You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 6.614
- Πόντοι
- 9.195
Μπαααααα!!! Δεν με βλέπω να φτάνω ως το τέλος!!! Μάλλον θα αρτηθώ σήμερα. Λέω να περάσω τελευταία ημέρα πριν το Πάσχα να ευχηθώ στα κορίτσια από κοντά!!! Και μιας και πάω θα πέσω με τα μούτρα στην αμαρτία!!! Μήτσο, κατά,τις 4 θα είμαι εκεί. Αν θες πέρνα για ένα ποτό κι αν δεν σ αρέσει......ντύνεσαι και φεύγεις!!!Σε θαυμάζω φίλε μου!!!
Είπα κι εγώ να κάνω νηστεία σώματος αλλά δεν τα κατάφερα.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!
DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.283
- Πόντοι
- 2.846
Αν τελειώσω νωρίς από την δουλειά, μπορεί να περάσω.Μπαααααα!!! Δεν με βλέπω να φτάνω ως το τέλος!!! Μάλλον θα αρτηθώ σήμερα. Λέω να περάσω τελευταία ημέρα πριν το Πάσχα να ευχηθώ στα κορίτσια από κοντά!!! Και μιας και πάω θα πέσω με τα μούτρα στην αμαρτία!!! Μήτσο, κατά,τις 4 θα είμαι εκεί. Αν θες πέρνα για ένα ποτό κι αν δεν σ αρέσει......ντύνεσαι και φεύγεις!!!
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 6.614
- Πόντοι
- 9.195
Εγώ είμαι εδώ τώρα 16:24Αν τελειώσω νωρίς από την δουλειά, μπορεί να περάσω.
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 31.114
- Πόντοι
- 4.656
Multi Massage DIAMOND Tora Parta Ola Marnak Kavliara!!!
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 31.114
- Πόντοι
- 4.656
Multi Massage DIAMOND Tora telefto Ora!!!
DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.283
- Πόντοι
- 2.846
Ακόμα και την τελευταία ώρα δεν σταματάς να μας κολάζεις.Multi Massage DIAMOND Tora telefto Ora!!!![]()
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 6.614
- Πόντοι
- 9.195
Πέρασμα στις 16:00. Φιλιά και ευχές με Άννα και κορίτσια. Στέλνω μήνυμα για πιθανή συνάντηση με τον φίλο DRAGON XXX και περιμένω. Με ρωτάει η Άννα με ποίαν θα περάσω. Της λεω: Άννα μου έσπασα την νηστεία σήμερα. Πάρε την αμαρτία πάνω σου και στείλε μου ο, τι θέλεις εσύ. Με κόλασε!!! Μου έστειλε το τελευταίο καυτό δίδυμο για το οποίο έγραψα την τελευταία κριτική, Αλίνα-Μαρίνα.
Repetition!!!
Μια από τα ίδια!!! Ή μάλλον όχι! Ακόμα καλύτερα!!!
Η Αλίνα παραλίγο να με τελειώσει με το απίστευτο τσιμπούκι της! Τρεις φορές την σταμάτησα! Και η Μαρίνα όσο περνάει ο καιρός και ειδικά αν την πάρεις περισσότερο από μια φορές και σε μάθει, ξεδιπλώνει απίστευτα ταλέντα!!! Αυτή την φορά,ήταν πιο χαλαρή από την προηγούμενη και έδειξε ότι το ευχαριστήθηκε περισσότερο. Και τι απίστευτο στήσιμο που κάνει αυτή η κοπέλα! Στήνεται, τουρλώνει τον κώλο της και σου πετάει το μουνί μέσα στην μάπα!!!
Όλη η στάση του κορμιού της φωνάζει: "Γάμα με"!!!
Δεν περιγράφω άλλο!!!
Συναντήθηκα στο έβγα και με τον DRAGON XXX!!! Καθίσαμε και τα είπαμε λίγο μαζι με δύο ποτά που μας κέρασε η Άννα!
Καλή Ανάσταση σε όλους!!!
Repetition!!!
Η Αλίνα παραλίγο να με τελειώσει με το απίστευτο τσιμπούκι της! Τρεις φορές την σταμάτησα! Και η Μαρίνα όσο περνάει ο καιρός και ειδικά αν την πάρεις περισσότερο από μια φορές και σε μάθει, ξεδιπλώνει απίστευτα ταλέντα!!! Αυτή την φορά,ήταν πιο χαλαρή από την προηγούμενη και έδειξε ότι το ευχαριστήθηκε περισσότερο. Και τι απίστευτο στήσιμο που κάνει αυτή η κοπέλα! Στήνεται, τουρλώνει τον κώλο της και σου πετάει το μουνί μέσα στην μάπα!!!
Δεν περιγράφω άλλο!!!
Συναντήθηκα στο έβγα και με τον DRAGON XXX!!! Καθίσαμε και τα είπαμε λίγο μαζι με δύο ποτά που μας κέρασε η Άννα!
DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.283
- Πόντοι
- 2.846
Επιτέλους φίλε μου γνωριστήκαμε και από κοντά και χάρηκα πολύ που τα είπαμε. Εκτός από φίλους εδώ στο νήμα έχω κάνει κι άλλους, που έχω γνωρίσει στο μαγαζί. Άλλη μία απόδειξη ότι αυτό το μαγαζί είναι στέκι. Στέκι ατόμων με τα ίδια γούστα και τα ίδια πάθη.Πέρασμα στις 16:00. Φιλιά και ευχές με Άννα και κορίτσια. Στέλνω μήνυμα για πιθανή συνάντηση με τον φίλο DRAGON XXX και περιμένω. Με ρωτάει η Άννα με ποίαν θα περάσω. Της λεω: Άννα μου έσπασα την νηστεία σήμερα. Πάρε την αμαρτία πάνω σου και στείλε μου ο, τι θέλεις εσύ. Με κόλασε!!! Μου έστειλε το τελευταίο καυτό δίδυμο για το οποίο έγραψα την τελευταία κριτική, Αλίνα-Μαρίνα.
Repetition!!!
Δεν περιγράφω άλλο!!!
Καλή Ανάσταση λοιπόν κι από μένα σε όλους και ιδιαιτέρως στην καλή μας φίλη και άψογη οικοδέσποινα Άννα και στα κορίτσια της!!!
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 31.114
- Πόντοι
- 4.656
Kronia pola se olus kali Anastasi me igea ke evlogia se olus Kalo Paska Levendes mou tin Triti kondasas!!!
DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.283
- Πόντοι
- 2.846
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Άννα μου σε σένα και τα κορίτσια σου και περιμένουμε την Τρίτη με μεγάλη ανυπομονησία!!!Kronia pola se olus kali Anastasi me igea ke evlogia se olus Kalo Paska Levendes mou tin Triti kondasas!!!
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.265
- Πόντοι
- 42.528
Καλή ανάσταση και καλό πάσχα αννα μου σε σένα και σε όλα τα κορίτσια σουKronia pola se olus kali Anastasi me igea ke evlogia se olus Kalo Paska Levendes mou tin Triti kondasas!!!
G1100XX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.499
- Πόντοι
- 1.436
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα να έχεις Άννα μου με τα κορίτσια σου και καλή ξεκούρασηKronia pola se olus kali Anastasi me igea ke evlogia se olus Kalo Paska Levendes mou tin Triti kondasas!!!
Multi Massage DIAMOND Tora telefto Ora!!!![]()
O Όλυμπος και ο Κίσσαβος
DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.283
- Πόντοι
- 2.846
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!!!
Άντε και από Τρίτη στο στέκι μας.
Άντε και από Τρίτη στο στέκι μας.
ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.985
- Πόντοι
- 481
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους!!
Υγεία και τύχη στα σπίτια σας.
Κάθε μεγάλο όνειρο
που όνειρο έχει μείνει
να αναστηθεί σαν τον Χριστό
χειροπιαστό να γίνει !!
Υγεία και τύχη στα σπίτια σας.
Κάθε μεγάλο όνειρο
που όνειρο έχει μείνει
να αναστηθεί σαν τον Χριστό
χειροπιαστό να γίνει !!
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 31.114
- Πόντοι
- 4.656
Kristos Anesti se Olus Levendes mou sas Efkaristo Olus O THEOS nasas ehi kala me igia!!!
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 31.114
- Πόντοι
- 4.656
Multi Massage DIAMOND Tora me Fora ta koritia ksekurastes Levendes mou!!!
Τι φωτογραφία είναι αυτή;;Multi Massage DIAMOND Tora me Fora ta koritia ksekurastes Levendes mou!!!![]()

Χρόνια πολλά!
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 31.114
- Πόντοι
- 4.656
Multi Massage DIAMOND Tora Live i Kavlo RULA!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 20K