Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 200
- Like
- 52.458
- Πόντοι
- 36.228
Όχι, είναι άλλη κοπέλαΗ Σολ από Χωματιανού μήπως είναι η ίδια με εκείνη του Φυλής εκατόν κάτι που εδώ και πολύ καιρό είναι κλειστό;
Όχι, είναι άλλη κοπέλαΗ Σολ από Χωματιανού μήπως είναι η ίδια με εκείνη του Φυλής εκατόν κάτι που εδώ και πολύ καιρό είναι κλειστό;
Αλήθεια τι έγινε η Ντιάνα με την κωλαρα αεροδρόμιοΧωρίς την κωλαρου Ντιάνα που να βγουν οι δουλειές
διάβασε τη περιγραφή μου από την ενημέρωση της προηγούμενης εβδομάδας και θα καταλάβεις.Η Σολ από Χωματιανού μήπως είναι η ίδια με εκείνη του Φυλής εκατόν κάτι που εδώ και πολύ καιρό είναι κλειστό;
Κ32Γ αν δε μ' απατά η μνήμη μουΤελικά κατάθεση έκανα στο Κολωνού τάδε, «πολύ καλό σεξ ανεβείτε και πάνω» αλλά στον πρώτο όροφο
Όχι, Κολωνού 30β 2ος όροφοςΚ32Γ αν δε μ' απατά η μνήμη μου
Μ αρέσει που κοίταξα στο χάρτη να το πετύχω..Όχι, Κολωνού 30β 2ος όροφος
Και εγώ τα μπερδεύω πάντα, δίπλα δίπλα, μπορεί και να κοιτάξεις το νούμερο από το δίπλα.Μ αρέσει που κοίταξα στο χάρτη να το πετύχω..
Σόρρυ
Θέλει απλά πολύ περπάτημα για να τα εμπεδώσουμε..Και εγώ τα μπερδεύω πάντα, δίπλα δίπλα, μπορεί και να κοιτάξεις το νούμερο από το δίπλα.
Δεν το έχω εγώ με τα νούμερα οδών γενικά. Με διορθώνει πάντα ο smirni. Ειδικά ένα φεγγάρι παλιά έκανα ντελιβερι και είχα τρελαθεί. Κάτι πολυκατοικίες γαϊδούρια α/β/γ , νούμερα άλλου, μαγαζιά να έχουν βγάλει τις πλακέτες των οδών στις γωνιές. Είχα ρίξει φρίκηΘέλει απλά πολύ περπάτημα για να τα εμπεδώσουμε..
Και στη Φυλής μπερδεύουν κάποια γιατί είναι ανάποδα το ένα Α/Β απ το άλλο![]()
Τη Μπάρμπαρα την έχει πάρει κανείς εδώ να μας πει εντυπώσεις ή αν άλλαξε/βελτιώθηκε κάτι;Φυλής 71Β 3 λατίνες, Σουζάνα , Μπάρμπαρα και η καινούργια η Κένταλ, καστανή με κυματιστο μαλλί, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, όλες με απλό πρόγραμμα.
Μήπως είναι στο 20Α; Μια gilf τσα παράξενη (που κάνει και φουλ πρόγραμμα); Που πειράχτηκε όταν ρώτησα αν έχει πιο φωτεινό δωμάτιοΦολα Alert!!!
Διπλα απο τα Ιασωνος 20 δεξια στο ισογειο. Η κοπελα δεν κανει για την δουλεια, επισης και η τσατσα προβληματικη, πολυ τοξικοτητα, μακρια μαγκες!!
Καλα γαμησια!
Κοιτα έχεις δίκιο , επηδη είναι γκέτο και κάνει μπαμ επίσης υπάρχουν κάμερες κατά μήκος και πλάτος σχεδόν όλων τον όδον που λειτουργούν κανονικά και παρακολουθούνται κύριος από την δίωξη …..Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος !!!Ποο επικυνδινο είναι σε άλλες ερημικές περιοχές κτλ !!Εγω παω κυριως μεταμεσονυχτια βαρδια Μεταξουργειο...τωρα για το αν ειναι επικινδυνο ολα σχετικα ειναι...θεωρητικα "κινδυνευεις" το ιδιο ολο το 24ωρο..τουλαχιστον εκει ειναι ολα φωταγωγημενα και εχει πολλα ματια μαρτυρες που βλεπουν...Επισης εχει και πολλους μπατσους που περιπολουν...Πιο πολυ εχω αισθανθει οτι "κινδυνευω" οσες φορες εχω περπατησει μεσανυχτα σε κατι ερημικα σκοτεινα δρομακια στην Κηφισια παρα στο Μεταξουργειο....Τωρα στην ουσια μια χαρα γυναικαρες εχει και εκεινες τις ωρες...οι "χειροτερες" μερες για να πας ειναι Τριτη-Τεταρτη-Πεμπτη απο την αποψη οτι τα πιο πολλα ειναι κλειστα...Βεβαια και παλι ολα σχετικα ειναι καθως και σε αυτες τις μερες μπορει να σου προκυψει στανταρακι απο το πουθενα...παραδοξως τα καλυτερα γαμησια τα εχω κανει απο Δευτερα-Πεμπτη....