kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.784
- Πόντοι
- 7.885
Λογικά έχουν πιάσει θέση και τα γνωστά μπαρμπαδια για μάτι 

Οκ και αυτοί έχουν ψυχή βοηθούν με τον τρόπο τους στην ποικιλομορφία της καυλοπανίδας της παραλίαςΛογικά έχουν πιάσει θέση και τα γνωστά μπαρμπαδια για μάτι![]()
κάνεις γυμνισμο στην καλόγρια;Πήγα για safe καλόγρια beach κοντα στην Πατρα,next time τοτε
Naiκάνεις γυμνισμο στην καλόγρια;
Στην Κινέτα πότε θα έρθεις να μείνουν όλοι άφωνοι και όλες άφωνες;
...αν ντυθώ καλόγερος ? θα μου κάνεις γυμνισμό ? ε ?
Και τι θες ρε τυπε να σου γυρίσουμε τσόντα δεν με λένε Σειρηνάκη φίλε θα μπορούσε αλλά δεν με λένεΚαι …; Έγινε τίποτα …; Μόνο αυτή η φωτό κάποια άλλη ….! Η τίποτα
Φουλ συννεφιά και σκόνη..Τι καιρο έχει Κινέτα σημερα να ξερω εάν αξιζει;;;;
Από βδομάδα στρώνει αρκετά και για αρκετό χρονικό διάστημα την εβδομάδα που μας πέρασε πήγα δύο φορές είχε κόσμο και αρκετά ζευγάρια και στο σχοινί και στο ξενοδοχείο αν ξέρεις που λέωΤι καιρο έχει Κινέτα σημερα να ξερω εάν αξιζει;;;;
Το φαντάστηκα και πήγα πιο κοντα για safeΦουλ συννεφιά και σκόνη..
Στην παπατζα είσαι πρώτη Κατερινακι.Το φαντάστηκα και πήγα πιο κοντα για safe
Το φαντάστηκα και πήγα πιο κ
Αν είναι η Κατερίνα που νομίζω οτι είναι την έχω πετύχει κινετα τότε τυπε αν την δεις σε παραλία γυμνιστών θα πάθεις κοκομπλοκοΣτην παπατζα είσαι πρώτη Κατερινακι.
Τόσο τούμπανο το μωρο δλδ θα τον παίξουμε κιόλαςΑν είναι η Κατερίνα που νομίζω οτι είναι την έχω πετύχει κινετα τότε τυπε αν την δεις σε παραλία γυμνιστών θα πάθεις κοκομπλοκο
Καταδρομική γτ είμαι και κομάντος τύποι καταδρομική στην Κινέτα με τρία παιχνιδιάρικα ζευγάρια μεσιμερι σήμερα
Δεν γίνεται να μας τον παίξει δλδ;; Μια ιδέα λέω…Τόσο τούμπανο το μωρο δλδ θα τον παίξουμε κιόλας
Ναι ισχύει και νομίζω θα αυξηθεί η κίνηση και ο κόσμος σιγά σιγά δυστυχώς δούλευα οπότε δεν κατέβηκα αλλά θα πέσει καταδρομική καλήΠάντως σήμερα Κυριακή 18/05 που πήγα εγώ, είχε γύρω στις 5-6 ομπρέλες με ζευγάρια στην πρώτη παραλία (πριν το βράχο), αρκετούς συναδέλφους στις επόμενες παραλίες, μεταξύ αυτών και καμιά στρειτ ζευγαρια.
Ωστόσο μετά τις 18:00 ξεκίνησε το πάρτυ, ειδικά στην τελευταία παραλία (των γκει όπως έχει αναφερθεί εδώ). Ήμασταν 6-7 αγόρια, όπου όλο και αυξανόταν το πλήθος των παρευρισκόμενων. Όσο παρέμεινα, παίξαμε κονταρομαχίες και πεοθηλασμό.
Στην επιστροφή μου κατά τις 19:00, είδα ένα ζευγάρι να παίζει ελαφρώς, το έκοψαν όταν πέρασα. Κατά τ’ άλλα μόνο άντρες στη διαδρομή.
Μάλλον οι Κυριακές είναι για ημέρα πάρτυ.