Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 195.924
Καλησπέρα αστέρι μου!Kαλησπερα κουμπαρουλα μουυυυυυ...![]()
Καλησπέρα αστέρι μου!Kαλησπερα κουμπαρουλα μουυυυυυ...![]()
Και 3 ώρες να σου πω...!!Καλησπέρα στους απανταχού πιστολέρος!
Απορία ξέρει, κάποιος που έχει συναντηθεί με την εκπληκτική Τζο, αν αντέχει στη μία ώρα μόνο από πίσω και αν αντέχει δυνατό σφυροκόπημα στο υπέροχο κωλαράκι της;
Γιατί έχω ψηθεί πολύ να την συναντήσω!
Να στε πάντα γεροί όλοι!
ΠΟΤΕ δεν απεργώ από τους λουτσους
Καλημέρα σας αγαπητή μου κυρία αύριο θα προβείτε εις απεργία??
Μπράβο σου κοπελαρα μας.Τα φιλιά μου & τα λέμε από κοντά Παρασκευή
![]()
Και 3 ώρες να σου πω…!!
*Οι αντοχές μου…είναι Απεριόριστες
Είσαι στο εξοχικό μου κουμπάρα???..ΠΟΤΕ δεν απεργώ από τους λουτσους, απλά θ απολαύσω την εξοχη όπου ευρίσκομαι απο σήμερα το πρωί,κι αύριο!
ερωτηση...Είσαι στο εξοχικό μου κουμπάρα???..![]()
Όχι καλέ μου φίλε,,είμαστε τόσα χρόνια φίλοι και έχουμε σεβασμό ο ένας για τον άλλον αλλά και η κουμπάρα της κουμπάρας απόλυτη εμπιστοσύνη.. ....ερωτηση...
ισχυει το ο κουμπαρος την κουμπαρα η οχι
Τύπε από αυτά που γράφονται μάλλον οι άντρες δεν αντέχουν μια ώρα σφυροκόπημα. "Πεθαίνει" η γυναικάρα αυτή για δυνατό γαμήσι .Καλησπέρα στους απανταχού πιστολέρος!
Απορία ξέρει, κάποιος που έχει συναντηθεί με την εκπληκτική Τζο, αν αντέχει στη μία ώρα μόνο από πίσω και αν αντέχει δυνατό σφυροκόπημα στο υπέροχο κωλαράκι της;
Να στε πάντα γεροί όλοι!
προφανως και εκανα πλακιτσα.Όχι καλέ μου φίλε,,είμαστε τόσα χρόνια φίλοι και έχουμε σεβασμό ο ένας για τον άλλον αλλά και η κουμπάρα της κουμπάρας απόλυτη εμπιστοσύνη.. ....![]()
Πάντα με τις ωραίες φωτογραφίεςΚαλημέρα στ αγόρια μου..σήμερα θα κάνω λίγα ραντεβού, και μετά 2 Μαΐου ξανά διαθέσιμη
![]()
Το κατάλαβα καλέ μου φίλε και γιαυτό και σου απάντησα ...προφανως και εκανα πλακιτσα.
Τύπε από αυτά που γράφονται μάλλον οι άντρες δεν αντέχουν μια ώρα σφυροκόπημα. "Πεθαίνει" η γυναικάρα αυτή για δυνατό γαμήσι .
Εξαιρετικά!Τύπε από αυτά που γράφονται μάλλον οι άντρες δεν αντέχουν μια ώρα σφυροκόπημα. "Πεθαίνει" η γυναικάρα αυτή για δυνατό γαμήσι .
Οπότε Τζο μου με το καλό να βρεθούμε ελπίζω το κωλαράκι σου να γίνει σαν φρεάτιο της ΕΥΔΑΠ!!!έτσι!!!
Όχι απλά αντέχει, θα κουραστείς να παίρνεις κωλο συναγωνισταΚαλησπέρα στους απανταχού πιστολέρος!
Να στε πάντα γεροί όλοι!
Η πλάκα είναι ότι κλείνει κι αμέσως..τι στο καλό παίζει δεν ξέρω..ανοίγει για γ@μησι,κλείνει όταν σταματώ το γ@μησι!Οπότε Τζο μου με το καλό να βρεθούμε ελπίζω το κωλαράκι σου να γίνει σαν φρεάτιο της ΕΥΔΑΠ!!!![]()
..έχεις δοκιμάσει πολλές φορές καυλιαρη και ξέρεις..Όχι απλά αντέχει, θα κουραστείς να παίρνεις κωλο συναγωνιστα