Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
494
Like
40.923
Πόντοι
42.697
Ζελένσκι: «Ο Ερντογάν μου δήλωσε την δέσμευσή του στην εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας και στο ότι η Κριμαία είναι Ουκρανική.» —

Από που να το πιάσεις τώρα όλο αυτό;
Αρχικά, από που και ως που ο Ερντογάν μπορεί να δεσμευτεί... για την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας; Στη συνέχεια: η χώρα που καταπατά την ακεραιότητα της Κύπρου "δεσμεύεται" για την ακεραιότητα της Ουκρανίας.!!! Στυλοβάτης Του διεθνούς δικαίου!

FB_IMG_1747334224011.jpg

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.235
Πόντοι
7.046

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
11.536
Πόντοι
3.786
Μακρόν, Μερτς, Στάρμερ, Ζελένσκι :
«Η Ρωσία επιθυμεί απεγνωσμένα μια εκεχειρία!!!!»

... 5 λεπτά αργότερα…
«Προτείνουμε 30ήμερη άνευ όρων κατάπαυση του πυρός και θα συνεχίσουμε να εξοπλίζουμε την Ουκρανία εν τω μεταξύ».

… 5 λεπτά αργότερα…
«Απαιτούμε από τη Ρωσία να αποδεχτεί την κατάπαυση του πυρός!!!»

… 5 λεπτά αργότερα…
«Η Ρωσία είναι αυτή που χάνει και θέλει απεγνωσμένα να επανεξοπλιστεί!!».

… 5 λεπτά αργότερα…
«Γιατί η Ρωσία αγνοεί το αίτημά μας για κατάπαυση του πυρός;;;;;»

Μα καλά τι πίνουν;;;;;;;;
Αααχαχαχαχαχα
Όλοι είδαμε τι πίνουν

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.509
Πόντοι
2.356
Ζελένσκι: «Ο Ερντογάν μου δήλωσε την δέσμευσή του στην εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας και στο ότι η Κριμαία είναι Ουκρανική.» —

Από που να το πιάσεις τώρα όλο αυτό;
Αρχικά, από που και ως που ο Ερντογάν μπορεί να δεσμευτεί... για την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας; Στη συνέχεια: η χώρα που καταπατά την ακεραιότητα της Κύπρου "δεσμεύεται" για την ακεραιότητα της Ουκρανίας.!!! Στυλοβάτης Του διεθνούς δικαίου!

FB_IMG_1747334224011.jpg
O Ερντογαν εφαγε πορτα απο Τραμπ και Πουτιν και το σόου που ετοιμαζε πήγε κουβα.
καλα οι δικοί μας δε συζητώ με τον κουβα στο χερι
200w.gif

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
11.536
Πόντοι
3.786
Μακρόν, Μερτς, Στάρμερ, Ζελένσκι :
«Η Ρωσία επιθυμεί απεγνωσμένα μια εκεχειρία!!!!»

... 5 λεπτά αργότερα…
«Προτείνουμε 30ήμερη άνευ όρων κατάπαυση του πυρός και θα συνεχίσουμε να εξοπλίζουμε την Ουκρανία εν τω μεταξύ».

… 5 λεπτά αργότερα…
«Απαιτούμε από τη Ρωσία να αποδεχτεί την κατάπαυση του πυρός!!!»

… 5 λεπτά αργότερα…
«Η Ρωσία είναι αυτή που χάνει και θέλει απεγνωσμένα να επανεξοπλιστεί!!».

… 5 λεπτά αργότερα…
«Γιατί η Ρωσία αγνοεί το αίτημά μας για κατάπαυση του πυρός;;;;;»

Μα καλά τι πίνουν;;;;;;;;
Αααχαχαχαχαχα
Αμφέβαλλα πως σε κοινή θέα μπορούσε να πει κανείς πως "τραβάγανε και ρουφαγανε" όχι ότι τους πολυνοιάζει κ ολας,όμως μετά από τις άνωθεν συμπεριφορές...σίγουρα ρουφούσαν μυτιές

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.997
Πόντοι
2.356

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
56.186
Πόντοι
47.917
Δε βαριέσαι.....;;;;;
Ούτως η άλλως εγώ κ εσύ τα πληρώσαμε και θα τα πληρώσουμε ξανά κ ξανά

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
494
Like
40.923
Πόντοι
42.697

Συνημμένα

• IMG_20250518_084604_421.jpg
    IMG_20250518_084604_421.jpg
    194,8 KB · Εμφανίσεις: 12

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.722
Πόντοι
2.636
Ζαχάροβα για Ζελένσκι: Περιμένουμε τον κλόουν, να του περάσει η επίδραση από τα παραισθησιογόνα.
Ακριβώς αυτό είναι ο Ζελένσκυ - ένας κλόουν - και είναι πολύ τραγικό που η Ελληνική Κυβέρνηση τον στηρίζει τόσο πολύ. Σε αυτά πρέπει να κοντράρουμε τον κάθε Μητσοτάκη και όχι με τα ξυλόλια του κάθε Βελόπουλου και της κάθε Κωνσταντοπούλου.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
56.186
Πόντοι
47.917
Έχω γνωστό μου με φσρνα πουλερικών και έστειλε νεοσσούς κοτόπουλα στην Ρωσία και κατασχέθηκαν και τώρα στα σύνορα με Πολωνία
Ευρωπαίοι κλεφτοκοταδες :confused:
Βέβαια μη ξεχνιόμαστε από τον μέγιστο κλέφτη Μητσοτάκη που έκλεβε αγάλματα

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.235
Πόντοι
7.046
Έχω γνωστό μου με φσρνα πουλερικών και έστειλε νεοσσούς κοτόπουλα στην Ρωσία και κατασχέθηκαν και τώρα στα σύνορα με Πολωνία

Γιατί χρησιμοποιείς όμως παρελθόντα χρόνο; Το Σόι κλέβει συνέχεια.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
44.049
Πόντοι
9.931

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.911
Πόντοι
266
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα.
Αν θελει η Αμερικη, μπορει να ειναι χρησιμη.
Απλα κοβει το επιδομα στον κλοουν.
Κι ετσι τελειωνει ο πολεμος. Με συνθηκολογηση του ηττημενου φυσικα, αυτονοητο.

Οι Ουκρανοι επειτα, εχουν το ελευθερο, να κρεμασουν τον κλοουν που κατεστρεψε την Ουκρανια.
Γιατι δεν φταιει η Ρωσια.
Φταιει ο κλοουν που τον εβαλαν αλλοι, να ζητα ενταξη στο νατο και αλλες μαλακιες.
Κι εχασε τη μιση χωρα και το μισο πληθυσμο.
Κρεμασμα με λιθοβολισμο.

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.509
Πόντοι
2.356

Aπο Ουκρανια ομως τα φέρνουν ολα στην Ευρωπη αδασμολογητα. Λαθρεμπόριο και με το νομο. Ο έλληνας φερνει αμάξι απο ευρωπαϊκή χωρα και πληρώνει δασμους.
Ευρώπη της κωλοτρυπας

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
494
Like
40.923
Πόντοι
42.697
Από χθες με αφορμή την Γιουροβίζιον έχω κάνει καινούργιο συκώτι με τα ουκρανολαγνα και ουκρανοπληκτα ναυάγια των σοσιαλ!
Όλο το προηγούμενο διάστημα όλοι αυτοί εμπαιζανε και χλευαζανε την κλαυδια επειδή και μόνο είναι ρωσσοποντια η κοπέλα. Τι γυαλιά φοράει πως είναι έτσι τι μύτη σαν πτηνο έχει τι μεγάλα αυτιά έχει τι χαλι φορέμα φοράει κτλ . Μιλάμε για λύσσα!

Με το που τα πήγε καλά όμως άρχισε το μαδομουνι μεταξύ των ναυαγίων δημόσια στο φεις αχαχαχα

Οι Έλληνες ουκρανοπληκτοι αγανάκτησαν λεεiι που η Ουκρανία δεν έδωσε ούτε ένα πόντο στην Ελλάδα παρόλη την στήριξη του Κούλη με όπλα κτλ στην σωστή πλευρά της ιστορίας.σπαραδεκτο! Από την άλλοι οι εν Ελλάδι ουκρανοι κατηγορούν τους Έλληνες ουκρανοπληκτοι σαν εγκάθετους του Πούτιν!!!!!

Και τώρα έχουν δύο ημέρες που τσακώνονται μαλλιουραβιουνται μεταξυτωνε και ο ένας κάνει μπλοκ τον άλλον αχαχαχα

Μιλάμε για πολύ ποπ κορν!!!!

Συνημμένα

• images.jpeg
    images.jpeg
    9,6 KB · Εμφανίσεις: 9

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.568
Πόντοι
3.246
Από χθες με αφορμή την Γιουροβίζιον έχω κάνει καινούργιο συκώτι με τα ουκρανολαγνα και ουκρανοπληκτα ναυάγια των σοσιαλ!
Όλο το προηγούμενο διάστημα όλοι αυτοί εμπαιζανε και χλευαζανε την κλαυδια επειδή και μόνο είναι ρωσσοποντια η κοπέλα. Τι γυαλιά φοράει πως είναι έτσι τι μύτη σαν πτηνο έχει τι μεγάλα αυτιά έχει τι χαλι φορέμα φοράει κτλ . Μιλάμε για λύσσα!

Με το που τα πήγε καλά όμως άρχισε το μαδομουνι μεταξύ των ναυαγίων δημόσια στο φεις αχαχαχα

Οι Έλληνες ουκρανοπληκτοι αγανάκτησαν λεεiι που η Ουκρανία δεν έδωσε ούτε ένα πόντο στην Ελλάδα παρόλη την στήριξη του Κούλη με όπλα κτλ στην σωστή πλευρά της ιστορίας.σπαραδεκτο! Από την άλλοι οι εν Ελλάδι ουκρανοι κατηγορούν τους Έλληνες ουκρανοπληκτοι σαν εγκάθετους του Πούτιν!!!!!

Και τώρα έχουν δύο ημέρες που τσακώνονται μαλλιουραβιουνται μεταξυτωνε και ο ένας κάνει μπλοκ τον άλλον αχαχαχα

Μιλάμε για πολύ ποπ κορν!!!!

Το βάζω και εδώ έτσι να μην ξεχνάμε ποιοί επίσης ξυνίσαν
με την -εξαιρετική για μένα- Κλαυδία!

Μα πώς γίνεται να συμπίπτει η αισθητική ορισμένων έτσι απροκάλυπτα;;;

Σε πολλούς/ές μπορεί να μην άρεσε αλλά το λένε πιο διακριτικά ρε παιδί μου :2funny:

«Παρακολουθώ την Klavdia από τότε που ήταν 15 ετών γιατί μοιάζει στην ανιψιά μου. Έχει μια τέτοια πειθαρχία, ένα τέτοιο βάδισμα σε αυτό που θέλει να πρεσβεύσει. Από την άλλη πλευρά η τόση ποιότητα και το στιλ δεν μπορώ να την πάρω στο μαγαζί μου. Δεν θα το χαράμιζα αυτό το κορίτσι», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Από την άλλη πλευρά φυσικά πρέπει να ζήσει κάποιος, να δείξει την αξία του και δεν ξέρεις πού να τον τοποθετήσεις. Λατρεύω τους σχεδιαστές που έκαναν το ρούχο της. Στην αρχή είπα “ωχ γιατί τόσο πολύ σοβαρό;”, μετά όμως όταν έλεγξα το ρούχο είπα “εδώ είμαστε”. Δεν θα έβαζα αυτό το μανίκι – χελιδόνι. Με χάλασε η αλλαγή του ρούχου. Δεν θα την ήθελα», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο ο σχεδιαστής μόδας.

«Η γνώμη μου είναι ότι είναι άσχημο να θυμίζουμε σε μέρες χαράς κάτι που είναι πένθιμο. Εμείς όμως που κατέχουμε την ιστορία και είναι τραγική, ξέρουμε τον σκοπό του τραγουδιού, και ότι αυτό ήταν ένα μήνυμα. Όμως αυτό δεν το ξέρει ο καθένας. Τα show τα βάζω σε μία άλλη μεριά», κατέληξε ο Λάκης Γαβαλάς.

:dunno:...de gustibus et coloribus non est disputandum...:confused:

Τα μπόλντ θκάμ εννοείται.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Τοσο ηλιθιοι,κριμα!
Ειναι γνωστο βεβαια ποσο μεγαλα ψεκια ειναι οι ουκρανομαχοι ..
Μερικοι απο αυτους πιστευαν οτι τα γεγονοτα του 14 εγιναν για την ενταξη στο ΝΑΤΟ ,αλλοι οτι οι πολιτες της Κριμαιας δεν ηθελαν να ενταχθουν στη Ρωσικη Ομοσπονδια κτλ :D:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom