ποσες ωρες να εχω περπατησει πρεζοπεριοχη και να μν βρισκω καμια ελεοςΠρεζου ειναι αλλα οχι διαλυμενη,προτεινω πολλες,να τις βρουμε ειναι η αμφιβολια.Ποια Στελλα λες εσυ?Υπαρχει και τριτη?
αυτη π εχεςι γαμησει και ο μποκολος ξανθια αδυνατη
ποσες ωρες να εχω περπατησει πρεζοπεριοχη και να μν βρισκω καμια ελεοςΠρεζου ειναι αλλα οχι διαλυμενη,προτεινω πολλες,να τις βρουμε ειναι η αμφιβολια.Ποια Στελλα λες εσυ?Υπαρχει και τριτη?
P καλησπέρα μπορείς να δώσεις τηλέφωνο τησΕνημερωση:Διαθετω τηλεφωνακι Στελλας γνωστης φοιτητριας εκ 3ης Σεπτεμβριου,μιση ωρα 50αρικο και 1 ωρα 120 αν θυμαμαι σωστα,ηλικια 28 και μικροδειχνει,Ελληνιδα που χρησιμοποιει το Lito,η γνωστη
Δεν το γνωρίζω. Είμαι όμως σίγουρος ότι το 99% των Σεξεργατριών κάτι παίρνει, προκειμένου να αντέξει τη δουλειά που κάνειλελα ειναι πρεεζου σαν ντορα?
ολες κατι παιρνουν απλα εγω αναφερομαι σε τελειωμενες πρεζουδεςΔεν το γνωρίζω. Είμαι όμως σίγουρος ότι το 99% των Σεξεργατριών κάτι παίρνει, προκειμένου να αντέξει τη δουλειά που κάνει
Βρισκεις αλλα δε ξερεις ποιες γαμιουνται κι αν γαμιουνται κ ποτε θα γαμηθουνε γτ μπορει να μη γαμηθουνε.Ολοι τα ιδια περναμε,εγω δε τη ξερω αν κ πιθανοτατα θα την εχω δειποσες ωρες να εχω περπατησει πρεζοπεριοχη και να μν βρισκω καμια ελεος
αυτη π εχεςι γαμησει και ο μποκολος ξανθια αδυνατη
Σε μηνυμα ζητησες Αλεξανδρας,εχω κ της ΣτελλαςP καλησπέρα μπορείς να δώσεις τηλέφωνο τησ
99.9 πεςΔεν το γνωρίζω. Είμαι όμως σίγουρος ότι το 99% των Σεξεργατριών κάτι παίρνει, προκειμένου να αντέξει τη δουλειά που κάνει
Οχι η Λελα δεν ειναιολες κατι παιρνουν απλα εγω αναφερομαι σε τελειωμενες πρεζουδες
εχει μαυρουλα η πατησιων.....Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία από μαυρούλα στην Πατησίων? Ευχαριστώ
Στο νημα αραπακια στη πατησιωνΈχει κανείς πρόσφατη εμπειρία από μαυρούλα στην Πατησίων? Ευχαριστώ
τοχασα που ειναιΣτο νημα αραπακια στη πατησιων
Εχει 5-6εχει μαυρουλα η πατησιων.....
ευχαριστω παιχτηΕχει 5-6
Googlaρετοχασα που ειναι
Παρκο Φιξ κ Ζαμπελιου παιχτη κ μπορει να κρυβονται η να καθονται καπουευχαριστω παιχτη
Μπράβο φίλε που ενημερώνεις πάντα ..είναι καλή ε; Είναι χρήστης ουσιών η όχι ;Βερονικα.Δουλευει εντος Αθηνων αλλα μετα απο οικειοτητα και εμπιστοσυνη εχει χωρο.Δεν εχει κολλημα με Ομονοια,πατε οπου θελετε η κανονιζετε για Ομονοια κι ερχεται,δε κολωνει.Προσεχει σε ολα,προφυλακτικα μπανια κτλ,πεντακαθαρη,αψεγαδιαστη,προσεκτικη.Εξαιρετικος χαρακτηρας και εμφανισαρα.Μου μιλησε περι δουλειας κτλ,κοστολογει 50 την ωρα κ 30 μισαωρο νομιζω,τηλεφωνο εχω,επετρεψε να σας το δινω ελευθερα
Εγω θελω και τα 2 σε π μ , μπραβο για τις ενημερωσεις σου !!!Σε μηνυμα ζητησες Αλεξανδρας,εχω κ της Στελλας