Νέα

Πτώση του ποσοστού ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ στην Ελλάδα από την κρίση και μετέπειτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.705
Πόντοι
3.656
Ρε μαλακα λακη...δε βαρεθηκες ρε φτωχομπινεδακο?Σου αφησε ο πατερας σου μια γκαρσονιερα σε ημιοροφο και μας τα εχεις κανει σημαδουρες....ποσο κανει ρε μαλακοπιτουρα να σου δωσω τα διπλα να την γκρεμισω με εσενα μεσα να τελειωνουμε με τη μιζερια σου ρε γαμημενε...

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.325
Πόντοι
6.256
αν το "σαπάκι" στο Καματερό δε σου κάνει , άσε που στο Καματερό έχει όμορφα διαμερίσματα με θέα κ σιγά μισή ώρα από κέντροπ αθήνα είναι

μου θυμίζεις αγάμητους χοντρούς που μυξοκλαίνε πως δεν βρίσκουν γκόμενα αλλά οι μετριούλες δεν τους κάνουν ,θέλουν μοντέλες :2funny:
όχι δεν μου κάνει έχω άλλες απαιτήσεις.

Βεβαίως...απλά καματερό είναι και πάνω εκεί στο λόφο που έχει θέα καματερό είναι και κάτω στην Δημοκρατίας (αν θυμάμαι καλά) στα σύνορα με αγ. ανάργυρους.

Και θέα όλη την αθήνα που έχει....δεν είναι για 4Κ/τμ. Σιγά τα αίματα.....και σιγά τα νεόκτιστα...τα πιο πολλά εκεί είναι το πολύ μέχρι το 2015 και τα περισσότερα εξ αυτών 2007-2010. Κλάιν μάιν δηλαδή....λαχανί μπανιέρες σχεδόν...

όσο για την περιοχή....ναι φοβερό ντιλ....δυό τσιγάρα δρόμος από τα ΛΙΟΣΙΑ...να έχεις επίσκεψη από τους γύφτους κάθε δευτερη βδομάδα...

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
24.187
Πόντοι
6.256
Πλακωσαν οι περιπτεραδες και οι επιχειρηματιες της εστιασης(τεικ αγουει) βλεπω:confused::confused::confused::coffee::coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
25.989
Πόντοι
6.056
Όχι...ούτε οι φόροι ούτε οι λάθροι...δεν υπάρχουν οικόπεδα δεν υπάρχουν σπίτια...και η βραχυχρόνια σε συνδυασμό με τις τράπεζες και τα funds που έχουν κάνει επέλαση και τα κρατάνε για την πάρτη τους είναι η αιτία. Αλλά δε θα κολλήσουμε εκεί δεν έχει και σημασία.

Όλα έχουν φορολογηθεί και περισσότερο από τα σπίτια....σε κάθε ευρώ που πληρώνεις εισπράτει 24 λεπτά το κράτος. Άλλα έχουν φορολογηθεί πολύ περισσότερο από τα σπίτια. Δεν με ενδιαφέρει να μου δώσει κανένας λογαριασμό που τα βρήκε. - Έχω ρεζερβέ χαρτόκουτο μην σε απασχολεί για μένα....

Αλλά να λες τα πράγματα όπως είναι...είδες φως και μπήκες και χρεώνεις ότι βρεις...όχι οι φόροι και οι λάθρο....χτυπάς και όποιον πάρει ο χάρος. Εγώ αυτό σχολίασα. Και όπως είπα...θυμάμαι κάτι εποχές που έμεναν άδεια για κάνα 18μηνο και τα έδιναν στην ηλικιωμένη με 5 νοίκια δώρο και 250ε το μήνα φιλική τιμή...και την κόρη δεν την έβλεπαν ποτέ.
δεν υπάρχουν αυτά που λες , πάντα η αθήνα ήταν κορεσμένη , άντε 90% υπήρχε κάλυψη ενοικιαζόμενων

Με 2+ μύρια λάθρων αυξήθηκε η ζήτηση , δεν είναι άλγεβρα , απλή λογική είναι ,
νοικιάζονται σαν οικίες κάτι ημιυπόγεια καταστήματα που λόγω νέων νόμων είναι δύσκολο να γίνουν επεγγελματική στέγη

με 2 λόγια τα πάντα νοικιάζονται διότι υπάρχει τεράστια ζήτηση μέχρι οι ταράτσες που έχουν αποθηκάκι

Σε αντίθεση με τους επαγγελματικούς χώρους κέντρο αθήνας που πάθανε ζημιά λόγω κατάρρευσης του εμπορίου

Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
397
Πόντοι
21
Με την κλάψα και την μιζέρια κανείς δεν έκανε προκοπή.
Όσοι έκαναν-κάνουν σωστές επιλογές και είναι εργατικοί, μιά χαρά θα ζουν με αξιοπρέπεια, όποιος και αν κυβερνά.
Εξαιρούνται οι ελάχιστοι πραγματικά άτυχοι, που κτυπήθηκαν από γεγονότα συγκλονιστικά πέρα από κάθε φαντασία.

Και επειδή πολλοί θα μου την «πέσουν» γιατί δεν εκφέρω γνώμη που να χαϊδεύει αυτιά, θα τονίσω τον οικονομικό αναλφαβητισμό που διακατέχει τους περισσότερους Έλληνες, με αποτέλεσμα να κρίνουν και να νομίζουν πράγματα πέραν του γνωστικού τους πεδίου.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.705
Πόντοι
3.656
Im Late On My Way GIF by Travis

Ολα τα χαμε......

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
25.989
Πόντοι
6.056
όχι δεν μου κάνει έχω άλλες απαιτήσεις.

Βεβαίως...απλά καματερό είναι και πάνω εκεί στο λόφο που έχει θέα καματερό είναι και κάτω στην Δημοκρατίας (αν θυμάμαι καλά) στα σύνορα με αγ. ανάργυρους.

Και θέα όλη την αθήνα που έχει....δεν είναι για 4Κ/τμ. Σιγά τα αίματα.....και σιγά τα νεόκτιστα...τα πιο πολλά εκεί είναι το πολύ μέχρι το 2015 και τα περισσότερα εξ αυτών 2007-2010. Κλάιν μάιν δηλαδή....λαχανί μπανιέρες σχεδόν...

όσο για την περιοχή....ναι φοβερό ντιλ....δυό τσιγάρα δρόμος από τα ΛΙΟΣΙΑ...να έχεις επίσκεψη από τους γύφτους κάθε δευτερη βδομάδα...
μια χαρά είναι ,αραιοκατοικημένα, έχεις και το πάρκο Τρίτση που είναι σούπερ
Επίσης εκεί επιτρέπεται δόμηση 2 όροφοι , ανθρώπινα πράματα
Τι το θες το κέντρο ?

κάνε κονέ όμορφα με σεβασμό στους γύφτους , παίξτο αριστοκράτης μπαλαμό ... έχει γυφτοπούλες με απίστευτα κορμιά :smitten:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.325
Πόντοι
6.256
δεν υπάρχουν αυτά που λες , πάντα η αθήνα ήταν κορεσμένη , άντε 90% υπήρχε κάλυψη ενοικιαζόμενων

Με 2+ μύρια λάθρων αυξήθηκε η ζήτηση , δεν είναι άλγεβρα , απλή λογική είναι ,
νοικιάζονται σαν οικίες κάτι ημιυπόγεια καταστήματα που λόγω νέων νόμων είναι δύσκολο να γίνουν επεγγελματική στέγη

με 2 λόγια τα πάντα νοικιάζονται διότι υπάρχει τεράστια ζήτηση μέχρι οι ταράτσες που έχουν αποθηκάκι

Σε αντίθεση με τους επαγγελματικούς χώρους κέντρο αθήνας που πάθανε ζημιά λόγω κατάρρευσης του εμπορίου
Οκ εγώ θα σου πω πως έχει....και αν θες το δέχεσαι αν δε θες όχι...αλλά είναι η πραγματικότητα..

Διότι σπίτια δεν υπάρχουν ούτε στα προάστια...πχ χολαργό...χαλάνδρι...ακόμα και νέο ψυχικό...αλσούπολη κτλπ...που σίγουρα δεν ψάχνουν ούτε τα πάκια υπόγειο ούτε οι ντιλιβεράδες να νοικιάσουν....αλλά ούτε εκεί υπάρχουν. Μην βλέπεις μόνο την Αθήνα κέντρο...δεν είναι εκεί το ζουμί μόνο....

Δεν υπάρχουν σπίτια...γιατί 15 χρόνια δεν χτιζόταν τίποτα. Τα σπίτια έχουν φύγει με τις γκόλντεν βίσα....από εκεί ξεκίνησε η ανηφόρα...κινέζοι, ισραηλινοί, τούρκοι έχουν έρθει και αγοράζουν. ήρθε και η βραχυχρόνια μαζί με τους πλειστηριασμούς και τα funds και έδεσε η φάση.

Αυτά τα αποθηκάκια εγώ δεν τα υπολογίζω καν...εδώ μιλάμε για σπίτια. Τα επαγγελματικά είναι άλλο θέμα.

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.941
Πόντοι
216
Να τους ακούτε τους λάιφ κοουτς που λένε ότι με το ενοίκιο γλυτώνεις τον ΕΝΦΙΑ..
50€ έπεσε η δόση του στεγαστικού..
Κυριάκο μην κόβεις πουθενά..

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.325
Πόντοι
6.256
μια χαρά είναι ,αραιοκατοικημένα, έχεις και το πάρκο Τρίτση που είναι σούπερ
Επίσης εκεί επιτρέπεται δόμηση 2 όροφοι , ανθρώπινα πράματα
Τι το θες το κέντρο ?

κάνε κονέ όμορφα με σεβασμό στους γύφτους , παίξτο αριστοκράτης μπαλαμό ... έχει γυφτοπούλες με απίστευτα κορμιά :smitten:
Κέντρο δεν πατάω ούτε για δουλειές :confused:

Μάλλον μιλάς για άλλη περιοχή...γιατί ούτε αραιοκατοικημένα είναι...ούτε 2 όροφοι επιτρέπονται....όλες οι πολυκατοικίες εκεί...ιδιαίτερα στο βουνό που λες εσύ...είναι θηρία...μερικές αγγελίες είχαν κάποτε μέχρι και 8ο (ωραία θέα θα στο δώσω αυτό)

Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
397
Πόντοι
21
Εσύ είσαι απόλυτα ελεύθερος να μου γράφεις ό,τι θέλεις .
Για να μην απορήσεις γιατί δεν θα πάρεις ποτέ ξανά απάντηση , το γράφω , για τους υπόλοιπους, επειδή δεν θα σε διαβάζω.
Επειδή μπήκες ήδη ignore list . Μερικοί το καταφέρνετε με τα πρώτα posts .
Ωχ! Χτύπησα φαίνεται ευαίσθητη χορδή με το καψαλισμένο πουλάκι, όσο για την ignore list βούρκωσα.
Κανόνισε μόνο να ξαναευχηθείς ψόφους και καρκίνους, γιατί...σε αφήνω να μαντέψεις..

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
25.989
Πόντοι
6.056
Οκ εγώ θα σου πω πως έχει....και αν θες το δέχεσαι αν δε θες όχι...αλλά είναι η πραγματικότητα..

Διότι σπίτια δεν υπάρχουν ούτε στα προάστια...πχ χολαργό...χαλάνδρι...ακόμα και νέο ψυχικό...αλσούπολη κτλπ...που σίγουρα δεν ψάχνουν ούτε τα πάκια υπόγειο ούτε οι ντιλιβεράδες να νοικιάσουν....αλλά ούτε εκεί υπάρχουν. Μην βλέπεις μόνο την Αθήνα κέντρο...δεν είναι εκεί το ζουμί μόνο....

Δεν υπάρχουν σπίτια...γιατί 15 χρόνια δεν χτιζόταν τίποτα. Τα σπίτια έχουν φύγει με τις γκόλντεν βίσα....από εκεί ξεκίνησε η ανηφόρα...κινέζει, ισραηλινοί, τούρκοι έχουν έρθει και αγοράζουν. ήρθε και η βραχυχρόνια μαζί με τους πλειστηριασμούς και τα funds και έδεσε η φάση.

Αυτά τα αποθηκάκια εγώ δεν τα υπολογίζω καν...εδώ μιλάμε για σπίτια. Τα επαγγελματικά είναι άλλο θέμα.
για κέντρο μιλάω ,ανεβαίνει το κέντρο και λογικά ακολουθούν οι καλές περιοχές ..

αν βγάλεις αυτά που είπαμε , υπάρχει ο παράγοντας airbnb που εκεί τι θα πούμε ? δεν μας αρέσει ?
ας βρεί τρόπους το κράτος , δηλαδή αυτοί που παίρνουν ένα σκασμό χιλιάρικα στις θεσάρες
Το βάζω φόρο καπάκι στο φόρο δεν λύνει πρόβλημα, άσε που αυτή τη πολιτική την κάνει και ο ξερω γω Κατέλης της ανίτας ,,βάζε φόρο ναούμ

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
25.989
Πόντοι
6.056
Κέντρο δεν πατάω ούτε για δουλειές :confused:

Μάλλον μιλάς για άλλη περιοχή...γιατί ούτε αραιοκατοικημένα είναι...ούτε 2 όροφοι επιτρέπονται....όλες οι πολυκατοικίες εκεί...ιδιαίτερα στο βουνό που λες εσύ...είναι θηρία...μερικές αγγελίες είχαν κάποτε μέχρι και 8ο (ωραία θέα θα στο δώσω αυτό)
αγιους αναργύρους που ανέφερες είναι 2 όροφοι , αν κάνω λάθος ας πεί κάποιος κάτοικος απο εκεί

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.941
Πόντοι
216
Είχα σταματήσει σήμερα για πεινιρλι στην Πανόρμου κ Αλεξάνδρας..
Η διπλανή πολυκατοικία είχε στην εξώπορτα καμία δεκαριά κλειδοθήκες, δείγμα ότι όλα είναι αιρ πι εν πι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.362
Πόντοι
3.556
Αντί να αφορίζεις όσους δεν ψηφίζουν ή ψηφίζουν πράσινο - μπλε, πες ευθέως τη γνώμη σου τί να ψηφίσουν οι πολίτες ώστε να βελτιωθεί η ζωή τους.
Δε μπορεί τώρα , τον γαμάνε τραβελια

Μπήκα στο νήμα του τραβελοχυμενου κλαψιάρη ας πω και εγώ τη μαλάκια μου και ας με φάνε.

500 χιλιάδες Έλληνες έχουν φύγει από τη χώρα τα τελευταία χρόνια. Μορφωμένοι άνθρωποι από αυτούς που θα έπαιρναν μισθούς (αν έβρισκαν δουλειά) αρκετά υψηλούς για να αγοράσουν σπίτια. Αυτοί αντικαταστάθηκαν από πακιστανια και λοιπά αλλοδαπά που μένουν δέκα μαζί σε δυάρια στα πατησια.

Προ κρίσης οι τράπεζες έδιναν δάνειο σε κάθε Αλμπάνο μαλακά που δε μπορούσε μετά να το αποπλήρωσει, ζούσαμε με δανεικά. Οι τράπεζες ακόμα δεν δίνουν δάνεια αλλά είναι κερδοφόρες με τις τακτικές καρτέλ που ακολουθούν όπου στέλνεις λεφτά μόνο μέσω εφαρμογής (λιγότερο κόστος για την τράπεζα) αλλά και πάλι σου κρατάνε 2-3 ευρώ. Μπινεδες Τσιπρας και Μητσοτάκης δεν κάνανε τίποτα για αυτό, ίσα ίσα σε υποχρεώνουν να έχεις ελληνικό λογαριασμό τραπεζης για να ενισχύουν το καρτέλ τους ( αντί για τζάμπα ρεβολουτ ή traderepublic που δίνουν και επιτόκιο)

Τότε υπήρχαν περισσότερες ευκαιρίες αντιπαροχής ενισχύοντας την ιδιοκατοίκηση

Αυτό που λείπει είναι να μας δώσουν ποσοστό από ακίνητα που ανήκουν σε ξένους , funds ή έγιναν Airbnb.

ΥΓ: ας ψηφίσουμε τη λεσβία που λέει ναι στη δραχμή , θα βγαίνει το στραπονιασμα του Σταλόνε πιο φτηνά

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.325
Πόντοι
6.256
για κέντρο μιλάω ,ανεβαίνει το κέντρο και λογικά ακολουθούν οι καλές περιοχές ..

αν βγάλεις αυτά που είπαμε , υπάρχει ο παράγοντας airbnb που εκεί τι θα πούμε ? δεν μας αρέσει ?
ας βρεί τρόπους το κράτος , δηλαδή αυτοί που παίρνουν ένα σκασμό χιλιάρικα στις θεσάρες
Το βάζω φόρο καπάκι στο φόρο δεν λύνει πρόβλημα, άσε που αυτή τη πολιτική την κάνει και ο ξερω γω Κατέλης της ανίτας ,,βάζε φόρο ναούμ
Δεν μπορεί να κάνει τίποτα το κράτος (τώρα ποια)

Όταν έδινε τις golden visa ήταν καλά τώρα…δεν υπάρχει γυρισμός.

Αυτό είναι η ελεύθερη οικονομία δεν μπορεί να βάλει πλαφόν…δεν είμαστε σοβιετια. Μόνο να φορολογήσει και να δώσει κίνητρα.

Δεν φταίει (στην προκειμένη) το κράτος που οι πολίτες είναι συμφεροντολόγοι μέχρι το μεδούλι.

Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
397
Πόντοι
21
Δε μπορεί τώρα , τον γαμάνε τραβελια

Μπήκα στο νήμα του τραβελοχυμενου κλαψιάρη ας πω και εγώ τη μαλάκια μου και ας με φάνε.

500 χιλιάδες Έλληνες έχουν φύγει από τη χώρα τα τελευταία χρόνια. Μορφωμένοι άνθρωποι από αυτούς που θα έπαιρναν μισθούς (αν έβρισκαν δουλειά) αρκετά υψηλούς για να αγοράσουν σπίτια. Αυτοί αντικαταστάθηκαν από πακιστανια και λοιπά αλλοδαπά που μένουν δέκα μαζί σε δυάρια στα πατησια.

Προ κρίσης οι τράπεζες έδιναν δάνειο σε κάθε Αλμπάνο μαλακά που δε μπορούσε μετά να το αποπλήρωσει, ζούσαμε με δανεικά. Οι τράπεζες ακόμα δεν δίνουν δάνεια αλλά είναι κερδοφόρες με τις τακτικές καρτέλ που ακολουθούν όπου στέλνεις λεφτά μόνο μέσω εφαρμογής (λιγότερο κόστος για την τράπεζα) αλλά και πάλι σου κρατάνε 2-3 ευρώ. Μπινεδες Τσιπρας και Μητσοτάκης δεν κάνανε τίποτα για αυτό, ίσα ίσα σε υποχρεώνουν να έχεις ελληνικό λογαριασμό τραπεζης για να ενισχύουν το καρτέλ τους ( αντί για τζάμπα ρεβολουτ ή traderepublic που δίνουν και επιτόκιο)

Τότε υπήρχαν περισσότερες ευκαιρίες αντιπαροχής ενισχύοντας την ιδιοκατοίκηση

Αυτό που λείπει είναι να μας δώσουν ποσοστό από ακίνητα που ανήκουν σε ξένους , funds ή έγιναν Airbnb.

ΥΓ: ας ψηφίσουμε τη λεσβία που λέει ναι στη δραχμή , θα βγαίνει το στραπονιασμα του Σταλόνε πιο φτηνά
Χαρά στα κουράγια σου φίλε να γράψεις έστω και αυτές τις πέντε σωστές αράδες.
Εγώ δεν το έχω (το κουράγιο), γιατί παρ' ότι είναι του πεδίου μου, θα είναι ως την παροιμία: «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα»
Οι άνθρωποι δεν θέλουν να ακούν αλήθειες, θέλουν να ακούν αυτό που έχει ριζώσει στη γκλάβα τους.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.737
Πόντοι
456
H μάνα μου και ο πατέρας μου με απολυτήρια λυκείου έχουν 3 σπίτια. Η μάνα δημόσια υπάλληλος ο πατέρας μου σε super market , ούτε βιομήχανοι , ούτε δικηγόροι και γιατροί.

Εγώ είμαι 28 παραλίγο φιλόλογος. Αντικειμενικά μάλλον δε θα μπορέσω ποτέ να αγοράσω σπίτι.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
25.989
Πόντοι
6.056
Δεν μπορεί να κάνει τίποτα το κράτος (τώρα ποια)

Όταν έδινε τις golden visa ήταν καλά τώρα…δεν υπάρχει γυρισμός.

Αυτό είναι η ελεύθερη οικονομία δεν μπορεί να βάλει πλαφόν…δεν είμαστε σοβιετια. Μόνο να φορολογήσει και να δώσει κίνητρα.

Δεν φταίει (στην προκειμένη) το κράτος που οι πολίτες είναι συμφεροντολόγοι μέχρι το μεδούλι.
ρε συ δεν συνιστά σοβιετία όταν το κράτος επεμβαίνει για να διορθώσει τα κακώς κείμενα
Αλλιώς τι το χρειαζόμαστε το κράτος ?

Σοβιετία έτσι όπως το λένε με τη κακή έννοια (για να μην δώσουμε έναυσμα σε νέα άσκοπη αντιπαράθεση)
είναι όταν το κράτος φορολογεί σαν μανιακός , φόροι φόροι φόροι και πούστικα χρησιμοποιεί τον "κοινωνικό αυτοματισμό" όπως το συμφέρει..

θυμήσου πότε μπήκε ο "προσωρινός" ενφια ? όταν κλέψανε μέχρι τα πόμολα και το ταμείο ήθελε λεφτά
Ε τα σπίτια από όπου κι αν προέρχονται έχουνε πληρωθεί πολλαπλώς στο κράτος , όσο το κράτος πίνει το αίμα των ιδιοκτητών ,αυτό είναι σοβιετία !!!

ενώ μπορούσαν ας πούμε αντί οι ιδιοκτήτες να αγοράσουν σπίτια ,να τα παίξουνε χρηματιστήριο-καζίνο ή να τα φάνε στις πουτάνες και το κράτος ή τα λαμόγια να ωφεληθούν μία φορά
τώρα τι γίνεται ? τιμωρεί το κράτος αυτούς που είχανε μυαλό ή τύχη αν θες και αντί να χάσουν τα λεφτά τους σε ζαριά, επέλεξαν να επενδύσουν σε γη ..

Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
397
Πόντοι
21
H μάνα μου και ο πατέρας μου με απολυτήρια λυκείου έχουν 3 σπίτια. Η μάνα δημόσια υπάλληλος ο πατέρας μου σε super market , ούτε βιομήχανοι , ούτε δικηγόροι και γιατροί.

Εγώ είμαι 28 παραλίγο φιλόλογος. Αντικειμενικά μάλλον δε θα μπορέσω ποτέ να αγοράσω σπίτι.
Οι γονείς σου φαντάζομαι όμως παληκάρι μου, δεν τα έτρωγαν στα σκυλάδικα και το Λουτράκι.

Εσύ πάλι γιατί «παραλίγο» φιλόλογος; Αν γίνεις σκέτο φιλόλογος, φυσικά και θα μπορέσεις να αγοράσεις σπίτι, με μισθό από σχολείο και επιπλέον τα ιδιαίτερα, με δάνειο εννοείται.
Αν όμως μείνεις παραλίγο φιλόλογος -άρα στην ουσία ανειδίκευτος με βασικό μισθό- τί μπορείς να περιμένεις;
Κάνε το παν να τελειώσεις τις σπουδές σου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom