Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 206
Τοπικό λικερ από το μέρος μου χι χι.Έχεις ποτό στο αμάξι; Τοπικό ποτό; Τι θέλεις να πεις;
Να διαφοροποιούμε χα χα
Τοπικό λικερ από το μέρος μου χι χι.Έχεις ποτό στο αμάξι; Τοπικό ποτό; Τι θέλεις να πεις;
Σου αρέσουν και εσένα τα λικέρ; Με τι γεύση είναι το δικό σου και ποιος είναι ο τόπος σου;Τοπικό λικερ από το μέρος μου χι χι.
Να διαφοροποιούμε χα χα
Την Καλημερα μου Chic......λες να του ηταν απωθημενο?Λογικά η Φιλανδη ή Σκανδιναβη από της κάτω Χώρες που ζει και εργάζεται στο Dubai στέλεχος σε μεγάλη εταιρία κ που βγάζει 7.000 το μήνα και ανέβηκε στο λόφο του Λυκαβηττού να πιπωσει τον Γιωργη που πριν την ειχε κεράσει σουβλάκι στο Λευτέρη και επειδή αυτός την κέρασε σουβλακι αυτή είπε να τον κεράσει πιπα μια που τον γνώρισε την ίδια μέρα και συμπερανε ότι είναι καλό άτομο κατά βάθος ....... η μόνη παραφωνία ότι χάλασε το γλυκό ήταν όταν την πήγε στον Ορφεα για γαμησι ενώ της είχε ταξει 4στερο χοτελ ο Γιώργης , κατά τα άλλα μόνο εκεί χάλασε το σκηνικό και ένιωσε άβολα η νεαρή σεξυ τουριστρια με τα καταπράσινα ματιά και το μοντελε κορμί ...... εκεί μάλλον χάλασε η φάση και του φύγε η μικρή
Τι ακούμε ρε Μαλακές και διαβάζουμε από το κάθε ναυάγιο του bou , κι έχουμε και τα υπόλοιπα ναυάγια που ζητάνε ινφος σε πμ και πληροφορίες να τους κάνει πάσα την Τουριστρια ο Γιώργης ο Σπίλμπεργκ , Τι ζούμε ρε μαλακές καθημερινά ,τι επικά σκηνικά είναι αυτά ρεεεε