You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
τωρα πρωινη;Μπήκα στην Αλίνα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα, άριστη επιλογή στα 10€ ,καυλιάρα και δεκτική,της έφαγα τη μουνάρα και άλλο που δεν ήθελε! Γαμήθηκε καλά και τελείωμα στο σώμα.
12μ.μ. -12 το βράδυ μού είχε πει όταν τη ρώτησα.τωρα πρωινη;
Kauliarhsg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2024
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Ξέρεις κάνεις τι έχει γίνει η Ναόμι η μαυρουλα εχω πάνω από μια βδομάδα να την πετύχω
Πήγαινε στο Λεωνίδου 28 ισόγειο πάρε την αφρικανα νεσση και ζήτησε της να αφαιρέσει την περούκαΈχει καπου κάποια με κοντό μαλλί;
Είμαστε βασιλιάδες όσο αναφορά τις τιμές φίλε μου. Πχ Στο Άμστερνταμ στις βιτρίνες δίνεις 50ρικο και τα δωμάτια είναι τρογλες χωρίς καν νιπτήρα να πλυθεις.Ε, ναι νομίζω το είχα γράψει, με το που γαργαλήσει πόρτα η τσατσά πετάγεται, επίσης, άλλη η Σόφι που δουλεύει 3η βάρδια και κατ'εξαίρεση 2η και άλλη η Σοφία που είναι 1η-2η και κατ'εξαίρεση 3η βάρδια.
Αυτό δεν είναι το στάνταρ ? όταν κάνουν αυτή την δουλειά όλη μέρα σιγά μην κάνουν και γυμναστική, τρώνε και όλο απ'εξω.
Ναί, κάπως το μαθαίνουν, έχω πετύχει 2 φλωράκια Κορεάτες 24χρ. στο Φ56, ήταν σε πρόγραμμα ανταλλαγής και το μάθανε απο συμφοιτητές και ήρθαν για "εξερεύνηση" , δεν ξέρω αν πέρασαν με καμία αλλά ήταν φούλ χεσμένοι.
Θα το ξαναπώ καθώς το έχω ζήσει, βεβαίως και υπάρχουν, στην Γερμανία, πολλά "σπίτια" του 50ρικου σε όλες τις μεγάλες πόλεις, επίσης και σε πολλά fkk αν και δεν έχω πάει ακόμα, αν εξαιρέσεις την είσοδο, στο 50ρικο είναι το 20'-30' όσο ξέρω.
Ναί, στο 20€ δεν παίζει , ίσως σε κανά τροχόσπιτο (ούτε σε αυτά έχω πάει) και ναι είναι λίγο σπάνιο αλλά όχι και μοναδικό, μήν ξεχνάμε τις διαφορές στα εισοδήματα, το Μετάξι έχει μία μοναδικότητα βέβαια, όντως μάλλον παγκοσμίως.
Johnstef
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 9.752
- Πόντοι
- 5.436
Κίρα με χαμόγελο; σίγουρα πρόσεξες καλά; Πάει, χάλασε κι αυτή...Λιοσιων 73Α μοναχή η Κιρα με χαμόγελο παρακαλώ, οριακά να περάσω για 4η φορά
memmas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 539
- Πόντοι
- 310
Ε, ναι νομίζω το είχα γράψει, με το που γαργαλήσει πόρτα η τσατσά πετάγεται, επίσης, άλλη η Σόφι που δουλεύει 3η βάρδια και κατ'εξαίρεση 2η και άλλη η Σοφία που είναι 1η-2η και κατ'εξαίρεση 3η βάρδια.
Αυτό δεν είναι το στάνταρ ? όταν κάνουν αυτή την δουλειά όλη μέρα σιγά μην κάνουν και γυμναστική, τρώνε και όλο απ'εξω.
Ναί, κάπως το μαθαίνουν, έχω πετύχει 2 φλωράκια Κορεάτες 24χρ. στο Φ56, ήταν σε πρόγραμμα ανταλλαγής και το μάθανε απο συμφοιτητές και ήρθαν για "εξερεύνηση" , δεν ξέρω
Smirni να σε ρωτήσω, τα υπόλοιπα στη Βέργας είναι κλειστά;συνέχεια σφηνάκι πάντα live επιγραμματικα
Χωματιανου 11α Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Χωματιανου 11β Βίκυ λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσίων 73β κλειστό.
Λιοσίων 73α Κιρα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βέργας 2 Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιάσονος 39 (5) Χριστινα βαριεστημενο κορίτσι λογικά από Τεπελένι ωραίο σωμα απλό πρόγραμμα τίποτα σπουδαίο φάτσα.
Ιάσονος 39 (2) Ρωσιδα στο δεκαρικο αξίζει μια βόλτα ξανθό ψιλό μιλφονι βυζαρα αλλά γρι ελληνικά, δεν την πήρα μιας και δεν υπήρχε δείγμα από χυσι μετά το γαμησι της Ιρηνας, ίσως πιο κάνα χυμό και επιστρέψω.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 Γ(κ)αβριελα γυφτε με ωραίο πατουρι και σώμα τπτ σπουδαίο σε πρόσωπο έως άσχημο.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος είπα μπας και πετύχω Λ(Μ)αρισσα που της ανεβάζουν τα χρόνια 4-4 στο 37 ήταν 18 τώρα δηλώνει 22, αλλά καμία τύχη.
Ιασωνος 37α ένα άκυρο λατινοειδες Κατερινα απλό.
Ιάσονος 39 (2) Ρωσιδα στο δεκαρικο αξίζει μια βόλτα ξανθό ψιλό μιλφονι βυζαρα αλλά γρι ελληνικά, δεν την πήρα μιας και δεν υπήρχε δείγμα από χυσι μετά το γαμησι της Ιρηνας, ίσως πιο κάνα χυμό και επιστρέψω.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 Γ(κ)αβριελα γυφτε με ωραίο πατουρι και σώμα τπτ σπουδαίο σε πρόσωπο έως άσχημο.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όροφος είπα μπας και πετύχω Λ(Μ)αρισσα που της ανεβάζουν τα χρόνια 4-4 στο 37 ήταν 18 τώρα δηλώνει 22, αλλά καμία τύχη.
Ιασωνος 37α ένα άκυρο λατινοειδες Κατερινα απλό.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 294.162
- Πόντοι
- 47.170
Όχι, όλα ανοιχτάSmirni να σε ρωτήσω, τα υπόλοιπα στη Βέργας είναι κλειστά;
Μην κάνετε το λαθος...ο ορισμός της φολας!Ιάσονος 39 (2) Ρωσιδα στο δεκαρικο αξίζει μια βόλτα ξανθό ψιλό μιλφονι βυζαρα
Yiannis42
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 423
- Πόντοι
- 21
Εχω παρατηρησει οτι οταν γραφεις ενημερωση για Μεταξι, βαζεις σχεδον σε ολες το μεγεθος βυζιου. Οταν ομως γραφεις για φυλης και πέριξ, δεν βαζεις μεγεθος βυζιου! Why????συνέχεια σφηνάκι πάντα live επιγραμματικα
Χωματιανου 11α Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Χωματιανου 11β Βίκυ λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσίων 73β κλειστό.
Λιοσίων 73α Κιρα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βέργας 2 Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Rockavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2009
- Like
- 482
- Πόντοι
- 21
Είναι θέμα marketing. Η Φυλής και πέριξ πουλάει από μόνη της. Υπάρχει και μια βυζολαγνική στασιμότης ενίοτε.Εχω παρατηρησει οτι οταν γραφεις ενημερωση για Μεταξι, βαζεις σχεδον σε ολες το μεγεθος βυζιου. Οταν ομως γραφεις για φυλης και πέριξ, δεν βαζεις μεγεθος βυζιου! Why????
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 202
- Like
- 53.016
- Πόντοι
- 36.228
Τι σχέση έχουν οι μπουρδελότσαρκες με το μάρκετινγκ τύπε μου?Είναι θέμα marketing. Η Φυλής και πέριξ πουλάει από μόνη της. Υπάρχει και μια βυζολαγνική στασιμότης ενίοτε.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.771
- Πόντοι
- 4.510
Από υπηρεσίες αξίζει;....αν εχεις γουστα αγρια πηγαινε αγκυρας 12 το αριστερο οπως βλεπεις,βρες την γκιλφαρα Αντριαννα και πες της να βγαλει την περουκα.....
Giovanni Silva.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 481
Καλησπέρα καμία νέα μαυρουλα έχουμε?
Τελευταία τροποποίηση:
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 8.151
- Πόντοι
- 1.056
Τα παντα στην ζωη εχουν σχεση με μαρκετινγκ..Τι σχέση έχουν οι μπουρδελότσαρκες με το μάρκετινγκ τύπε μου?
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 202
- Like
- 53.016
- Πόντοι
- 36.228
Καλησπέρα καμία κενούρια μαυρουλα έχουμε?
Συνημμένα
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 14.538
- Πόντοι
- 4.460
Απο τις σταθερες καλες γκιλφαρες που ξερω πανω 20 χρονια.Από υπηρεσίες αξίζει;
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 14.538
- Πόντοι
- 4.460
Πηγαινε Φιλιππιδου 11 ισογειο δευτερη βαρδια μπας και ειναι η Ναομι.Φυλης 65 Μπεκυ,πανω ή κατω δουλευει εναλαξ και Φυλης 66 Εμμυ στην τριτη βαρδια.Αλλα κανε και καμια βολτα να δεις κιολας γιατι τα γουστα διαφερουν.Μπορει να σου γυσλισει κατι αλλο.Καλησπέρα καμία νέα μαυρουλα έχουμε?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις