fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 1.346
Άρα δεν ξεκλείδωσες100 ευρώ της έδωσα και την πρώτη φορά έκατσε μιάμιση ώρα τη δεύτερη διωρο με τα ίδια χρηματα
Άρα δεν ξεκλείδωσες100 ευρώ της έδωσα και την πρώτη φορά έκατσε μιάμιση ώρα τη δεύτερη διωρο με τα ίδια χρηματα
Μήπως να καταφύγει στη γνωστή λύση;Άρα δεν ξεκλείδωσες
Εσύ θα μετανοιώσεις πικρά μια μέρα αλλά η καρδιά μου πάγωσε πλέον...τελειωσε το πασχα ... .
Αυτονοητα πραγματα...ΤIP No3
Μη φοβάστε για το πόσο όμορφοι αλλά για το πόσο καθαροί είστε !
Καμμιά ιερόδουλη δεν έχει διώξει πελάτη λόγω ασχήμιας, έχει διώξει όμως λόγω
βρωμιάς !
Στο δωμάτιο είμαστε καθαροί και ευωδιαστοί, έχουμε ξυρίσει αρχίδια,
έχουμε κόψει νύχια ποδιών, και έχουμε μασήσει τσίχλα μέντα πιο πρίν.
Στο σαλόνι φοράμε καλά -επώνυμα ρούχα και δεν πάμε με τα ρούχα της οικοδομής.
Φοράμε τον βαφτιστικό σταυρό μας.
Δεν κρατάμε στα χέρια φρέντο εσπρέσσο.
Στεκόμαστε σε σημείο με επαρκή φωτισμό και δεν κρυβόμαστε πίσω απο άλλο μύστη.
Όταν πει η ιερόδουλη "Γεια σας τι κάνετε" πεταχτείτε και απαντήστε πρώτοι με ένα "Γεια σου και εσενα Κορινα¨ π.χ.
Έτσι θα κερδίσετε το βλέμμα και την προσοχή της, αφήστε τους άλλους να κοιτάνε σαν χάνους.
Για ενα περιεργο λογο που δεν ειχα ποτε καταλαβει δεν εβγακα ποτε το σταυρο μου σε δωματιο οικου...καποιες τον εβρισκαν και σεξι πανω μου..μεχρι που καποια μου δωρισε εναν κιολας..Ο Μπουρδελιαρης ειναι ενας αλητης στο δρομο του θεου !!!
Και γαμω την απαντηση εδωσες πλαστη μουτυπε μου, ο αγγειοπλαστης μιλαει στον πηλό για να του δωσει τη μορφη που θελει ??
η ιεροδουλη ειναι ο πηλος μας, εμεις δημιουργουμε τη μορφη που θα της δωσουμε.![]()
Κι ομως γινεται...!Στο ξεκλειδωμα πορνης δεν προσπαθουμε να νιωσουμε ποθητοι με το σεξ επι πληρωμη. Προσπαθουμε να ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΘΗΤΟΙ στην ιεροδουλη.
Να μας βλεπει και να χαμογελα,να χαιρεται που μας βλεπει, να ειμαστε το ευχαριστο διαλειμμα της αναμεσα στους αλλους πελατες !
Να ειμαστε ο ανθρωπος της ! ΝΑΙ !! Γινεται !
εκτός από το "Φοράμε τον βαφτιστικό σταυρό μας"Αυτονοητα πραγματα...
Σπάνια κάνω όπως και γλωσσόφιλα.Μετά την σπάτουλα, το πετυχημένο γλειφομούνι
Σπάνια κάνω όπως και γλωσσόφιλα.
Αν είναι ηλικιακά μικρότερη κι εμφανίσιμη σαν Εύα Μπράουν επιδιώκω φιλιά σα χαρμανιασμένος αυστριακός ζωγράφος. Ώρα γκαφ€....
Τι έπαθες δηλαδή;Τί απωθημένο είναι αυτό ;;;
"Ξεκλείδωμα Πουτανας "
Για ποιο λόγο ; Τί προσπαθείς να αποδείξεις και σε ποιον ;;;
Ξέρεις σε τί μονοπάτια θα μπεις φίλε μου ;;;
Μια φορά που έκανα μαλακια και συνάντησα βίζιτα εκτός του πληρωμένου ραντεβού, για 3-4 μήνες , το φυσούσα και δεν κρύωνε
Άρα ξεκλείδωμα είναι να σου δωθεί σαν γκόμενα;Άρα δεν ξεκλείδωσες
Mήπως τη βρήκες ξεκλείδωτη; Και μας το παίζει ξεκλειδωτής; Μήπως στην είχε ξεκλειδώσει ο δάσκαλος και δεν το ξέρεις;100 ευρώ της έδωσα και την πρώτη φορά έκατσε μιάμιση ώρα τη δεύτερη διωρο με τα ίδια χρηματα
Μήπως είχε καλέσει το 11880 και ήρθε κλειδαράς να την ξεκλειδώσει από πριν;Mήπως τη βρήκες ξεκλείδωτη; Και μας το παίζει ξεκλειδωτής; Μήπως στην είχε ξεκλειδώσει ο δάσκαλος και δεν το ξέρεις;
Πολυ σωστη προσεγγιση της εννοιας του " ξεκλειδωματος"
- Τι ειναι το ξεκλειδωμα ?
- αυτο που συμβαινει με το --ξεκλειδωμα--ειναι οταν η κοπελα χαλαρωνει-ηρεμει-ανοιγεται-εμπιστευεται
και η ολη ιστορια εξελισεται μεταξυ δυο --πραγματικα-- οικείων προσώπον
--αγνώστων μεταξυ τους στην πραγματικοτητα--
και αυτο βοηθαει στο να βγαινει κατι ομορφο-ταιριαστο, μεσα απο αυτο που λεγεται πληρωμενο σεξ.
Που σημανει καλυτερο σεξ, και ενδεχομενοι οργασμοι στην κοπέλα,
δηλαδη σεξ επιπεδου γκομενο-σχεσο-πηδηματος.........και Μεχρι εκει.
ΣΤΑ ΛΕΩ--ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ--
Ερωτευεσαι τη φαση..το σεξ που κανεις μαζι της...κσι τη λαχταρα να επαναλαβειςΗ ηδονη μεταξυ αγνωστων ειναι η κορυφωση της απολαυσης ! Μετα ερχεται το κενο, το χρονικο διαστημα που θα περασει μεχρι να ξαναδουμε την αγαπημενη μας ιεροδουλη,αυτη που περασαμε καλα.
Ισως και να μας νοιαζει τι κανει οσο περνανε οι μερες. Την σκεφτομαστε, φαντασιωνομαστε την επομενη φορα. Δεν ειναι ομως ερωτας αυτο.![]()
Πολυ σωστα..γιατι καποιοι δεν εχουν καταλαβει το νοημα των tips..Μυστη μη φοβασαι, το θρεντ αυτο δε θα σε οδηγησει στον ερωτα με μια ιεροδουλη, υπαρχουν φραγμοι, δε θα πληγωθεις ξανα, εδω μιλαμε για αλλο πραγμα. Εδω ακροβατουμε μεταξυ της επι πληρωμη ηδονης μεσω συναινεσης της ιεροδουλης και της αναγκης να επαναλαβουμε αυτη την ηδονη καθε φορα που τη βλεπουμε.
Η σχεση πελατη - ιεροδουλης δεν χανεται απλα αναβαθμιζεται.