εντύπωση μου έκανε τελευταία μια που ζητούσε 150 ευρώ ( σκέφτηκα καλή θα είναι ) δούλευε σε μπορδελο για 20 ευρώ από ότι διάβασα αργότερα , βγήκε στη πιάτσα για 150 και το έπαιζε και γκόμενα, ούτε 20 ευρώ δεν την έδινα στο μπουρδελο ,
εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι γυρίζει και μου λέει κ με ένα υφάκι στο τέλος ότι εγώ τσάμπα- φτηνό ραντεβού δεν κάνω ( πάνω από 40 ευρώ δεν άξιζε ) και με έκανε εντύπωση που το έπαιζε και γκόμενα ( εγώ προσωπικά δεν έδινα ούτε 20 ) αλλά εκείνη την μέρα την πλήρωσα να φύγει να εξαφανιστεί , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν λυπήθηκα τα λεφτά , καλύτερα να τα έδινα σε κάποιον άπορο να πιάνανε και τόπο , τα λυπήθηκα που μου ήρθε και με τουπέ το πατσαβούρι και το έπαιζε και γυναίκα
Μια χαρα υπηρεσίες έχουν οι κοπέλες εδώ... Έξω δεν προσφέρουν ούτε τα μισά....οχι άλλο girlfrient tonight... (δεν το λέω για εσένα φίλος)...
Αγαπητέ , το θέμα στο φόρουμ δεν είναι οι διαμάχες αλλά η πληροφόρηση , ( εάν και μπήκα μετά από πολύ καιρό και βλέπω , ότι δυστυχώς στη σελίδα δεν υπάρχει πληροφόρηση παρά κοκορομαχίες )
έχεις πληροφορίες από εξωτερικό μοιραστείς ? για το θέμα που λες ?
Εδώ διαβάζεις κριτικές και όλες επικεντρώνονται ότι πηδούσε ο άλλος 2-3 ώρες ασταμάτητα και η γκόμενα
ήταν πύραυλος , επίσης όλοι έχουν πουτσα τεράστια , εγώ εντωμεταξύ σε όσες τσόντες έχω δει σε ταινίες , σε κάθε ταινία έχει 3 λήψεις από 15-20 λεπτά με τα προκαταρκτικά

κ μιλάμε για επαγγελματίες , εδώ είμαστε φαινόμενο

απορώ πως δεν είναι όλοι πορνοστάρ από το boo

και καταλήγουν να γαμάνε σαύρες για 5 ώρες έκαστος