sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 201
- Like
- 55.662
- Πόντοι
- 41.293
Έχω βίντεο που τού πηδάνε την μαρεβα ενώ αυτός μιλάει στην βουλήΓαμιωντας μπήκε Κύριος Κυριάκος, με τις πόρτες.....
![]()
Έχω βίντεο που τού πηδάνε την μαρεβα ενώ αυτός μιλάει στην βουλήΓαμιωντας μπήκε Κύριος Κυριάκος, με τις πόρτες.....
![]()
Μητσοτάκηδες μια ζωή μουνόπανα της πολιτικήςξεκάθαρη ρητορική μίσους και τοξικότητα
Αυτος 1-0.Το θελε.Λεει για μολοτοφ και χειροκροτανε και γελαει σαν χαζοχαρουμενο 15 χρονο και λεει Ναι,Ναι,Ναι θα μας πειτε εσεις Ναι.Σταντ απ νομιζουν οτι κανουν εκει?Ενταξει και το κοινο δεν ειναι απαιτητικο.Προσπαθει να δυναμιτισει το κλιμα και λεει για καμμενες πολεις και καταστροφες(μας λεει τι θα γινει τις επομενες μερες και πως θα φροντισει το κρατος να μας αποτρεψει απο το χαος)ΤΟυ ξεφυγε και ενα ΔΙΚΑΣΕΣ,αλλα το γυρισε αμεσως στο δικασατε?Τωρα παιζει επικληση στο συναισθημαμε ματια μαυρα απο την τραμπουκα που εχει φαει απο την μαρεβα....
ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΘ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΙΟΣ????/
αν
Στέφανε...εσύ;;;;;Έχω βίντεο που τού πηδάνε την μαρεβα ενώ αυτός μιλάει στην βουλή![]()
Περίμενε τώρα, πηδάει όλη την αντιπολίτευση, πρώτα η δουλειά....Έχω βίντεο που τού πηδάνε την μαρεβα ενώ αυτός μιλάει στην βουλή![]()
πσυχουλα ο Σαμαρας...έριξε τον πατέρα και δεν του "βγαίνει" να ρίξει και τον γιό...
δεν υπάρχει πολιτικός κρατούμενος με σβάστικα στο μπράτσο φίλε.....υπάρχει ένα όριο στην ιδεολογία, και στη θεωρία της σβάστικας.....εξολόθρευαν ανθρώπους σαν κατσαρίδες....και στην κατάντια μας φτάσαμε εδώ στα Καλάβρυτα να τους βγάζουν τρίτη δύναμη και στο Δίστομο 4ο κόμμα σε εκείνες τις επικίνδυνες εποχές που τη γλυτώσαμε στο τσακ....
κανείς δεν κατάλαβε τίποτα ...δυστυχώς......
όσο και αν δεν συμπαθεί κανείς τα αποβράσματα που κατά καιρούς μπουκάρουν στη βουλή, είναι σαν παιδάκια νηπιαγωγείου μπροστά στις σβάστικες........
![]()
Κι εκεί που η ελληνική κυβέρνηση νόμιζε ότι ησύχασε, στις 28 Σεπτεμβρίου 1960, η γερμανική εφημερίδα «Ηχώ του Αμβούργου» και το περιοδικό «Der Spiegel» δημοσιεύουν συνεντεύξεις του Μέρτεν, σύμφωνα με τις οποίες ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο υπουργός Εσωτερικών Δημήτρης Μακρής και η σύζυγός του δεύτερου, Δοξούλα, ήταν «έμμισθοι πληροφοριοδότες των γερμανικών αρχών Κατοχής και για τις πολύτιμες πληροφορίες που είχαν δώσει σχετικά με την Αντίσταση πήραν ανταμοιβή από τις κατασχεμένες περιουσίες των Εβραίων».
Κάτσε ρε ..δλδ εσύ δέχεσαι να πηδάς του ανταγωνιστές σου στην δουλειά κ η γυναίκα σου μα γαμοεται δεξιά κ αριστερά ....Περίμενε τώρα, πηδάει όλη την αντιπολίτευση, πρώτα η δουλειά....
ΚΑΘΟΛΟΥρε μαλάκα λέει πάλι για τον αγωγό ο άνθρωπος είναι τρελός
Στέφανος χίλιες φορές πιο δεξιός από ψευτοφιλελε κουληΣτέφανε...εσύ;;;;;
Ρουφα το καυλί της ΔΕΣΦΑ.ρε μαλάκα λέει πάλι για τον αγωγό ο άνθρωπος είναι τρελός