Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

guy123guy123

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
7.380
Πόντοι
1.056
η τύπισσα πριν τα 30 της έχει αγοράσει σπίτι στην καλύτερη θέση της Θεσ/νίκης κοντά στο μισό εκατομμύριο, έχει την Bubblegun να πουλάει, είναι απ' τις πιο ακριβοπληρωμένες (αν όχι η πιο ακριβοπληρωμένη) στην Ελλάδα για χορηγούμενα σε insta κλπ, νομίζω ότι έχει και 2-3 airbnb πλέον...
Παίζει και να μην έχει "πάρα πολλά λεφτά" σαν σενάριο δηλαδή ???
Η τύπισσα είναι όσο "χαζή" ήταν η μενεγακη που έχει βγάλει τα κέρατά της, κάνει τη χαζή μπροστά στην κάμερα και από πίσω γελάει με τον κάθε μπατίρη θεοχαζο που κράζοντας την της δίνει δημοσιότητα, engagement και έτσι πωλήσεις για το brand της

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.420
Πόντοι
3.836
η τύπισσα πριν τα 30 της έχει αγοράσει σπίτι στην καλύτερη θέση της Θεσ/νίκης κοντά στο μισό εκατομμύριο, έχει την Bubblegun να πουλάει, είναι απ' τις πιο ακριβοπληρωμένες (αν όχι η πιο ακριβοπληρωμένη) στην Ελλάδα για χορηγούμενα σε insta κλπ, νομίζω ότι έχει και 2-3 airbnb πλέον...
Παίζει και να μην έχει "πάρα πολλά λεφτά" σαν σενάριο δηλαδή ???
Εχει δεν έχει προσωπικά λιγο με απασχολεί,παριστάνοντας μονίμως την θιγμένη πουτανα όμως δημιουργεί αντιπάθειες ...που ίσως τελικά να το θέλει

Jimmy_Belarike

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
1.516
Πόντοι
206
Εχει δεν έχει προσωπικά λιγο με απασχολεί,παριστάνοντας μονίμως την θιγμένη πουτανα όμως δημιουργεί αντιπάθειες ...που ίσως τελικά να το θέλει
στην Ελλάδα του 2025 που οι περισσότεροι ιδρώνουν να τα βγάλουν πέρα
ΕΙΚΑΖΩ το να είσαι"αντιπαθής" (που δεν είναι, γι' αυτό έχει τέτοιο κοινό) με αντάλλαγμα να κάνεις ΖΩΑΡΑ και να έχεις εξασφαλισμένα τα δισέγγονα σου, νομίζω είναι fair deal

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.420
Πόντοι
3.836
στην Ελλάδα του 2025 που οι περισσότεροι ιδρώνουν να τα βγάλουν πέρα
ΕΙΚΑΖΩ το να είσαι"αντιπαθής" (που δεν είναι, γι' αυτό έχει τέτοιο κοινό) με αντάλλαγμα να κάνεις ΖΩΑΡΑ και να έχεις εξασφαλισμένα τα δισέγγονα σου, νομίζω είναι fair deal
Τυπε δεν γνωρίζω την ηλικία σου,όμως εγώ έζησα όλους τους "γνωστούς" έλληνες τραγουδιστές και ηθοποιούς,Χατζηχρήστος,Καζαντζίδης,Μπέλλου κ.α. και έλεγαν στα στερνά τους πως δεν τους στήριζε η πολιτεία και άλλα...

Μιλάμε πέρασε Το χρήμα απ αυτά τα χέρια.

Τώρα εάν ο κάθε influencer λοιπόν τύπου Τουνη,Conclavio,Ορεινή Μέλισσα "μου" λένε πως βγάλανε φράγκα,σορυ κιόλας αλλά ούτε και με απασχολεί αλλά ούτε και τους πιστεύω διότι το influencing τους είναι παντελώς άκυρο (για μένα) ωστόσο σου ξαναγράφω ,δεν με απασχολεί...

Και για την Τουνη κ την κάθε Τουνη μόνο εδώ γράφω για χαβαλέ,ντρέπομαι καν να την ξεστομίσω στον κύκλο μου ως παράδειγμα !

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.788
Πόντοι
28.246

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.451
Πόντοι
481
Φεύγουν τα εξώδικα σαν σαΐτες προσοχή συνάδελφοι!!!!

Paper Airplane Travel GIF by stopmotreats

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

pervkostas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2014
Like
219
Πόντοι
20
Τυπε δεν γνωρίζω την ηλικία σου,όμως εγώ έζησα όλους τους "γνωστούς" έλληνες τραγουδιστές και ηθοποιούς,Χατζηχρήστος,Καζαντζίδης,Μπέλλου κ.α. και έλεγαν στα στερνά τους πως δεν τους στήριζε η πολιτεία και άλλα...

Μιλάμε πέρασε Το χρήμα απ αυτά τα χέρια.

Τώρα εάν ο κάθε influencer λοιπόν τύπου Τουνη,Conclavio,Ορεινή Μέλισσα "μου" λένε πως βγάλανε φράγκα,σορυ κιόλας αλλά ούτε και με απασχολεί αλλά ούτε και τους πιστεύω διότι το influencing τους είναι παντελώς άκυρο (για μένα) ωστόσο σου ξαναγράφω ,δεν με απασχολεί...

Και για την Τουνη κ την κάθε Τουνη μόνο εδώ γράφω για χαβαλέ,ντρέπομαι καν να την ξεστομίσω στον κύκλο μου ως παράδειγμα !
H Τουνη ειναι το μοναδικο ατομο απο αυτα που αναφερεις που εχει λυσει το οικονομικο της μαλλον για παντα,βγαζει τρελο χρημα και οχι απο τα social .Οι υπολοιποι Conclavio και ειδικα Ορεινη Μελισσα αν δεν αλλαξουν δεν θα εχουν συμπληρωσει ουτε τα ενσημα για συνταξη

Trelosikomaras

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
7.193
Πόντοι
1.046
Με αυτά τα στορυ που ανεβάζει μάλλον μας διαβάζει και φτιάχνεται να μας καυλωνει

Συνημμένα

• AQOkEIRPgLGJ1596hWxT2yE0t3GmFShc20JoDsE6mML9pojbTJxmIRVkn2q3IMQ2w3i1FrLtNwP93Zwi9Mf5PPK2OoPK6Z...mp4
    4 MB · Εμφανίσεις: 0
OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.443
Πόντοι
10.131
Με αυτά τα στορυ που ανεβάζει μάλλον μας διαβάζει και φτιάχνεται να μας καυλωνει
Αυτα τα ανεβαζει πιθανότατα για να διαλαλήσει την πραμάτεια της ωστε να βρει νεο φραγκατο γαμια παρα για να καυλωσει εμας τους πληβείους.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.867
Πόντοι
1.056
Αυτα τα ανεβαζει πιθανότατα για να διαλαλήσει την πραμάτεια της ωστε να βρει νεο φραγκατο γαμια παρα για να καυλωσει εμας τους πληβείους.

Η συγκεκριμένη δεν μεγάλωσε σα "όμορφη", άλλωστε δεν την παρομοίαζαν με τον Αλέν Ντελόν, αλλά με τον Χαραλαμπόπουλο,
οπότε παίζει να έχει ένα σωρό απωθημένα..

Απλά είναι από τις λίγες από αυτό το συνάφι, που δεν χρειάζεται κανέναν φραγκάτο γκόμενο.
Κοιτάξτε με ποιον έκανε το παιδί της,για ποια φράγκα μιλάμε..

Η συγκεκριμένη έχει έναν κύκλο από γκόμενες εδώ και 10plus χρόνια, την μία την ξέρω
και η αλήθεια είναι ότι η Τούνη έχει κάνει ήδη περιουσία που δεν θα κάνει ο νορμάλ κόσμος ούτε σε 10 ζωές και μάλιστα μόνη της.
Και δε μιλάω για τα φραγκοδίφραγκα του instagram..

Γενικά στα παπάρια μου για όλες αυτές, απλά μην βλέπετε παντού χορηγούς και χεσίματα στο Ντουμπάι..

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.443
Πόντοι
10.131
Η συγκεκριμένη δεν μεγάλωσε σα "όμορφη", άλλωστε δεν την παρομοίαζαν με τον Αλέν Ντελόν, αλλά με τον Χαραλαμπόπουλο,
οπότε παίζει να έχει ένα σωρό απωθημένα..

Απλά είναι από τις λίγες από αυτό το συνάφι, που δεν χρειάζεται κανέναν φραγκάτο γκόμενο.
Κοιτάξτε με ποιον έκανε το παιδί της,για ποια φράγκα μιλάμε..

Η συγκεκριμένη έχει έναν κύκλο από γκόμενες εδώ και 10plus χρόνια, την μία την ξέρω
και η αλήθεια είναι ότι η Τούνη έχει κάνει ήδη περιουσία που δεν θα κάνει ο νορμάλ κόσμος ούτε σε 10 ζωές και μάλιστα μόνη της.
Και δε μιλάω για τα φραγκοδίφραγκα του instagram..

Γενικά στα παπάρια μου για όλες αυτές, απλά μην βλέπετε παντού χορηγούς και χεσίματα στο Ντουμπάι..
Το οτι εχει πολλα χρήματα δεν σημαίνει και οτι θα κανει σχέση με κάποιον που βγάζει 1500 το μηνα, λογικα θα ψάξει για κάποιον που θα ειναι οικονομικά άνετος ιδικα αν ψάχνει κάποιον για μόνιμη σχέση και οχι για ξεπέτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom