Εγώ πάντως το πρόσωπο σου δεν το αλλάζω με τίποτα..από μπροστά δεν είμαι βρε?!
Αχ,ξέρω ότι σ αρέσω οσο τπτ, στημένη στα 4 αστέρι μου..

Εγώ πάντως το πρόσωπο σου δεν το αλλάζω με τίποτα..από μπροστά δεν είμαι βρε?!
αχ και παλι αχ!!!Καλημέρα στ αγόρια μου!
Διαθέσιμη 15:00 και μετά
Παράκληση:Μην ενοχλείτε στο τηλ μου άσχετοι που θέλετε μονο καυλαντα(καυλαντα κάνουμε στο νημα και γουστάρουμε,το τηλ ειναι όμως για δουλειά!)
Ετσι κι αλλιώς μπλοκάρω μετα, αλλα μπας κ γλυτωσω λιγο απο τον πολύτιμο χρόνο μου τ αναφέρω..
![]()
Φιλαράκι, αν είναι μόνο οικονομικό το θέμα σου, μπράβο σου που έχεις το θάρρος και το αναφέρεις. Αν θέλεις βοήθεια στείλε μου πμ και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, αρκεί να θέλει και το κορίτσι να σε δει!
Με την ευκαιρία, Τζο μου έχεις λείψει αφάνταστα. Πλησιάζει ο καιρός που θα χαλαρώσει το πρόγραμμα και θα ξαναβρεθούμε!
Φιλαράκι, αν είναι μόνο οικονομικό το θέμα σου, μπράβο σου που έχεις το θάρρος και το αναφέρεις. Αν θέλεις βοήθεια στείλε μου πμ και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, αρκεί να θέλει και το κορίτσι να σε δει!
Με την ευκαιρία, Τζο μου έχεις λείψει αφάνταστα. Πλησιάζει ο καιρός που θα χαλαρώσει το πρόγραμμα και θα ξαναβρεθούμε!
Προφανώς και κάνω πλάκα φίλε να σαι καλά,θέμα χρόνου είναι όχι χρήματοςΦιλαράκι, αν είναι μόνο οικονομικό το θέμα σου, μπράβο σου που έχεις το θάρρος και το αναφέρεις. Αν θέλεις βοήθεια στείλε μου πμ και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, αρκεί να θέλει και το κορίτσι να σε δει!
Καλησπέρα Jo . Δεν έχω την τύχη να σε έχω συναντήσει ακόμα , αλλά από όλα αυτά που διαβάζω και βλέπω ,είσαι μοναδικήl. Και δεν αναφέρομαι μόνο για τις υπηρεσίες σου που δεδομένα είναι τέλειες, αλλά και για την όμορφη συμπεριφορά σου απέναντί μας και την διάθεση που έχεις να επικοινωνείς , απαντώντας σε όλους μας , κρατώντας μας ,πάντα σε ..... ετοιμότητα με τις φωτό και τα βιντεάκια σου. Respect!!!. Φιλιά πολλά!Καλησπέρα αγόρια μου,σήμερα δεν έχω άλλη διαθεσιμότητα, έχω ήδη κλείσει τα ραντεβού που θέλω να κάνω, αρα εκτός απροόπτου ξανά δευτέρα διαθεσιμη(αύριο ξεκουραση)
Φιλάκια πολλά
![]()
Για φιλημα οι ποδαρες σου......Καλησπέρα αγόρια μου,σήμερα δεν έχω άλλη διαθεσιμότητα, έχω ήδη κλείσει τα ραντεβού που θέλω να κάνω, αρα εκτός απροόπτου ξανά δευτέρα διαθεσιμη(αύριο ξεκουραση)
Φιλάκια πολλά
![]()
Η επανάσταση της καυλας...Καλό μεσημέρι αγόρια!
![]()
Η Απλότητα Της Σεξουαλικότητας.. Έρωτας..Ενα όμορφο απόγευμα σ όλους..με φρέσκια φώτο!
![]()
Μαγευτικό σταυροπόδι. Καλή ξεκουραση καύλα απίθανη!Καλησπέρα αγόρια μου,σήμερα δεν έχω άλλη διαθεσιμότητα, έχω ήδη κλείσει τα ραντεβού που θέλω να κάνω, αρα εκτός απροόπτου ξανά δευτέρα διαθεσιμη(αύριο ξεκουραση)
Φιλάκια πολλά
![]()
Κορυφαίο...Μαγευτικό σταυροπόδι. Καλή ξεκουραση καύλα απίθανη!
Σας ευχαριστώ πολύ για την άποψή σας ,αν και δεν με γνωρίζετε προσωπικά όπως σχεδόν όλα τ αγορια εδώ ,με τιμά !Καλησπέρα Jo . Δεν έχω την τύχη να σε έχω συναντήσει ακόμα , αλλά από όλα αυτά που διαβάζω και βλέπω ,είσαι μοναδικήl. Και δεν αναφέρομαι μόνο για τις υπηρεσίες σου που δεδομένα είναι τέλειες, αλλά και για την όμορφη συμπεριφορά σου απέναντί μας και την διάθεση που έχεις να επικοινωνείς , απαντώντας σε όλους μας , κρατώντας μας ,πάντα σε ..... ετοιμότητα με τις φωτό και τα βιντεάκια σου. Respect!!!. Φιλιά πολλά!
ε ναι αφου η ικανοτητα σου στο να ξεζουμιζεις αγορακια ειναι γνωστηΣας ευχαριστώ πολύ για την άποψή σας ,αν και δεν με γνωρίζετε προσωπικά όπως σχεδόν όλα τ αγορια εδώ ,με τιμά !
..όπως σήμερα,που σας ξεζουμισα κύριε μου ,αλλά κάνατε κι εσείς εμένα χαρούμενη ακόμη μια φορά..ε ναι αφου η ικανοτητα σου στο να ξεζουμιζεις αγορακια ειναι γνωστη![]()
completely drained..όπως σήμερα,που σας ξεζουμισα κύριε μου ,αλλά κάνατε κι εσείς εμένα χαρούμενη ακόμη μια φορά..
*Ωραίο βγήκε το κλιπακι μας!
![]()
Καλά τώρα με έστειλες !!!!!Καλημέρα στ αγόρια μου!
Διαθέσιμη 15:00 και μετά
Παράκληση:Μην ενοχλείτε στο τηλ μου άσχετοι που θέλετε μονο καυλαντα(καυλαντα κάνουμε στο νημα και γουστάρουμε,το τηλ ειναι όμως για δουλειά!)
Ετσι κι αλλιώς μπλοκάρω μετα, αλλα μπας κ γλυτωσω λιγο απο τον πολύτιμο χρόνο μου τ αναφέρω..
![]()
Υπέροχα πόδια !!Καλησπέρα αγόρια μου,σήμερα δεν έχω άλλη διαθεσιμότητα, έχω ήδη κλείσει τα ραντεβού που θέλω να κάνω, αρα εκτός απροόπτου ξανά δευτέρα διαθεσιμη(αύριο ξεκουραση)
Φιλάκια πολλά
![]()
Από μπροστά από πίσω από το πρόσωπο σου έως την άκρη των δαχτύλων σου η καύλα ξεχειλίζει !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και αλίμονο σε όποιον την έχει γευτεί ..... βρίσκεται μόνιμα σε στερητικό σύνδρομο ... Joanna addicted !!!!!..από μπροστά δεν είμαι βρε?!
Πλάσμα μου όμορφο εσυ..!Από μπροστά από πίσω από το πρόσωπο σου έως την άκρη των δαχτύλων σου η καύλα ξεχειλίζει !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και αλίμονο σε όποιον την έχει γευτεί ..... βρίσκεται μόνιμα σε στερητικό σύνδρομο ... Joanna addicted !!!!!