Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 622K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.784
Πόντοι
7.885
Λογικά έχουν πιάσει θέση και τα γνωστά μπαρμπαδια για μάτι :jerking::jerking::2funny::2funny:

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.710
Πόντοι
201
Λογικά έχουν πιάσει θέση και τα γνωστά μπαρμπαδια για μάτι :jerking::jerking::2funny::2funny:
Οκ και αυτοί έχουν ψυχή βοηθούν με τον τρόπο τους στην ποικιλομορφία της καυλοπανίδας της παραλίας :wanker:

antonipapa

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2018
Like
37
Πόντοι
0
Καποιοι που θα ήθελαν να παμε το σκ;;ή και σημερα;;

giorgos1717

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
493
Πόντοι
21
Και …; Έγινε τίποτα …; Μόνο αυτή η φωτό κάποια άλλη ….! Η τίποτα

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
238
Πόντοι
20
Τι καιρο έχει Κινέτα σημερα να ξερω εάν αξιζει;;;;
Από βδομάδα στρώνει αρκετά και για αρκετό χρονικό διάστημα την εβδομάδα που μας πέρασε πήγα δύο φορές είχε κόσμο και αρκετά ζευγάρια και στο σχοινί και στο ξενοδοχείο αν ξέρεις που λέω

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
238
Πόντοι
20
Το φαντάστηκα και πήγα πιο κ

Στην παπατζα είσαι πρώτη Κατερινακι.
Αν είναι η Κατερίνα που νομίζω οτι είναι την έχω πετύχει κινετα τότε τυπε αν την δεις σε παραλία γυμνιστών θα πάθεις κοκομπλοκο

giorgos1717

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
493
Πόντοι
21
Αν είναι η Κατερίνα που νομίζω οτι είναι την έχω πετύχει κινετα τότε τυπε αν την δεις σε παραλία γυμνιστών θα πάθεις κοκομπλοκο
Τόσο τούμπανο το μωρο δλδ θα τον παίξουμε κιόλας

miltos4

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2024
Like
144
Πόντοι
1
Καταδρομική γτ είμαι και κομάντος τύποι καταδρομική στην Κινέτα με τρία παιχνιδιάρικα ζευγάρια μεσιμερι σήμερα

Τόσο τούμπανο το μωρο δλδ θα τον παίξουμε κιόλας
Δεν γίνεται να μας τον παίξει δλδ;; Μια ιδέα λέω…

cdBIANCA

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2019
Like
92
Πόντοι
0
Πάντως σήμερα Κυριακή 18/05 που πήγα εγώ, είχε γύρω στις 5-6 ομπρέλες με ζευγάρια στην πρώτη παραλία (πριν το βράχο), αρκετούς συναδέλφους στις επόμενες παραλίες, μεταξύ αυτών και καμιά στρειτ ζευγαρια.

Ωστόσο μετά τις 18:00 ξεκίνησε το πάρτυ, ειδικά στην τελευταία παραλία (των γκει όπως έχει αναφερθεί εδώ). Ήμασταν 6-7 αγόρια, όπου όλο και αυξανόταν το πλήθος των παρευρισκόμενων. Όσο παρέμεινα, παίξαμε κονταρομαχίες και πεοθηλασμό.

Στην επιστροφή μου κατά τις 19:00, είδα ένα ζευγάρι να παίζει ελαφρώς, το έκοψαν όταν πέρασα. Κατά τ’ άλλα μόνο άντρες στη διαδρομή.

Μάλλον οι Κυριακές είναι για ημέρα πάρτυ.

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
238
Πόντοι
20
Πάντως σήμερα Κυριακή 18/05 που πήγα εγώ, είχε γύρω στις 5-6 ομπρέλες με ζευγάρια στην πρώτη παραλία (πριν το βράχο), αρκετούς συναδέλφους στις επόμενες παραλίες, μεταξύ αυτών και καμιά στρειτ ζευγαρια.

Ωστόσο μετά τις 18:00 ξεκίνησε το πάρτυ, ειδικά στην τελευταία παραλία (των γκει όπως έχει αναφερθεί εδώ). Ήμασταν 6-7 αγόρια, όπου όλο και αυξανόταν το πλήθος των παρευρισκόμενων. Όσο παρέμεινα, παίξαμε κονταρομαχίες και πεοθηλασμό.

Στην επιστροφή μου κατά τις 19:00, είδα ένα ζευγάρι να παίζει ελαφρώς, το έκοψαν όταν πέρασα. Κατά τ’ άλλα μόνο άντρες στη διαδρομή.

Μάλλον οι Κυριακές είναι για ημέρα πάρτυ.
Ναι ισχύει και νομίζω θα αυξηθεί η κίνηση και ο κόσμος σιγά σιγά δυστυχώς δούλευα οπότε δεν κατέβηκα αλλά θα πέσει καταδρομική καλή

• Like
Αντιδράσεις: xxTxx

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom