λοιπόν με αφορμή τις κριτικές του συναγωνιστη milfomaniac θέλω να συνοψίσω λίγο την κατάσταση που αν μη τι άλλο έχω εγώ αντιμετωπίσει στο
Μεταξουργείο, πράγματα που ξέρω backstage, αλλά και το τι διαβάζω Ανησυχητικά συχνά... 1) το κόλπο "finish baby" στο οκταλεπτο ώστε να δώσεις και δεύτερο παράβολο για να τελειώσεις! Μάλιστα έχω ακούσει πουτανα να το λέει: γιατί στη Φυλής που παίρνουν 20 καλύτερα είναι? Με την τσατσά να χαμογελάει κιόλας!
2) υπεραπλο υπεραποστειρωμενο πρόγραμμα σα να βάζεις το πουλί σου σε μια τρύπα δέντρου κάτι που σε κάνει ούτε να λειτουργείς καλά μα σαφώς ούτε να το ευχαριστιεσαι, είναι σα να βαράς μαλακια
3) προσοχή μα προσοχή μα ΠΡΟΣΟΧΗ αν είστε λίγο παραπάνω εκδηλωτικοί κατά την πίπα και πάτε να πιάσετε κεφάλι σε πουτανα παίζει να σας δαγκώσει το καυλι και να φάτε μέχρι και ξυλο
4) το δράμα του αγαπουλη/νταβα που γυροφερνει εκεί, που σε κοιτάει με μίσος που του γάμησες τη γκόμενα που ψάχνεται για καυγά στον πεζόδρομο που διαβάζει σχόλια και κριτικές εδώ μέσα να δει αν χύνει η γκόμενα του με πελάτες και ψάχνει ποιο μέλος είναι ποιος κτλ
5) πουτάνες με εμφανή ψυχολογικά που ΘΑ βρεις μπελά. Κάποιες απ' αυτές...Χριστίνα Ρωσίδα πορνομωλ, Νικόλ Μολδαβη η γυρολόγος, Βίκυ η Ρωσίδα Κολωνού 45, μια προς glif Ρωσιδα αδυνατη β βάρδια Κολωνού 45 οροφος, Ιωάννα λειβαδιωτισσα, η Ρουμάνα πρεζου η αλοιθωρη στο Ιασωνος27. Όλες αυτές έχουν προκαλέσει καυγά/φασαρία ως και εμπλοκή νταβαδων. Επίσης το 1/2 από τσατσαδες/τσάτσους βρίζουν το πάνε για καυγά/απειλούν να φάμε ξύλο από τα εκεί ΠΡΩΚΤΟ-παλίκαρα.
6) το "παιχνίδι" βρες το μαχαίρι...ένα/δύο μαχαίρια που κυκλοφορούν από χέρι σε χέρι ή που ναι σε καβατζα. Αυτό βοηθάει στο ν αποφεύγεται το πέσιμο/ψάξιμο από μπατσους και σ ενδεχόμενο καυγά να φανεί τσαμπουκας μεταξύ πελατων. Επίσης οι μπάτσοι που συνήθως γύροβολανε εκεί πέρα τα παίρνουν/έχουν αργαααααα αντανακλαστικά.
7) πορνομωλ και τα μαγαζιά που έχουν ο Κοντός Αλβανός με τη λεσβία αδερφή του καλό είναι ν αποφεύγονται, το μωλ ειδικά έχει δώσει φασαρίες, παρεξηγήσεις, έχει κλείσει πολλάκις στο παρελθόν για...μαστρωπεια, τραφικινγκ, έχουν βρεθεί ντρογκια και άλλα.
8) γενικά προσωπικά προτρέπω να πάει ο καθένας στα στανταρακια του, αυτά που ναι καλά για τον ΙΔΙΟ και ότι άλλο καλό προκύψει αν προκύψει. Γενικά μακριά και αγαπημενοι,.