Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 25.271
Τι κόμπο έδεσε ακριβώςόλα καλά απλά και κατανοητά ......................... αλλά η τελευταία πρόταση μας έδεσε κόμπο!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι κόμπο έδεσε ακριβώςόλα καλά απλά και κατανοητά ......................... αλλά η τελευταία πρόταση μας έδεσε κόμπο!!!!!!!!!!!!!!!!
Awww that's too bad.δεν ξέρουμε αγγλικά !!!!!!!!![]()
Με μια εκτόνωση στην μια ώρα, θα έχουμε έκπτωση ???Για να λύσω κάποιες απορίες γιατί με ρωτάτε τώρα όλοι μετά την τελευταία κριτική που ανέβηκε για μένα.
Κανονικά το πρόγραμμα μου προσφέρει ΔΥΟ εκτονώσεις την ώρα οι επόμενες είναι+20 έκαστος.
Ναι προσφέρω μισάωρο πρόγραμμα στα 100 αλλά με ΜΙΑ εκτόνωση. I hope this clears things up
Awww that's too bad.
Βλέποντας όμως ότι συνομιλούμε σε έναν διαδικτυακό χώρο αυτή τη στιγμή παίρνω ως δεδομένο ότι έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο και άρα και στο google translate![]()
ΌχιΜε μια εκτόνωση στην μια ώρα, θα έχουμε έκπτωση ???![]()
Βλέπεις είμαστε αρχάριοι ακόμη. Που θα πάει θα τα μάθουμεAwww that's too bad.
Βλέποντας όμως ότι συνομιλούμε σε έναν διαδικτυακό χώρο αυτή τη στιγμή παίρνω ως δεδομένο ότι έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο και άρα και στο google translate![]()
Πες τα...!!!Μην ξύνεις πληγές...![]()
Έλα κι εσύ στην τάξη μας τώρα που ξεκινάμε...Πες τα...!!!
Εμένα με έδιωξε επειδή έκανα μερικά μαθήματα με άλλη δασκάλα....δεν θυμάσαι?Έλα κι εσύ στην τάξη μας τώρα που ξεκινάμε...
Μη μπερδεύεσαι. Εννοώ θα ξεκινήσουμε μαθήματα μέσω διαδικτύου οι 3 μας. Εγώ εσύ και ο @pastelios. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνουμε λέκτορεςΕμένα με έδιωξε επειδή έκανα μερικά μαθήματα με άλλη δασκάλα....δεν θυμάσαι?
Η Αννουλα μας είναι δύναμη... ΠΑΝΤΟΎ!!!!!Μη μπερδεύεσαι. Εννοώ θα ξεκινήσουμε μαθήματα μέσω διαδικτύου οι 3 μας. Εγώ εσύ και ο @pastelios. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνουμε λέκτορες
Ε τότε πρέπει να αλλάξει το nickname της σε PowerAnna24 να ταιριάζει γάντι!Η Αννουλα μας είναι δύναμη... ΠΑΝΤΟΎ!!!!!
Άντε καλά σε συγχωρώΕμένα με έδιωξε επειδή έκανα μερικά μαθήματα με άλλη δασκάλα....δεν θυμάσαι?
το επομενο δεκαημερο ειναι ζητημα ζωης για εσενα