Νέα

Κατερίνα Καινούργιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy_Belarike
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 786K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Samiakosv

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2023
Like
2.506
Πόντοι
441
Κοίτα βυζαρα
Screenshot_20250609-021714_Instagram.jpg

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
41.967
Πόντοι
6.256
40!χρονων ειναι το τσίρκο;
Ώρα για κονσερβοποίηση

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.424
Πόντοι
1.336
Κέρνα βυζο στο λαό μιλφαρα κατερινα
Αδερφέ ακόμα δεν είναι milf αλλά ανήκει στην κατηγορία cougar.
Αν και έτσι όπως το πάει αυτή με τόσο πλαστικό και τόσο κακη μεταχείριση στο σώμα της σε λίγο καιρό θα είναι σαν gilf

Jax Teller

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
9.038
Πόντοι
1.056
Αδερφέ ακόμα δεν είναι milf αλλά ανήκει στην κατηγορία cougar.
Αν και έτσι όπως το πάει αυτή με τόσο πλαστικό και τόσο κακη μεταχείριση στο σώμα της σε λίγο καιρό θα είναι σαν gilf
Χαχαχα νταξει ναι το δέχομαι...πάντως πλαστικό ή όχι η γυναικα διψάει για :knockinb:

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.424
Πόντοι
1.336
Χαχαχα νταξει ναι το δέχομαι...πάντως πλαστικό ή όχι η γυναικα διψάει για :knockinb:
Αδερφέ το αντίθετο νομίζω, η τύπισσα πρέπει να γαμιεται μόνο με πρόγραμμα μια φορά την βδομάδα.
Παλιότερα στα νιάτα της σε μια συζήτηση είχε πει μπορούν και κάνουν κάθε μέρα σεξ πώς αντέχουν, ενώ και από πρώην υπάρχουν σποντες για τις επιδόσεις τής.
Το ότι φοράει κοντά φορέματα και πετάει βυζιά έξω το κάνει γιατί αυτό την έφερε εδώ που είναι σήμερα και ότι θέλει να δει σεξουαλικά σχόλια γιατί της ανεβάζουν το φωτισμένο ηθικό της.

Jax Teller

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
9.038
Πόντοι
1.056
Αδερφέ το αντίθετο νομίζω, η τύπισσα πρέπει να γαμιεται μόνο με πρόγραμμα μια φορά την βδομάδα.
Παλιότερα στα νιάτα της σε μια συζήτηση είχε πει μπορούν και κάνουν κάθε μέρα σεξ πώς αντέχουν, ενώ και από πρώην υπάρχουν σποντες για τις επιδόσεις τής.
Το ότι φοράει κοντά φορέματα και πετάει βυζιά έξω το κάνει γιατί αυτό την έφερε εδώ που είναι σήμερα και ότι θέλει να δει σεξουαλικά σχόλια γιατί της ανεβάζουν το φωτισμένο ηθικό της.
Κουλ...το ξέρω αυτό...και ισχύει απ ότι φαίνεται...και γι αυτό τι λόγο πιστεύω ότι τώρα διψάει για :knockinb:...επειδή φαίνεται οτι δεν έχει κανει και πολύ σεξ ζωή της...

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.424
Πόντοι
1.336
Κουλ...το ξέρω αυτό...και ισχύει απ ότι φαίνεται...και γι αυτό τι λόγο πιστεύω ότι τώρα διψάει για :knockinb:...επειδή φαίνεται οτι δεν έχει κανει και πολύ σεξ ζωή της...
Αν το φαντάζεσαι έτσι και σε φτιάχνει αυτό πάω πάσο και στηρίζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom