...εχει βλέμμα ντάγκλας και μάλλον όχι απλά επειδή θέλει να δείχνει "πιο επιθυμητή".
Αν την έχει δοκιμάσει μέλος να μας πει εντυπώσεις...γιατί κάτι μου λέει ότι θα επιβεβαιώνει την παροιμία"όπου ακούς πολλά κεράσια βαστά μικρό καλάθι".
Οver and out.
Ειναι ο απολυτος άρχοντας του gilf...κατω απο 60 χρονων δεν μετραει η γυναικα...αν δεν φαντασιωνεται την μασέλα πανω στο καβλι του δεν....μερακλης!!!!Αστο να παει...αστο!!!!Καλά εσένα θα σου στείλουμε την Σαπουτζάκη και την Κοντού να τις έχεις και να τις αλλάζεις πανες για την ακράτεια να βολευτεις
Εσυ πρόσεχε μην σου περάσουν βραχιολακια που παθαινεις πλάκα με την κάθε καγκουριαρα που μπορεί να είναι και ανήλικη και άσε τον πρόλογο.Καλά εσένα θα σου στείλουμε την Σαπουτζάκη και την Κοντού να τις έχεις και να τις αλλάζεις πανες για την ακράτεια να βολευτεις
Καλά εσένα θα σου στείλουμε την Σαπουτζάκη και την Κοντού να τις έχεις και να τις αλλάζεις πανες για την ακράτεια να βολευτεις
Mερικοι μένουν στην επιφάνεια και σε ένα σώμα....δεν παίζουν με ποιότητα όπως έλεγε ο Τσιτσιπας.Καλά στο συγκεκριμένο δεν έχει αδικο, ομορφούλα κοπελα με ωραίο σώμα αλλα τέρμα καγκουρία![]()