Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.614
Πόντοι
9.195
Σε θαυμάζω φίλε μου!!!
Είπα κι εγώ να κάνω νηστεία σώματος αλλά δεν τα κατάφερα.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!
Μπαααααα!!! Δεν με βλέπω να φτάνω ως το τέλος!!! Μάλλον θα αρτηθώ σήμερα. Λέω να περάσω τελευταία ημέρα πριν το Πάσχα να ευχηθώ στα κορίτσια από κοντά!!! Και μιας και πάω θα πέσω με τα μούτρα στην αμαρτία!!! Μήτσο, κατά,τις 4 θα είμαι εκεί. Αν θες πέρνα για ένα ποτό κι αν δεν σ αρέσει......ντύνεσαι και φεύγεις!!!

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.283
Πόντοι
2.846
Μπαααααα!!! Δεν με βλέπω να φτάνω ως το τέλος!!! Μάλλον θα αρτηθώ σήμερα. Λέω να περάσω τελευταία ημέρα πριν το Πάσχα να ευχηθώ στα κορίτσια από κοντά!!! Και μιας και πάω θα πέσω με τα μούτρα στην αμαρτία!!! Μήτσο, κατά,τις 4 θα είμαι εκεί. Αν θες πέρνα για ένα ποτό κι αν δεν σ αρέσει......ντύνεσαι και φεύγεις!!!
Αν τελειώσω νωρίς από την δουλειά, μπορεί να περάσω.

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
31.114
Πόντοι
4.656
Multi Massage DIAMOND Tora Parta Ola Marnak Kavliara!!!
IMG-20250402-WA0013.jpg

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.614
Πόντοι
9.195
Πέρασμα στις 16:00. Φιλιά και ευχές με Άννα και κορίτσια. Στέλνω μήνυμα για πιθανή συνάντηση με τον φίλο DRAGON XXX και περιμένω. Με ρωτάει η Άννα με ποίαν θα περάσω. Της λεω: Άννα μου έσπασα την νηστεία σήμερα. Πάρε την αμαρτία πάνω σου και στείλε μου ο, τι θέλεις εσύ. Με κόλασε!!! Μου έστειλε το τελευταίο καυτό δίδυμο για το οποίο έγραψα την τελευταία κριτική, Αλίνα-Μαρίνα.
Repetition!!!
Μια από τα ίδια!!! Ή μάλλον όχι! Ακόμα καλύτερα!!!
Η Αλίνα παραλίγο να με τελειώσει με το απίστευτο τσιμπούκι της! Τρεις φορές την σταμάτησα! Και η Μαρίνα όσο περνάει ο καιρός και ειδικά αν την πάρεις περισσότερο από μια φορές και σε μάθει, ξεδιπλώνει απίστευτα ταλέντα!!! Αυτή την φορά,ήταν πιο χαλαρή από την προηγούμενη και έδειξε ότι το ευχαριστήθηκε περισσότερο. Και τι απίστευτο στήσιμο που κάνει αυτή η κοπέλα! Στήνεται, τουρλώνει τον κώλο της και σου πετάει το μουνί μέσα στην μάπα!!!
Όλη η στάση του κορμιού της φωνάζει: "Γάμα με"!!!
Δεν περιγράφω άλλο!!!
Συναντήθηκα στο έβγα και με τον DRAGON XXX!!! Καθίσαμε και τα είπαμε λίγο μαζι με δύο ποτά που μας κέρασε η Άννα!
Καλή Ανάσταση σε όλους!!!

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.283
Πόντοι
2.846
Πέρασμα στις 16:00. Φιλιά και ευχές με Άννα και κορίτσια. Στέλνω μήνυμα για πιθανή συνάντηση με τον φίλο DRAGON XXX και περιμένω. Με ρωτάει η Άννα με ποίαν θα περάσω. Της λεω: Άννα μου έσπασα την νηστεία σήμερα. Πάρε την αμαρτία πάνω σου και στείλε μου ο, τι θέλεις εσύ. Με κόλασε!!! Μου έστειλε το τελευταίο καυτό δίδυμο για το οποίο έγραψα την τελευταία κριτική, Αλίνα-Μαρίνα.
Repetition!!!
Μια από τα ίδια!!! Ή μάλλον όχι! Ακόμα καλύτερα!!!
Η Αλίνα παραλίγο να με τελειώσει με το απίστευτο τσιμπούκι της! Τρεις φορές την σταμάτησα! Και η Μαρίνα όσο περνάει ο καιρός και ειδικά αν την πάρεις περισσότερο από μια φορές και σε μάθει, ξεδιπλώνει απίστευτα ταλέντα!!! Αυτή την φορά,ήταν πιο χαλαρή από την προηγούμενη και έδειξε ότι το ευχαριστήθηκε περισσότερο. Και τι απίστευτο στήσιμο που κάνει αυτή η κοπέλα! Στήνεται, τουρλώνει τον κώλο της και σου πετάει το μουνί μέσα στην μάπα!!!
Όλη η στάση του κορμιού της φωνάζει: "Γάμα με"!!!
Δεν περιγράφω άλλο!!!
Συναντήθηκα στο έβγα και με τον DRAGON XXX!!! Καθίσαμε και τα είπαμε λίγο μαζι με δύο ποτά που μας κέρασε η Άννα!
Καλή Ανάσταση σε όλους!!!
Επιτέλους φίλε μου γνωριστήκαμε και από κοντά και χάρηκα πολύ που τα είπαμε. Εκτός από φίλους εδώ στο νήμα έχω κάνει κι άλλους, που έχω γνωρίσει στο μαγαζί. Άλλη μία απόδειξη ότι αυτό το μαγαζί είναι στέκι. Στέκι ατόμων με τα ίδια γούστα και τα ίδια πάθη.
Καλή Ανάσταση λοιπόν κι από μένα σε όλους και ιδιαιτέρως στην καλή μας φίλη και άψογη οικοδέσποινα Άννα και στα κορίτσια της!!!

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.283
Πόντοι
2.846
Kronia pola se olus kali Anastasi me igea ke evlogia se olus Kalo Paska Levendes mou tin Triti kondasas!!!
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Άννα μου σε σένα και τα κορίτσια σου και περιμένουμε την Τρίτη με μεγάλη ανυπομονησία!!!

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.265
Πόντοι
42.528

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.499
Πόντοι
1.436

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.985
Πόντοι
481
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους!!
Υγεία και τύχη στα σπίτια σας.

Κάθε μεγάλο όνειρο
που όνειρο έχει μείνει
να αναστηθεί σαν τον Χριστό
χειροπιαστό να γίνει !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom