Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ωραία? Αξίζει?live τώρα Chanel
![]()
Δεν μπορεις να γαμησεις σε αυτα τα κωλοκρεβατα!Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο
Εδώ δεν αλλάζουν σεντόνια, κρεβάτια θα αλλάξουν??Δεν μπορεις να γαμησεις σε αυτα τα κωλοκρεβατα!
Ακομη να τα αλλαξουν οι αθλιοι...!
Συνήθως 2η βάρδια ήταν αυτή νομίζω..Παίδες μία πληροφορία ήθελα. Είχατε αναφέρει εδώ μέσα ότι υπάρχει μία με τεράστια κωλαρα η Ντιάνα στο φ67 καί επειδή Εχω τρέλα με τις τεράστιες κωλάρες έχω πάει πρωί συνέχεια από το φ67 καί είναι κλειστό μήπως ξέρει κανείς πού καί πια βάρδια μπορώ νά τή βρω. Καί αν υπάρχει κάποια άλλη με τεράστια κωλαρα όχι στη Κωνσταντίνα γιατί την έχω πάρει πχ σαν της Βουλγάρας της Άντζελας στο Μ.Α 22 καί πιο μεγάλη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

πήγαινε τώρα δουλεύει μαζί με τη Σάρα,κατά 90% θα την πετύχεις 1η βάρδια και μερικές φορές 3η βάρδια.Παίδες μία πληροφορία ήθελα. Είχατε αναφέρει εδώ μέσα ότι υπάρχει μία με τεράστια κωλαρα η Ντιάνα στο φ67 καί επειδή Εχω τρέλα με τις τεράστιες κωλάρες έχω πάει πρωί συνέχεια από το φ67
Φιλε, ειμαι κ εγω κωλανθρωπος. Πολλες φορες η Ντιανα ερχεται μετα τις 11.30 και ανοιγει το μαγαζι. Καλη τυχη σημερα.Παίδες μία πληροφορία ήθελα. Είχατε αναφέρει εδώ μέσα ότι υπάρχει μία με τεράστια κωλαρα η Ντιάνα στο φ67 καί επειδή Εχω τρέλα με τις τεράστιες κωλάρες έχω πάει πρωί συνέχεια από το φ67 καί είναι κλειστό μήπως ξέρει κανείς πού καί πια βάρδια μπορώ νά τή βρω. Καί αν υπάρχει κάποια άλλη με τεράστια κωλαρα όχι στη Κωνσταντίνα γιατί την έχω πάρει πχ σαν της Βουλγάρας της Άντζελας στο Μ.Α 22 καί πιο μεγάλη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φυλής 109β Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
έβγαλαν και άλλο στρώμα...
![]()