Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Αλλο τρελοκομειο,ειχαμε που χαμε,εμφανιστηκε κι αλλο,αυτες τις μερες ολο κορμαρες φερνουν,κρατιεμαι μη παω πιατσα να χω λεφτα με τοσες κορμαρες!Χαχα

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
366
Ρε παιδιά....τι μικρός που είναι ο κόσμος !!!
Εχθές τυχαία μέσα στον ηλεκτρικό συνάντησα μια γνωστή μου μιλφαρα ιερόδουλη της οδού Δυδιμου.....την τσιμπάω....και πάμε χοτελ για ... Σεξ μασάζ και. Τσιμπουκοδρομια άνευ καποτας.... Σήμερα είχα κατέβει στο Μοναστηράκι με την σύζυγό για βόλτα... Και ξαφνικά όπως περπαταγαμε και χαζεύοντας μέσα στο κόσμο.... νιώθω ένα χέρι ✋ από πίσω μου να μου χαϊδεύει γρήγορα τον κωλο !!!! Γυρίζω ....και τι να δω ;; Η γνωστή μου ιερόδουλη.....με είχε αγγίξει στον κωλο με προσπέρασε γρήγορα χαμογελώντας....και με γοργό βήμα κατευθύνθηκε προς το μετρό.... έπαθα σοκ..... διατήρησα την ψυχραιμία μου....για να μην καταλάβει τίποτα η σύζυγος......

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Ρε παιδιά....τι μικρός που είναι ο κόσμος !!!
Εχθές τυχαία μέσα στον ηλεκτρικό συνάντησα μια γνωστή μου μιλφαρα ιερόδουλη της οδού Δυδιμου.....την τσιμπάω....και πάμε χοτελ για ... Σεξ μασάζ και. Τσιμπουκοδρομια άνευ καποτας.... Σήμερα είχα κατέβει στο Μοναστηράκι με την σύζυγό για βόλτα... Και ξαφνικά όπως περπαταγαμε και χαζεύοντας μέσα στο κόσμο.... νιώθω ένα χέρι ✋ από πίσω μου να μου χαϊδεύει γρήγορα τον κωλο !!!! Γυρίζω ....και τι να δω ;; Η γνωστή μου ιερόδουλη.....με είχε αγγίξει στον κωλο με προσπέρασε γρήγορα χαμογελώντας....και με γοργό βήμα κατευθύνθηκε προς το μετρό.... έπαθα σοκ..... διατήρησα την ψυχραιμία μου....για να μην καταλάβει τίποτα η σύζυγος......
Δε μας λες ποια ειναι?Σε μπουρδελο δουλευει δημοσια,που κολλας?

Τελευταία τροποποίηση:

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Σκεφτομαι να κατεβω μια γυρα,υπαρχει ορεξη?

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.015
Πόντοι
1.326
Δε μας λες ποια ειναι?Σε μπουρδελο δουλευει δημοσια,που κολλας?

Μιλφάρες δεν υπάρχουν στη Διδύμου. Μην νομίζεις πως θα δεις τίποτα cougars που παίζουν στις αμερικάνικες τσόντες.
Στο 8 έχει 2 ξανθές αρκετά ώριμες που έχουν κατασκηνώσει εδώ και κάτι χρόνια, στο 16 μία γριά που είναι κοντά 75, στο 18 υπόγειο ένα ΑΜΕΑ που φοράει περούκες από τα Jumbo, στο 20 μία μαυριδέρη κοντή βουλγάρα που τον παίρνει ακάποτα και είναι κινούμενη υγειονομική βόμβα, στο 22 είχε 2 καλά κομμάτια αλλά μεταφέρθηκαν στην Αλκαμένους και στο 27 έχει πάλι θείτσες (με καλές υπηρεσίες όμως), η πιο εμφανίσιμη εκ των οποίων έχει και αυτή 500 σμν και μεγάλη δόση τρέλας.

Είτε στο 8 είτε στο 27 έγινε η δουλειά. Πάντως για όλες αυτές μάξιμουμ να δώσεις 60 ευρώ την ώρα, δεν αξίζουν παραπάνω όσο καλό πρόγραμμα και να παρέχουν (κάποιες από αυτές).

Θυμάμαι πριν καμιά δεκαετία υπήρχε στο 18 ένα τούμπανο, η Καρολίνα, όμως πέθανε.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Μιλφάρες δεν υπάρχουν στη Διδύμου. Μην νομίζεις πως θα δεις τίποτα cougars που παίζουν στις αμερικάνικες τσόντες.
Στο 8 έχει 2 ξανθές αρκετά ώριμες που έχουν κατασκηνώσει εδώ και κάτι χρόνια, στο 16 μία γριά που είναι κοντά 75, στο 18 υπόγειο ένα ΑΜΕΑ που φοράει περούκες από τα Jumbo, στο 20 μία μαυριδέρη κοντή βουλγάρα που τον παίρνει ακάποτα και είναι κινούμενη υγειονομική βόμβα, στο 22 είχε 2 καλά κομμάτια αλλά μεταφέρθηκαν στην Αλκαμένους και στο 27 έχει πάλι θείτσες (με καλές υπηρεσίες όμως), η πιο εμφανίσιμη εκ των οποίων έχει και αυτή 500 σμν και μεγάλη δόση τρέλας.

Είτε στο 8 είτε στο 27 έγινε η δουλειά. Πάντως για όλες αυτές μάξιμουμ να δώσεις 60 ευρώ την ώρα, δεν αξίζουν παραπάνω όσο καλό πρόγραμμα και να παρέχουν (κάποιες από αυτές).

Θυμάμαι πριν καμιά δεκαετία υπήρχε στο 18 ένα τούμπανο, η Καρολίνα, όμως πέθανε.
Ωχ για αυτην καπου διαβασα,τι εγινε κ πεθανε?Επιβεβαιωθηκε αυτο?Στη Διδυμου εχω θυμαμαι πριν χρονια ειχα βρει σε εφαρμογη μια που μου φαινεται δουλευε στο 27,Βικτωρια κ ηταν κ μια μικρη Χριστινα που τοτε ειχαν γινει διασημες,αυτες εψαξα καποια στιγμη κ δε βρηκα αναφορες πιο προσφατες ειδικα για Χριστινα δε βρισκω τιποτα,Βικτωρια αναφεροταν μεχρι καποια στιγμη,Χριστινα καθολου

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.306
Πόντοι
1.346
Σε ευχαριστώ για την εκτενή απάντηση, διέγραψα την ερώτηση επειδή είδα πως είχες ήδη γράψει πληροφορίες.
Για όσους από εμάς γουστάρουμε πιο hardcore κασταστάσεις (χαστούκια στα μούτρα, φτυσίματα, πνιξίματα, ξεμαλιάσματα, μπουνίδια στο σώμα), είμαστε διαχρονικά οι πιο αδικημένοι. Ακόμη και αρκετά λεφτά να σκάσουμε δεν βρίσκουμε αυτό που θέλουμε.
Βράδυ δεν κατεβαίνω ποτέ, αν ήταν σταθερή θα το σκεφτόμουν. Αλλά τώρα να κατέβω Ομόνοια από τα Β.Π. και να μην την πετύχω και να ξαναφύγω δεν λέει.
Ποτέ;Καμια;

knitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Καταδρομική στην Λαυρίου δεν είχα χρόνο για αυτό δεν έκανα βόλτα και πήγα στην Άντζελα αλβανίδακολάρα και μου είπε ότι κάποιος πελάτης της μίλησε με την Μαρία Ρουμάνα και είπε ότι γυρίζει τέλος του μήνα. Στη Λαυρίου ήταν η Βιολέτα και στο λιτό ήταν μια καλουλα σωματικα αλλά φαινόταν φόλα.
λαυριου ;;;;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Μαγκες απο μηνυμα φιλου δεν αξιζε μεσημεριανη ωρα,απογευματινη η βραδυνη-νυχτερινη ψηνεστε για εφοδους?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Με εχουν τρελανει!

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
150
Πόντοι
0
Πέρασμα από τρίγωνο σήμερα στις 12:00-14:00 να δω τι παίζει. Λίγα πράγματα, στο Λιτό το τίποτα, Ορφέα ένα κοντοπουτανο μικρό το οποίο ήθελα να πάρω αλλά επειδή ήταν στην αρχή που έφτασα είπα να κάνω μια βόλτα, ε δν το ξαναείδα. Όσες φορές είδα κάποια που μου άρεσε κ είπα κάτσε να δω τι παίζει κ ξανά έρχομαι, ποτέ μα ποτέ δν την ξανά πετυχαίνω.

Η αλβανιδοκωλαρα στο πόστο της (όντως έχει μεγαλωσει ο κωλος της), επί της Γ Σεπτεμβρίου η γνωστή ασχημη μελαχρινή με τα μίνι κ τα ωραία πόδια. Στο Αξες τίποτα.

Στην Χαλκοκονδύλη γεμάτο γκρανι 7-8. Ξεχώρισα μια ξανθιά με ίσια μαλλιά αρκετά μεγάλη αλλά μου έκανε εντύπωση που είχε ωραία πόδια κ ήταν αδύνατη. Μάγκες έφαγα άκυρο! Πάω να της μιλήσω κ μου λέει όχι. Της δείχνω τα λεφτά κ μου λέει πάλι όχι. Σας έχει ξανά τύχει? Γτ ? Να φοβήθηκε μην την ξεσκίσω?
Δν πειράζει ήταν η Λουσαρα εκεί και με εξυπηρετησε. Πρώτη φορά είδα την Λούση όχι τόσο περιποιημένη, δλδ χωρίς βάψιμο όπως παλια. Αλλά πάλι καλά που την πέτυχα!

Επίσης επί της Χαλκοκονδύλη είδα κ την γνωστή Ελληνίδα ξανθιά, με τρομερές καμπύλες, την φόρτωσε μύστης μόλις την είδα.
Όπως είδα κ ένα καινούργιο φρούτο, μια μαύρη με βυζάρες και κεγαλο κωλο αλλα άσχημο πρόσωπο ,γύρω στα 50 την έκανα, την ρωτάω κ μου λέει 50 ευρώ! Ότι να ναι.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
2.336
Πόντοι
506
Πέρασμα από τρίγωνο σήμερα στις 12:00-14:00 να δω τι παίζει. Λίγα πράγματα, στο Λιτό το τίποτα, Ορφέα ένα κοντοπουτανο μικρό το οποίο ήθελα να πάρω αλλά επειδή ήταν στην αρχή που έφτασα είπα να κάνω μια βόλτα, ε δν το ξαναείδα. Όσες φορές είδα κάποια που μου άρεσε κ είπα κάτσε να δω τι παίζει κ ξανά έρχομαι, ποτέ μα ποτέ δν την ξανά πετυχαίνω.

Η αλβανιδοκωλαρα στο πόστο της (όντως έχει μεγαλωσει ο κωλος της), επί της Γ Σεπτεμβρίου η γνωστή ασχημη μελαχρινή με τα μίνι κ τα ωραία πόδια. Στο Αξες τίποτα.

Στην Χαλκοκονδύλη γεμάτο γκρανι 7-8. Ξεχώρισα μια ξανθιά με ίσια μαλλιά αρκετά μεγάλη αλλά μου έκανε εντύπωση που είχε ωραία πόδια κ ήταν αδύνατη. Μάγκες έφαγα άκυρο! Πάω να της μιλήσω κ μου λέει όχι. Της δείχνω τα λεφτά κ μου λέει πάλι όχι. Σας έχει ξανά τύχει? Γτ ? Να φοβήθηκε μην την ξεσκίσω?
Δν πειράζει ήταν η Λουσαρα εκεί και με εξυπηρετησε. Πρώτη φορά είδα την Λούση όχι τόσο περιποιημένη, δλδ χωρίς βάψιμο όπως παλια. Αλλά πάλι καλά που την πέτυχα!

Επίσης επί της Χαλκοκονδύλη είδα κ την γνωστή Ελληνίδα ξανθιά, με τρομερές καμπύλες, την φόρτωσε μύστης μόλις την είδα.
Όπως είδα κ ένα καινούργιο φρούτο, μια μαύρη με βυζάρες και κεγαλο κωλο αλλα άσχημο πρόσωπο ,γύρω στα 50 την έκανα, την ρωτάω κ μου λέει 50 ευρώ! Ότι να ναι.
Ναι μου έχει τυχει πριν καμια δεκαρια χρόνια με μια αδυνατουλα στην πλατεία.Ειχα τρελαθει έπαιρνε τους παπούδες και εμένα πορτα.Πήρα μια φίλη της και την επόμενη φορα που την ρωτησα δεχτηκε.Μου είπε οτι ήταν σχεδον σιγουρη οτι ήμουν ασφαλίτης...

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246

Μυαλο δε βαζουν.Αστες.Το κοντοπουτανο μου κινεισαι το ενδιαφερον,αλλη φορα μιλα με τη μια γιατι κ γω το χω παθει παμπολλες φορες!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Ναι μου έχει τυχει πριν καμια δεκαρια χρόνια με μια αδυνατουλα στην πλατεία.Ειχα τρελαθει έπαιρνε τους παπούδες και εμένα πορτα.Πήρα μια φίλη της και την επόμενη φορα που την ρωτησα δεχτηκε.Μου είπε οτι ήταν σχεδον σιγουρη οτι ήμουν ασφαλίτης...
Φθηνες δικαιολογιες,αν ειχε αναγκη δε θα κοιταζε καν ποιος εισαι,να μη πω το οτι πανε με ασφαλιτες

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.237
Πόντοι
506

Τραβελος ειναι η μαυρη, ρε

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
150
Πόντοι
0
Κατάλαβα! Τι να πω, θα ξανά προσπαθήσω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μυαλο δε βαζουν.Αστες.Το κοντοπουτανο μου κινεισαι το ενδιαφερον,αλλη φορα μιλα με τη μια γιατι κ γω το χω παθει παμπολλες φορες!
Ναι φίλε θα ενημερώσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom