kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 39.298
- Πόντοι
- 6.256
Εχουμε και αλβανό τικτοκερ
ο αλλος γιατι ξεμοναχιασε το χωριατοπαιδο μεσα στο "κρυφο δωματιο" ρε και εβλεπα το ματς και το εχασα?Τσοντα η Λιβανέζα κανονικη , τατουαζ μεσα στον προσαγωγό![]()
τον συγκινησε που εφερε τη γιαγια μαζι τουο αλλος γιατι ξεμοναχιασε το χωριατοπαιδο μεσα στο "κρυφο δωματιο" ρε και εβλεπα το ματς και το εχασα?
και εγώ άλλο απάντησα... στην έφεραΑλλο ρώτησα![]()
ο αλλος γιατι ξεμοναχιασε το χωριατοπαιδο μεσα στο "κρυφο δωματιο" ρε και εβλεπα το ματς και το εχασα?
Απο που ειναι λέει; Βορειοπειραιώτης;Βασιλης Καιλας με ψευτικο μουσι μπηκε στο παιχνιδι μπας και κερδισει λεφτα και μπορεσει να φαει επιτελους....
Γύρνα στο Ζήκο φίλεΠωπω μαλακα 2 λεπτα βλεπω και εχω ξερασει 5 φορες....ο αλλος ο τραγικος εφερε και τη μανα του τη κακομοιρα.
Πολυ καλη δουλεια εκανες μαζι του τυπισσα....κοπροσκυλο 33 χρονων που δηλωνει επαγγελμα τικ τοκερ.
ΒορειοΤιρανιωτης....τα αλλα τα 2 ζωα που τα εχουν βαλει στην αποθηκη και πατανε κουμπακια τι ρολο βαρανε;Απο που ειναι λέει; Βορειοπειραιώτης;
Ποιο Ζηκο;Γύρνα στο Ζήκο φίλε
βάζουν τα σόγια να τους κάνουν λαηκ για να το παίζουν ιν φλου ε νσερςκαι οι 16 που μπαινουν ειναι τικτοκερς μεχρι και η θεια ειναι![]()
ΒορειοΤιρανιωτης....τα αλλα τα 2 ζωα που τα εχουν βαλει στην αποθηκη και πατανε κουμπακια τι ρολο βαρανε;
Καντε ρε αχρηστοι μια περιληψη να καταλαβουμε εγω και ο Μαλαματινας Ρεζνοβ τι γινεται!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιο Ζηκο;