anatolgami
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.083
- Πόντοι
- 1.106
Γενικα, ναιΤη ρενα κι εγω ηθελα να τη δοκιμασω αλλα δεν προλαβα. Αξιζει;
Γενικα, ναιΤη ρενα κι εγω ηθελα να τη δοκιμασω αλλα δεν προλαβα. Αξιζει;
Σου κανει γουστα ή ειναι ξινη;Γενικα, ναι
Νορμαλ ειναιΣου κανει γουστα ή ειναι ξινη;
Καμια αλλη σε αυτα τα κυβικα υπαρχει;Νορμαλ ειναι
Μαρινα απο αυριο στο priveΚαμια αλλη σε αυτα τα κυβικα υπαρχει;
Είναι η Μαρίνα που παλιότερα ήταν στο Lydia σταθμό Αττικής ?Μαρινα απο αυριο στο prive
Ναι. Εχει βαλει κιλα. ΓυναικαραΕίναι η Μαρίνα που παλιότερα ήταν στο Lydia σταθμό Αττικής ?
Ακριβη η Μαρινα. Θελει 100αρικοΝαι. Εχει βαλει κιλα. Γυναικαρα
αυτος ο κωλος θυμιζει Dakota Johnson και το βυζι
τι λετε?
Ειναι κ το hotel μεσα. 75 ουσιαστικα για 1 ωραΑκριβη η Μαρινα. Θελει 100αρικο
Dakota επανήλθε; Αν ναι pm pleaseκαμια σχεση, η Dakota εχει αδυνατησει σχετικα κιολας
Και γω θέλω να ξέρω! Την πρώτη φορά που πήγα στην Dakota ήμουν θολωμένος απτις καβλες και έψαχνα κάτι διαφορετικό. Πήγα, ξεχαρμανιασα και στο φεύγα είπα στον εαυτό μου, τι μαλάκια έκανες, καλύτερα να τράβαγες μια παχιά, λόγω κυβικών. Όσο πέρναγε η ώρα και το σκεφτόμουν μου άρεσε όλο και περισσότερο, μέχρι που ξαναπήγα μια δυο φορές και μετά εξαφανίστηκε. Κρίμα και ήταν τούμπανη η φάση και κοντά στο σπίτι μου κιολαςDakota επανήλθε; Αν ναι pm please
kai μενα με ενδιαφερει για dakota ,αν γινεται φιλε δωσε ινφοDakota επανήλθε; Αν ναι pm please
Δυνατό bbw αλλά μάλλον τέλοςΚαι γω θέλω να ξέρω! Την πρώτη φορά που πήγα στην Dakota ήμουν θολωμένος απτις καβλες και έψαχνα κάτι διαφορετικό. Πήγα, ξεχαρμανιασα και στο φεύγα είπα στον εαυτό μου, τι μαλάκια έκανες, καλύτερα να τράβαγες μια παχιά, λόγω κυβικών. Όσο πέρναγε η ώρα και το σκεφτόμουν μου άρεσε όλο και περισσότερο, μέχρι που ξαναπήγα μια δυο φορές και μετά εξαφανίστηκε. Κρίμα και ήταν τούμπανη η φάση και κοντά στο σπίτι μου κιολας
Καλησπέρα συναγωνιστή μπορείς σε παρακαλώ πάρα πολύ να μου στείλεις το τηλέφωνο της Μαρίνας σε πμ; Ευχαριστώ πάρα πολύ!!Μαρινα απο αυριο στο prive
Πιο πίσω γράφουν ότι έγινε μαμά, οποτε μάλλον ναι.. Δεν πειράζει. Καλά να ειναιΔυνατό bbw αλλά μάλλον τέλος
Ε καλά ναι εννοείται. Ήταν κ καλό τυπακιΠιο πίσω γράφουν ότι έγινε μαμά, οποτε μάλλον ναι.. Δεν πειράζει. Καλά να ειναι
Dakota επανήλθε; Αν ναι pm please
Dakota Stella ήταν ότι πρέπει για bbw lovers και για διαφορετικούς λόγους δεν είναι πλέον διαθέσιμεςΜια Στελλα μιλφακι που εγραφε και δω στο σαητ σταματησε να φανταστω.Ηταν καλο vfm για χοντρολαγνους δυσκολα να παιζει κατι αντιστοιχο τωρα.