xan4625
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 39
- Like
- 16.963
- Πόντοι
- 7.446
με το που πάω να την κλείσω ή φεύγει ή στα coming soon . ούτε επίτηδες να το κάνει ..η Σοφία 2 στα προσεχώς μία εβδομάδα τώρα κ ανησυχώ
με το που πάω να την κλείσω ή φεύγει ή στα coming soon . ούτε επίτηδες να το κάνει ..η Σοφία 2 στα προσεχώς μία εβδομάδα τώρα κ ανησυχώ
αυτές που δεν έχουν πολλά έξτρα εγώ για κάποιο λόγο τις συμπαθώΜηδενικα εξτρα , θα σας ειδοποιησουμε![]()
Μια Ρέιτσελ που εμφανίστηκε τώρα στο γραφείο με νέες φωτογραφίες, πρέπει να είναι μια παλιά γνώριμη από τους δίπλα.
![]()
Κοπελα με φτωχα εξτρα ειναι μονο για φρου φρου κ αρωματααυτές που δεν έχουν πολλά έξτρα εγώ για κάποιο λόγο τις συμπαθώ
αυτές που δεν έχουν πολλά έξτρα εγώ για κάποιο λόγο τις συμπαθώ
Ειδικά λατίνες χωρίς έξτρα, σημαίνει ότι έχουν γκόμενο, οπότε μηδέν φιλιά στο στόμα, πιπα με προφυλακτικό κοκ.Κοπελα με φτωχα εξτρα ειναι μονο για φρου φρου κ αρωματα
Μη περιμενεις γαμησαρες
Γιατί με εξτρά είναι καλύτερα τα πράγματαΕιδικά λατίνες χωρίς έξτρα, σημαίνει ότι έχουν γκόμενο, οπότε μηδέν φιλιά στο στόμα, πιπα με προφυλακτικό κοκ.
Ναι και στο τέλος της ημέρας γυρίζοντας σπίτι του λένε ( του γκόμενου ) : δεν είναι αυτό που νομίζειςΕιδικά λατίνες χωρίς έξτρα, σημαίνει ότι έχουν γκόμενο, οπότε μηδέν φιλιά στο στόμα, πιπα με προφυλακτικό κοκ.
Με το συμπάθειο ... μη τα γράφεις αυτά.
Κινδυνεύεις να σε χαρακτηρίσουν ...
![]()
Εύκολο!
Κάτι που σπανίζει πλέον να είναι κάποιες όπως στις φωτογραφίες.Πάντως για να λέμε και την αλήθεια υπάρχουν και αρκετά κορίτσια με φωτογραφίες που ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.
Ένα απο αυτά είναι και η Mavie.
Mavie.Πάρε διπλό να ξεχαρμανιασεις