tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 23.217
- Πόντοι
- 6.056
Μετά τα 95 ;Η γυναίκα κρίνεται απαραίτητη...θέλοντας και μη...για να ζεις μια ψιλοφυσιολογική ζωή μετά απο μια ηλικία.
99;
101 ;
Όχι πιο πριν .
Μετά τα 95 ;Η γυναίκα κρίνεται απαραίτητη...θέλοντας και μη...για να ζεις μια ψιλοφυσιολογική ζωή μετά απο μια ηλικία.
Η μέση γεροντοκόρη , είναι πολύ πιο απίθανο να έχει τα ίδια λεφτά.ο μεσος γεροντοκορος μπορει να πηδαει 20χρονα εστω και επι πληρωμη...
η μεση γεροντοκορη?
Αυτά τα λες από προσωπική εμπειρία ;Τα γεροντορομάντσα είναι μέσα στο συμβιβασμό,το συμφέρον,άσε που αν δεν έχεις χρόνια διαφοράς με τη γυναίκα πιάνεις ζαρωμένα βυζιά και αν δεν παίρνεις κάνα μπλε χάπι γαμάς(λέμε τώρα) μια φορά την βδομάδα..
Μετά τα 95 ;
99;
101 ;
Όχι πιο πριν .
Για να πούμε τα λίγα τους καλά .... (εως ελάχιστα) ......Είσαι εμπαθής με αυτά τα αγγελικά πλάσματα που λέγονται Ελληνίδες
Αυτά τα λες από προσωπική εμπειρία ;
ή φίλων και συγγενών μεγαλύτερων ;
Το διευκρίνησα,μετά τα 30
Και δεν λέμε σύζυγο,αλλά γενικά να υπάρχει θηλυκό στη ζωή σου.Για όλες τις χρήσεις
Αν δεν θες να είσαι φάντασμα
Μιλάς για αυτά που βλέπεις και ξέρεις τυπάρα ...... δεν είναι όλος ο κόσμος όμως.Σόρρυ Λάκη ,ξέχασα να βάλω το disclaimer ότι εξαιρούνται οι Ρόκι Σιφρέντηδες του bou που και στα 60 τους τρυπάνε ντουβάρια με το καβλί τους![]()
Πρόσεξε μη δαγκώσεις άτσαλα κανά πρέτσελ και σπάσεις κανά δόντι ..........Ωχ,ωχ,ωχ....
Ξεβράκωμα με το γάντι..
Πάνε και τα αλληλοlikes![]()
Μιλάς για αυτά που βλέπεις και ξέρεις τυπάρα ...... δεν είναι όλος ο κόσμος όμως.
Στη Γερμανία ζεις ........... πήγαινε ένα ΠΣΚ από το Μόναχο στο Σαλτσμπουργκ ..........
Και παρατήρα 60ρηδες γερμανόφωνους .... με μουνέτα 20 χρόνια νεότερα .......
και κάτι αμεγκε και λοιπα ....
Παίρνουν λες χάπια να γαμήσουν ;
Στο 3μερο ρίχνουν έναν του δεκάλεπτου ;;;
Αν νοιώθεις πιο ευτυχισμένος πιστεύοντας ότι είναι έτσι ... μη σου χαλάσω το όνειρο .....
Πίστευε τα ίδια και για τους 70ρηδες ιταλόφωνους .... που ξοδεύουν μάτσα πεντακοράρικα
στα μαγαζιά στη βία κοντότι ... στα ρωσίδια ...... που τους ρίχνουν 40cm με τις τακούνες ...
Παίκτη, σχετικό είναι το τι πρέπει να κάνεις και πότε. Και μένα π.χ. μου έχει μείνει το απωθημένο ότι δεν έκανα χαλαρή φοιτητική ζωή γιατί δούλευα και ζούσα στα 20 με πίεση χρόνου, αλλά στη ζωή δε διαλέγεις πάντα.Αυτοί που κάνουν στα 30 αυτά που έπρεπε να κάνουν στα 20 ή στα 40 αυτά που έπρεπε να κάνουν στα 30,
έχουν ένα σωρό απωθημένα.
Το βλέπω και σε γνωστούς μου αυτό.
Τύπους που μικροί ήταν ντροπαλοί/μαζεμένοι και είχαν ωραίες γκόμενες afterwards έχω δει αρκετούς. Τα δεδομένα από μια ηλικία αλλάζουν, ο nerd της βιβλιοθήκης του UK που κάνει PhD στην πληροφορική που σου έλεγα δεν είναι στόχος στα 27, αλλά στα 37 είναι six figure & spot the difference.Εγώ αναφέρομαι στην ψευδαίσθηση ότι είσαι μπακουρος μέχρι τα 30 και μετά θα χτυπήσεις ένα 8αρι
Σ' αυτό συμφωνώ.ή ότι δε γαμας ούτε με αίτηση στην Ελλάδα και θα ξεπουτσιαστείς στο εξωτερικό..
Έζησα κάμποσα χρόνια μετά τα 30 single.
Και δεν ήμουν φάντασμα.
Και έζησα και κάμποσα χρόνια παντρεμένος .......
Δεν είναι αυτά που λες που σε χαλάνε.
Σε χαλάει που ζεις σε βλαχοχώρι ... που δεν έχεις λεφτά ... που δεν την πέφτεις ... που δεν πας συχνά σε πουτάνες.
Πολλοί ανύπαντροι , στα 35, 45 , 55 , 65 ,70 δεν συμμερίζονται τις απόψεις σου.
Συναναστρέφομαι άπειρους τέτοιους .
Τυπάρα ... δεν γράφουμε οικονομική στήλη ... την έχουμε χεσμένη την πιο ακριβή πόλη της ευρώπης ...Λάκη τι θα γίνει με αυτό το Αλτσχάιμερ γαμω την τρέλα μου
Που μένω;
Ποια είναι η πιο ακριβή πόλη της Ευρώπης;
Ε,στο Νταβός ήμουν προχθές.
Θες να σου πω τι είδα εγώ ή θες να μας πεις τι είδες εσύ στο Αθηνιστάν;
Δεν είναι έτσι . Αν έχεις κύκλο , μπορείς να είσαι παντού με μεγάλες παρέες.Αλλά...όταν θες να βγεις,να πας καμια εκδρομή,κανα ταξίδι και πας μόνος...ή γυρνάς μονος στα μπουρδέλα...αυτό εννοώ φάντασμα
Τυπάρα ... δεν γράφουμε οικονομική στήλη ... την έχουμε χεσμένη την πιο ακριβή πόλη της ευρώπης ...
και των ηπα τολμώ να σου πω ... και της ασίας ........
Δεν γράφουμε τιμές μετοχών ....... Το Τόκιο είναι ακριβότερο .
Για χύστες γράφουμε ... και το αν γαμάνε .... τι ... και αν τον παίζουν .
Στο Αθηνιστάν , έχω δει άκρες που εσύ και ο χωριανός σου Σαντμαν από τα Γιαννιτσά
ή την Αλεξάνδρεια (Ημαθίας, όχι Αιγύπτου) , δεν τα έχετε δει ούτε στον ύπνο σας. Και ούτε πρόκειται .
Τυπάρα .... έφυγες από την ελλάδα ... γιατί εδώ θα ήσουν των 1500€ με 2000€ .Λάκη, με το κωλοφτιαγμένο Ford Focus πήγαινες στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ Ελλάς;
Παίζουν μεγαλύτερα κόλπα Ελλάδα από ότι Ελβετία;
Ρητορική η ερώτηση...
Λάκη,έχεις μείνει πίσω,όπως και οι περισσότεροι στην Ελλάδα.
Όλα καλά,δεν κρατάμε κακία..
From down under νομίζω, μπορεί ο παππούς της να έφτιαχνε μπούμερανγκ.καυκάσιαν ;
ή ο παππούς της ήταν κούλης στη βεγγάζη ;
Φάντασμα εννοώ στην προσωπική ζωή
Στα άλλα μπορεί να είσαι οκ,να δουλεύεις,να γυμνάζεσαι,να κάνεις ότι θες
Αλλά...όταν θες να βγεις,να πας καμια εκδρομή,κανα ταξίδι και πας μόνος...ή γυρνάς μονος στα μπουρδέλα...αυτό εννοώ φάντασμα
Πολλοί ανύπαντροι , στα 35, 45 , 55 , 65 ,70 δεν συμμερίζονται τις απόψεις σου.
Συναναστρέφομαι άπειρους τέτοιους .