John agri
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.208
- Πόντοι
- 441
Γυναικάρα με θεϊκή ομορφιάΚαλησπέρα στ αγόρια μου!
![]()
Γυναικάρα με θεϊκή ομορφιάΚαλησπέρα στ αγόρια μου!
![]()
Διαβολοβδομάδα Σίγουρα... ❤❤Καλή εβδομάδα να έχουμε!
![]()
Έρωτας Χωρίς Αντίπαλο..Καλημερούδια
![]()
Μάλιστα!!!Καλησπέρα στ αγόρια μου!
![]()
μα το Θεο θελω να σε λίωσω στο γαμησι ξαναΚαλησπέρα στ αγόρια μου!
![]()
Αστέρι μου εσύΈρωτας Χωρίς Αντίπαλο..
...και ξανά..και ξανά..!μα το Θεο θελω να σε λίωσω στο γαμησι ξανα
Ευχαριστώ πολύ αγόρι!Γυναικάρα με θεϊκή ομορφιά
Γειτόνισσά έχεις κορμάρα άγαλμα λέμε θα σου έρθω αυτές της μέρες για ζάχαρη....Καλησπέρα στ αγόρια μου!
![]()
..ότι θέλει τ αγόρι μου..!Γειτόνισσά έχεις κορμάρα άγαλμα λέμε θα σου έρθω αυτές της μέρες για ζάχαρη....
Καλησπερα κουκλαρα μου !!! εσυ γεννηθηκες ερωτευσημη και εμεινες για παντα και το καλο ειναι οτι το επηγες σε αλλο επιπεδο που δεν εχει καμια κανει , μπραβο να εισαι παντα ετσι και παντα υγειης !!! Φιλια πολλα .Καλησπέρα στ αγόρια μου!
![]()
Αχ να κι ένα ακόμα αγαπημένο αγόρι.. ταξιδιάρικη ψυχη μου εσύ!Καλησπερα κουκλαρα μου !!! εσυ γεννηθηκες ερωτευσημη και εμεινες για παντα και το καλο ειναι οτι το επηγες σε αλλο επιπεδο που δεν εχει καμια κανει , μπραβο να εισαι παντα ετσι και παντα υγειης !!! Φιλια πολλα .
Ερχομαι !!! συντομα .Αχ να κι ένα ακόμα αγαπημένο αγόρι.. ταξιδιάρικη ψυχη μου εσύ!
Σε φιλώ.. !!
Εννοείται θα γυρίσουμε τσόντα. Τι να έχω δίπλα μου γυναίκα σκέτη φωτιά και να μην μπορώ να την κάνω καλά. ξέρεις εσύ εγώ τα δίνω όλα..ότι θέλει τ αγόρι μου..!
*να γυρίσουμε και καμιά τσόντα![]()
Τη γινεται ρε φίλε εδώ !!!..ότι θέλει τ αγόρι μου..!
*να γυρίσουμε και καμιά τσόντα![]()
Είμαι σίγουρος θα τον παίζουμε για καμμια βδομάδα!!!!Καληνύχτα στ αγόρια μου,και να πω ότι διαβάζω όλα τα ποστ σας όταν χαλαρωσω, αλλά μπορεί να ξεχάσω ν απαντήσω σε κάποιον, όταν πέφτουν όλα μαζι χάνω τη μπάλα..!
Σας φιλώ έναν έναν ξεχωριστά
*Ετοιμάζω δωράκι μόλις φτασει νήμα 3000 σελίδες
Χαχαχαχα μ αρεσεις εσύ,τα γράφεις γουστόζικα!Είμαι σίγουρος θα τον παίζουμε για καμμια βδομάδα!!!!
Χα χα χα...
Τι να πρωτοθαυμάσεις σ' αυτή τη γυναίκα ρε πούστη μου; Πρόσωπο, χέρια, στήθος, κοιλιά, γλουτούς, γάμπες, πατούσες, τι;;; Όμορφο πρόσωπο, απίστευτο κορμί, καλή διάθεση, τι άλλο να ζητήσεις; Joanna, μία Θεά και ταυτόχρονα μια ιέρεια του σεξ.Καλησπέρα στ αγόρια μου!
![]()
Αμοιβαία τα "αισθηματα"...αλλά....!!!Χαχαχαχα μ αρεσεις εσύ,τα γράφεις γουστόζικα!