Για στειλε μου τον κωδικα σε pm αν θελεις.προσωπικά έγραψα 5 γραμμές σε python και κατεβάζω από το yt.
Εντάξει, 160 kbps ποιότητα, αλλά κλάιν.
Για να περνάω την ώρα στο αυτοκίνητο θέλω, πηγαίνοντας στη δουλειά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στο κυνήγι την πειρατεία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotos71
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 369
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.914
- Πόντοι
- 6.056
Γουστάρω ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ .... θα τη φάνε πιτσιρικάδες ....
από αυτούς που δεν πάνε να ψηφίσουν ....
"γιατί όλοι είναι ίδιοι"
και
"Γιατί δεν τους νοιάζει"
ΑΣ ΦΑΝΕ ΠΟΥΤΣΑ ΤΩΡΑ.
Αν πήγαιναν να ψηφίσουν , δεν θα έβγαινε η ΝΔ , με τις ψήφους αυτών που την είχαν ψηφίσει το .... 1974.
από αυτούς που δεν πάνε να ψηφίσουν ....
"γιατί όλοι είναι ίδιοι"
και
"Γιατί δεν τους νοιάζει"
ΑΣ ΦΑΝΕ ΠΟΥΤΣΑ ΤΩΡΑ.
Αν πήγαιναν να ψηφίσουν , δεν θα έβγαινε η ΝΔ , με τις ψήφους αυτών που την είχαν ψηφίσει το .... 1974.
Μία είναι η λύση παίδες
![]()
Εν μέρει, το ραδιόφωνο είναι λύση.
Βάζεις ένα σταθμό που σου αρέσει και ακούς τυχαία κομμάτια.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 26.057
- Πόντοι
- 7.046
Τσάκωσαν κανένα τύπο μας ή ακόμα; Πρέπει πάντως να παίζει τεράστιος αριθμός με μηχανήματα για αθλητικά/συνδρομητικά κανάλια, από ότι διαβάζω σε άλλες ιστοσελίδες από χρήστες(εμένα στα παπάρια μου, δεν με ενδιαφέρουν αυτά, Netflix έχω πακέτο με συνδρομή αν και δεν βλέπω συχνά, κυρίως streaming σειρές και ταινίες).
Αυτά θα κυνηγήσουν, τα αθλητικά/συνδρομητικά(αδύνατο να πιάσουν όλα τα stream, όπως και να αποδείξουν τι είδες, πότε), τώρα σε τι αριθμό, άγνωστο, θα πιάσουν κάμποσους για παραδειγματισμό, θα πάνε για όσους περισσότερο, ποιός ξέρει.
Ένα καλό VPN βοηθά, αλλά να δούμε πρώτα πόσο καλά θα κυνηγήσουν, υπάρχουν και εκεί τρόποι να σε τσακώσουν.
Αυτά θα κυνηγήσουν, τα αθλητικά/συνδρομητικά(αδύνατο να πιάσουν όλα τα stream, όπως και να αποδείξουν τι είδες, πότε), τώρα σε τι αριθμό, άγνωστο, θα πιάσουν κάμποσους για παραδειγματισμό, θα πάνε για όσους περισσότερο, ποιός ξέρει.
Ένα καλό VPN βοηθά, αλλά να δούμε πρώτα πόσο καλά θα κυνηγήσουν, υπάρχουν και εκεί τρόποι να σε τσακώσουν.
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι ακριβώς λέει ο νόμος;
Κάποιοι λένε ότι θα κυνηγάνε μόνο μποξάκια, με έτοιμο iptv λογισμικό που κατεβάζει από συγκεκριμένες πηγές, άλλος λέει ότι θα κυνηγάνε τα πάντα.
Ερώτηση: Πώς μπορώ να γνωρίζω εγώ αν κάποιο περιεχόμενο είναι προστατευμένο; Παράδειγμα, πριν λίγες μέρες το ματς της εθνικής ομάδαςήταν στον Άλφα. Αν εγώ έβλεπα από κάποια διεύθυνση τον Άλφα, είμαι παράνομος; Όχι.
Αν εγώ μπω και δω ένα ματς στο Χ κανάλι από Σερβία, Ρωσία ή Πορτογαλία, πώς ξέρω ότι είναι παράνομο αυτό που βλέπω;
Κάποιοι λένε ότι θα κυνηγάνε μόνο μποξάκια, με έτοιμο iptv λογισμικό που κατεβάζει από συγκεκριμένες πηγές, άλλος λέει ότι θα κυνηγάνε τα πάντα.
Ερώτηση: Πώς μπορώ να γνωρίζω εγώ αν κάποιο περιεχόμενο είναι προστατευμένο; Παράδειγμα, πριν λίγες μέρες το ματς της εθνικής ομάδαςήταν στον Άλφα. Αν εγώ έβλεπα από κάποια διεύθυνση τον Άλφα, είμαι παράνομος; Όχι.
Αν εγώ μπω και δω ένα ματς στο Χ κανάλι από Σερβία, Ρωσία ή Πορτογαλία, πώς ξέρω ότι είναι παράνομο αυτό που βλέπω;
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 26.057
- Πόντοι
- 7.046
Ο απλούστερος τρόπος είναι αν το περιεχόμενο είναι δωρεάν ή με συνδρομή/on demand.Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι ακριβώς λέει ο νόμος;
Όλα αυτά τα box, δεν είναι νόμιμα.
Αν το δείχνει το κανάλι διαδικτυακά, είναι νόμιμο, δωρεάν.
Τα υπόλοιπα stream, πάντα απαγορευόταν, δεν είναι καινούριο, θεωρειται και αυτο μη νόμιμο. Δεκαετιες βλεπω, εκτος Ελλάδας κανάλια με σειρές και ταινίες, στα αγγλικά.
Να τους πιάσουν ομως όλους δεν μπορούν και ούτε πρόκειται.
Αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως είναι τα χαμένα έσοδα από ελληνικές συνδρομητικες υπηρεσίες και συνεργασίες με πλατφόρμες.
Θα έρχεται το πρόστιμο κατευθείαν στην ΑΑΔΕ λένε. Να δούμε.
Ο απλούστερος τρόπος είναι αν το περιεχόμενο είναι δωρεάν ή με συνδρομή/on demand.
Όλα αυτά τα box, δεν είναι νόμιμα.
Αν το δείχνει το κανάλι διαδικτυακά, είναι νόμιμο, δωρεάν.
Τα υπόλοιπα stream, πάντα απαγορευόταν, δεν είναι καινούριο, θεωρειται και αυτο μη νόμιμο. Δεκαετιες βλεπω, εκτος Ελλάδας κανάλια με σειρές και ταινίες, στα αγγλικά.
Να τους πιάσουν ομως όλους δεν μπορούν και ούτε πρόκειται.
Αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως είναι τα χαμένα έσοδα από ελληνικές συνδρομητικες υπηρεσίες και συνεργασίες με πλατφόρμες.
Θα έρχεται το πρόστιμο κατευθείαν στην ΑΑΔΕ λένε. Να δούμε.
Δηλαδή εγώ που βλέπω μόνο κανένα ματς πού και πού, πως θα γνωρίζω αν είναι δωρεάν ή όχι, από τη στιγμή που το δείχνει ξένο τηλεοπτικό κανάλι;
Έχω πετύχει για παράδειγμα σε ξένο σάιτ με αθλητικά streams, να δείχνει το ματς της Εθνικής στο Mega.
Αυτό δεν είναι απαγορευμένο και πιστεύω ότι δεν έχω την υποχρέωση να πάω στο σάιτ του mega για να δω το ματς.
hijra
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2023
- Like
- 605
- Πόντοι
- 81
Τύπε μην εμπιστεύεσαι δωρεάν vpn. άσε που είναι και αργά σε ταχύτητες. πλήρωσε κάποιο από τα γνωστά για να έχεις υπηρεσίες και ταχύτητα.Το δωρεάν VPN του Opera για κατέβασμα torrent προστατεύει τον χρήστη από εντοπισμό ;![]()
Το θέμα είναι ότι ο καινούριος νόμος προχωράει πολύ παραπέρα από το διαδίχτυο, δες στο 4:30 στο βίντεο.
Τσάρκας4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 1.151
- Πόντοι
- 216
Οκ, ευχαριστώ.Τύπε μην εμπιστεύεσαι δωρεάν vpn. άσε που είναι και αργά σε ταχύτητες. πλήρωσε κάποιο από τα γνωστά για να έχεις υπηρεσίες και ταχύτητα.
Το θέμα είναι ότι ο καινούριος νόμος προχωράει πολύ παραπέρα από το διαδίχτυο, δες στο 4:30 στο βίντεο.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Εντωμεταξύ πώς ακριβώς θα flag-άρει κάθε ISP provider έναν χρήστη σαν παραβάτη; Θα πρέπει να έχει μια λίστα με όλες τις διευθύνσεις (IP ή domains) των servers πειρατικού περιεχομένου. Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο; Άντε να έχει τις 20 πιο γνωστές.
johnm650
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.313
- Πόντοι
- 481
Ας κάνουμε μια σύμβαση ότι καλό είναι να προστατεύεται η πνευματική ιδιοκτησία και καλό είναι να πληρώνεις μια ρημάδα συνδρομή για να απολαμβάνεις μια υπηρεσία. Γιατί πρέπει να ξεκινάμε πάντα ανάποδα? Δηλαδή γιατί να ξεκινάμε από το πώς θα μας γαμήσουν αν παραστρατήσουμε? Ρωτάω κι απαντάω μόνος μου, γιατί το μόνο που τους νοιάζει ουσιαστικά είναι η είσπραξη.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.567
- Πόντοι
- 12.756
Εντωμεταξύ πώς ακριβώς θα flag-άρει κάθε ISP provider έναν χρήστη σαν παραβάτη; Θα πρέπει να έχει μια λίστα με όλες τις διευθύνσεις (IP ή domains) των servers πειρατικού περιεχομένου. Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο; Άντε να έχει τις 20 πιο γνωστές.
και βεβαια ειναι δυνατον να βρεθει , απο το τραφικ μπορουν να βρεθουν ολα , ειδικα αυτα τα τηλεοπτικά που τραβανε και στελνουν πολλα δεδομενα συνεχόμενα.
Το θεμα ειναι οτι θα βρουν πολλους , πως θα παιξει το θεμα ; θα τους γκρουπαρουν και θα αρχισουν να στελνουν ραβασα΄κια ανα γκρουπ ;;
Επισης μην ξεχνάτε οτι ειμαστε στην Ελλαδα , και πρεπει εσυ να αποδειξεις οτι εισαι αθωος σε οτι εχει να κανει με το κρατος , πρωτα πληρωνεις και μετα
πας να βρεις το δικιο σου .. Δεν παιζει το "για πειτε μου τι ειδα και τι δεν ειδα και μου στειλατε προστιμο"
Reporter john
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 21
Ναι σε προστατεύει απλά πολλές φορές θα υποφέρεις από τη ταχύτητα.Το δωρεάν VPN του Opera για κατέβασμα torrent προστατεύει τον χρήστη από εντοπισμό ;![]()
Καλύτερα να βάλεις μη δωρεάν νpn
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 12K